Ida tipser

THE DRESS

28. oktober 2012

Har fått så mange spørsmål om kjolen jeg linket til for litt siden, den såkalte «nyttårskjolen» min. Jeg likte den så godt at jeg tok den med meg på tur. Og jeg har brukt den to dager på rad, så jeg hadde ikke trengt de fire andre kjolene jeg pakket med meg. Til dere som spør: den er helt normal i størrelsen, dere må hvert fall ikke kjøpe den større enn deres vanlige størrelse. Finnes fortsatt i alle størrelser HER! //adlink

5 Comments

 • Reply katrine maria 28. oktober 2012 at 20:38

  Hei ida! Jeg liker bloggen din veldig godt, og jeg lurer på om du kan lage et innlegg om hvordan du får en bra blogg? Jeg har nettopp begynt å blogge selv og jeg tar imot alle tips og triks for å få en «stor» blogg.

 • Reply Valeria 28. oktober 2012 at 21:01

  Nydelig kjole på nydelig jente. God søndag 🙂

 • Reply m 28. oktober 2012 at 21:09

  Kom nettopp hjem fra Warszawa, og det er en utrolig fin by! Dra til Arkadia kjøpesenter. Det er Sentral-Europas største! Gå ned Nowy Swiat – lang koselig gate med butikker og kafeer. Besøk Lazienki-parken og Warsaw uprising museum. Ikke så langt fra Marriot Hotell, mot ambassadene, ligger det en rekke med designer butikker. Håper dere får et fint opphold!

 • Reply June 29. oktober 2012 at 12:58

  Har sett lenge på den kjolen, men vært veldig i tvil om størrelsen da den ser litt stor ut på nettsidene til nelly. Kan keg spørre hvilken størrelse du har?:)

 • Reply TS 29. oktober 2012 at 21:45

  Hei, tenker på å kjøpe denne kjolen, men side jeg er gravid, vet jeg ikke helt om jeg skal satse på å kjøpe denne, da jeg enda ikke har fått noe mage.. Er den elastisk i stoffet, sånn at man har «litt å gå på»? 😉

  Svar fra Ida: ja, den er litt elastisk, funker sikkert hvis du tar en størrelse større enn vanlig. Men vær obs på at den er ganske bred i skuldrene, så da ville jeg hatt en tosidig Hollywood-tape slik at kjolen sitter fast på skuldrene 🙂

 • Leave a Reply