Reise

TURIST-SØNDAG

29. oktober 2012

Det blir helt feil å oppleve en ny by gjennom drinker. Så i dag bestemte vi oss for å være litt turister her i Warszawa, selv om det ville vært mer behagelig å ligge under dyna. Høstsolen strålte som bare det, så vi tok en tur til Gamlebyen hvor vi spaserte rundt og hamstret frisk luft.

For et utrolig hyggelig sted! Veldig mange fine bygninger og flinke gatemusikanter. Følte at jeg ble kastet langt tilbake i tid, og dagen derpå er det faktisk ikke så verst.

Uhyggen startet da en innkaster (utkledd som kokk) kom bort og lurte på om vi ville være med til restauranten hans. Jeg sier alltid nei til innkastere, men vi trengte sårt en ferskpresset appelsinjuice, og bestemte oss for å bli med ham på et lite eventyr. På vei til restauranten la vi merke til at andre innkastere lo av oss, uten helt å skjønne hvorfor. Men så kom vi til inngangen til restauranten, og da skjønte vi jo at dette var et høl. En gang som var like mørk som den var lang, for ikke å snakke om lukta. Jeg er alt for beskjeden for å ombestemme meg og snu, så vi ble med inn i restauranten. Eller var det hybelen til kokken? Fire små bord, og en lukt som var så ille at vi holdt på å kaste opp alle sammen. Skitne glass på bordene, og bare… Nei. Så vi rømte med halen mellom beina og kastet oss i en taxi. Hvor taxisjåføren prompet høylytt. Makan.

Liker dere den nye jakken min? Kjøpte den på Zara her i Warszawa. Har sett den i hvit og sort før, og syns den har vært så utrolig fin. Men i svart var den jo bare helt awesome, så da måtte den bli med hjem.

6 Comments

 • Reply Linn Cecilie 29. oktober 2012 at 10:09

  Så flink du er til å oppdatere når du er på ferie 🙂
  Alltid en fryd å lese bloggen din!

 • Reply Vanja Lie 29. oktober 2012 at 11:42

  Jakka er superfin! Har lenge hatt lyst på den selv, og fikk ikke noe mindre lyst på den nå!

  Høres ut som det har vært en spennende og ikke minst opplevelsesrik tur 🙂

 • Reply Pernille 29. oktober 2012 at 18:23

  Åå den jakken er så fin!! Hvilken størrelse har du, og er den normal i størrelsen?:-) Kos deg videre i Warszawa søte deg:-)

  Svar fra Ida: jeg kjøpte L, selv om jeg egentlig er en M. Så kan jeg ha en varm genser under 🙂 tror de er ganske vanlig i str. Takk for det! <3

 • Reply Linn 30. oktober 2012 at 10:04

  Hvor er vesken din fra? Kjempefin!

  Svar fra Ida: den er fra Lindex 🙂

 • Reply Pernille 30. oktober 2012 at 18:04

  Akk polakk!

 • Reply Trine 3. november 2012 at 16:02

  Så fine sko!! Hvor er de fra? 🙂

  Svar fra Ida: merket heter 67, og skoene er fra baresko.no 🙂

 • Leave a Reply