Uncategorized

I’M BACK

30. oktober 2012

Tilbake i Oslo. Kom selvfølgelig tilbake til SNØVÆR! Kan jeg ikke dra bort èn helg uten at det blir kaos? Klarer dere virkelig ikke å holde værgudene i tøylene? Herrigud.

Når det er sagt, så skjønner jeg ikke hvorfor alle klager sånn over RyanAir. Vi hadde smertefri reise både til og fra, og det er ikke første gang jeg opplever det.

Men nå er jeg altså hjemme i Oslo igjen, og kalenderen er full av ting som må gjøres. Og så jeg som liker så godt å sitte og stirre i veggen etter en slik crazy weekend. Vaskekjelleren skal utnyttes for fullt, pakker skal hentes på posten, mailer og interjvuer skal besvares – OG jeg må trene. Gikk jo helt bananas på KFC i Warszawa…….

5 Comments

 • Reply Marita Ø 30. oktober 2012 at 16:52

  Velkommen hjem 😀 Må nok dessverre venne oss til vinteren, ser ut til at den er kommet for å bli, i alle fall her… Brrr! Iskaldt er det også! Ha en super tirsdag 🙂

 • Reply Therese 30. oktober 2012 at 18:18

  Enig, jeg har stort sett også vært veldig fornøyd med RyanAir på korte turer på +/- 2 timer. Men på en litt lengre flygning til Spania merket jeg at benplassen var i trangeste laget, pluss at alle ansatte snakket spanglish og ingen nordmenn skjønte hva som ble sagt over høyttaleren. Også er det også litt upraktisk at ingen har nummererte seter, sånn at det til tider er texas om plassene. (anbefales ikke å komme sist inn på flyet…)

 • Reply Linn 30. oktober 2012 at 18:35

  Haha, sorry! Lover å holde værgudene i tøylene neste gang!

 • Reply Solveig 31. oktober 2012 at 09:32

  Ser du skriver om at du er veldig positiv til Ryanair, du kunne ikke skrevet et innlegg om ryanair der du forteller hvordan du gjør det i forhold til bagasje, service o.l? Har aldri reist med det, men er så skeptisk til alt jeg har lest om det via blogger, nettaviser osv!

 • Reply sklep online 12. mars 2024 at 08:52

  Wow, fantastic weblog layout! How lengthy have you been running
  a blog for? you made blogging glance easy. The entire look of your web site is great, let
  alone the content! You can see similar here sklep

 • Leave a Reply