Uncategorized

COOKIES AND CREAM

31. oktober 2012

Okey, da er jeg endelig klar for å gjøre det beste i hele verden – som jeg nevnte i forrige innlegg. Ta magaplask i sengen med Mac’en og kose meg med en TV-serie eller to!  Nyvasket sengetøy som lukter deilig tøymykner gjør det ikke akkurat verre.

For tiden ser jeg på Nip Tuck, hvis noen skulle være interessert. Mye plastisk kirurgi i den serien, så jeg får tid til å sjekke Facebook hver gang de skal operere noen. Klarer rett og slett ikke å se på det. Der røyk drømmen om nose job’en for å si det sånn!

Så nå skal jeg kose meg med frukt og 70% sjokolade, mens jeg takker Gud for livet.

Et stort glass med isvann, plommer, kiwi og mørk sjokolade. For en kombinasjon! 

2 Comments

  • Reply Kine 1. november 2012 at 08:27

    Hvor har du kjøpt serveringsbrettet? 🙂

    Svar fra Ida: på Kare i Bygdøy Allè 🙂

  • Reply Synne 1. november 2012 at 19:07

    Finnes ikke noe bedre enn å ligge i senga med pcen på magen<3

  • Leave a Reply