Uncategorized

HALLO VIN

31. oktober 2012

Personlig har jeg egentlig ingen tradisjoner på Halloween. Bortsett fra at jeg kaller det for «hallo vin». Men i år drikker jeg jo ikke vin på Halloween en gang, og det skuffer meg.

For Halloween er jo egentlig kjempegøy! Til tross for at jeg er veldig redd for skumle ting, elsker jeg kostymer, og det er SÅ gøy når folk legger en innsats i kostymene sine. Fra og med neste år SKAL jeg begynne å feire Halloween, og jeg skal ha et superfett kostyme. Kanskje venninnegjengen skal være Teletubbies? I stedet for SATC-gjengen, liksom.

Big no no, forresten. Her om dagen stanset jeg en av mine kjære venninner i å kjøpe verdens minste Halloween-kostyme. Miniskjørt. Nettingstrømpebukser. Sort lakk. Rosa silke. DET ER IKKE LOV Å VÆRE TACKY PÅ HALLOWEEN! Og det er ikke greit bare fordi det er Halloween. Sexy er det i hvert fall ikke. Mye mer sexy å tørre å ha det gøy! Som teletubbie, for eksempel…

Samboeren min har forresten bakt sjokolademuffins, og står i vinduet og speider etter barn. Tror hun begynner å bli ganske desperat, men jeg tror dessverre ikke barna her på Frogner går Halloween. De spiser jo ikke godteri. De tar på seg Uggs’a og går på Star Sushi i Frognerveien, de. No kidding. Men akkurat det får vi drøfte i et annet blogginnlegg, for nå er det husarbeid som skal gjøres her.

XOXO Teletubbie to be.

PS. Har dere gjort noe gøy i sammenheng med Halloween i år? Og har dere kledd dere ut som noe interessant? 

21 Comments

 • Reply Louise 31. oktober 2012 at 21:21

  I år er jeg nybakt mamma, så blir ikke mye feiring her. Men i fjor hadde vi halloweenfest, og da var jeg «little dead riding hood». 🙂 Kjempegøy når alle orker å kle seg ut 😀

  Svar fra Ida: å, så koselig! 🙂 Da har du vel snart en liten tass du kan kle ut!

 • Reply Sigrid 31. oktober 2012 at 21:25

  Hahaha, elsker deg!

 • Reply Salige Lavendel 31. oktober 2012 at 21:33

  Ingen Halloweenfeiring her i huset, har ikke sansen for innholdet i feiringen. Ikke mange som vet hva de egentlig feirer heller tror jeg. Halloween er en av satanistenes viktigste helligdag, kanskje et tankekors….?? Snill samboer du har som har bakt sjokolademuffins, om ikke det kommer noen barn er det sikkert noen naboer som blir glad for en kakegave =))

 • Reply Ida 31. oktober 2012 at 21:33

  Haha, digger deg!

 • Reply Anna 31. oktober 2012 at 21:54

  Slo til med Bob Marley i år, gøy gøy

  Svar fra Ida: Hehe, nice! 😀

 • Reply Anine Kristin 31. oktober 2012 at 22:15

  Helt enig… Jeg tok på meg bart og nagler forrige helg og var Freddy Mercury forrige helg, mens de jeg var med viftet med rumpa i supersmå kostymer… Men jeg hadde det kjempegøy med bart!

  Svar fra Ida: Ja, ikke sant! Bedre å vise litt bart enn å vise alt av kjønnshår! 😉

 • Reply Tonje 31. oktober 2012 at 23:39

  Ikke feiret Halloween selv, men dro min influensasyke kropp på butikken istad kun for å kjøpe godis til barna jeg hørte svirret rundt i gata her, men tror du det kom noen på døra da?? Neida! Så nå sitter jeg her da men en altfor stor bolle med godis som jeg blir kvalm av å se på, men allikevel dyttet innpå noen biter!
  Neste år satser jeg heller på hallo vin!

  Svar fra Ida: kos deg med godteriet!

 • Reply Aurora Marie 1. november 2012 at 00:35

  Enig med at å vær horete på halloween er tacky! Jeg hadde faktisk tenkt å være en teletubbie (!) men glemte å bestille kostyme på ebay..

  Endte opp med å være heks (orginalt..), men med rosa hår og tilbehør, som er morsomt internt med folk som kjenner meg siden jeg er rosagal. 😉

 • Reply Mona 1. november 2012 at 02:28

  Hehe, jeg skrev akkurat litt om det samme selv på min blogg, at jeg prinsipielt er imot «slutty» kostymer, MEN at jeg i år er litt hyklerst og har bestemt meg for å være Misty fra Pokemon (fordi jeg elsker Pokemon) og pga hennes antrekk står jeg i faresonen for å bli litt, ja, rett og slett: slutty. Men, det er likevel bedre enn slutty versjon av noe som ikke er sexy i det hele tatt, som f.eks. «Slutty Mario». Slutty tjukk rørlegger? Neitakk. Teletubbie hadde vært superkult 😀

  Svar fra Ida: ja, du har vel et poeng der, hehe 🙂

 • Reply Elisabeth 1. november 2012 at 08:18

  HAHAHA HALLO VIN. Du er faktisk kjempemorsom du, Ida!!! Liker bloggen din altså! :))))))

 • Reply Martine 1. november 2012 at 08:20

  Synes du bare skal la folk gjøre som de vil, og ta livet med ro 🙂 Så blir alt så mye kjekkere!

 • Reply Stine 1. november 2012 at 09:15

  Jeg sydde meg Care Bear costyme av joggebukse og hettegenser. Mest behagelige turen på byen noensinne! Og veldig morsomt! 😀

  Svar fra Ida: aah, digg! Tenk om man kunne gå sånn på byen hver gang, i stedet for kjole og høye hæler…

 • Reply ida 1. november 2012 at 11:06

  Lexington har fine hvite sengekapper 🙂 og kjempedelig sengetøy, samt laken! 🙂

 • Reply Malin Jeanette 1. november 2012 at 20:39

  Har mer sansen for hallo vin enn for både halloween å den trønderske bondeversonen som går ut på at istede for og si knask eller knep så går de rundt med en kaffekopp op sier kark eller knep :p

  Svar fra Ida: hahaha, sjukt :p

 • Reply Helle 2. november 2012 at 00:34

  Vi hadde temadag som halloween for russen på skolen. Jeg var nonne, fikk høre flere ganger at jeg hadde passa som det. Jeg titta stygt og gikk min vei, amen

  Svar fra Ida: hehe, nonne er jo dritfett!

 • Reply Sara 2. november 2012 at 13:42

  Hahaha… Frognerbarn ass. 😀

 • Reply Elisabeth 3. november 2012 at 11:18

  På selve Halloween kledde jeg meg ut som et spøkelse og feiret sammen med to fra klassa og døtrene deres. Dagen etter var det Halloween-kro på studentkroa, og da kledde jeg meg ut som Whomp King fra Super Mario 64. 🙂

 • Reply Ine Hågensen Jensen 3. november 2012 at 22:07

  Er i usa, så fikk veldig Halloween «stemning». Butikker, rundkjøringer, hus og hager var pyntet. Var på en Halloween fest her, men desverre det samme opplegget som i Norge, minst mulig klær. Nå er hagene og butikkene full av julestemning da.

 • Reply FRKBRUVIK 4. november 2012 at 19:40

  helt enig med deg. Jeg var Ragdoll på halloween fest, mens alle andre omtrent var sailorgirls,politi og andre ting. Syntes «hore» party er en ting og halloween en annen.

 • Reply TrineBL.com 4. november 2012 at 20:39

  Morsomste overskriften på lang, lang tid !

  – TrineBL.com

 • Reply Stian 10. november 2012 at 16:32

  Sånne meninger som dette Ida ødelegger Halloween for oss gutta 😀
  Før kunne man se jentene løpe rundt i minimale antrekk, mens nå skal alle være «kreative», ting var bedre før 😀
  YES TIL SLUTTY-OUTIFTS!!

 • Leave a Reply