Uncategorized

«HJEMMESTRIKKET» HØSTGLEDE

31. oktober 2012

Jeg vet ikke lengre om det er høst eller vinter, men kaldt er det hvertfall. Så kaldt at det bare er å pakke seg inn i alt som er av luer, votter, skjerf og varme sokker. Å gå ute en kald høst- eller vinterdag er faktisk bare deilig hvis man har det komfortabelt med varmt tøy og varme sko.

Denne uken var jeg så heldig og få tilsendt strikkede votter, luer og sokker av Topping, en søt liten nettside som selger nettopp det.

Alt er så godt, mykt og virker så hjemmestrikket. Men kanskje hjemmestrikket av noen som har mye mer skills enn meg, så jeg kan nok ikke skryte på meg å ha strikket det selv. Er ikke dette bare den perfekte julegaven? Dyrt er det heller ikke. Topping selger varer både med og uten pels 🙂

Luen jeg har på meg finner dere her, og vottene her. Alt finnes i grått, beige og hvitt – de grå variantene er helt klart min favoritt 

//Reklame for Topping 

26 Comments

 • Reply Marita Ø 31. oktober 2012 at 18:45

  Å! Skal absolutt gå til innkjøp av deilige votter og luer snart, og de der var jo smashing! 🙂 Du kler grått, forresten! 🙂 Ha en tipptopp lillelørdag, vakre Ida!

 • Reply Sigrid 31. oktober 2012 at 19:08

  Første gang jeg kommenterer etter å ha lest bloggen din i mange år! Men måtte bare si det! På de bildene her var du HEELT nydelig, klarte ikke å slutte å se på bildene!!

 • Reply Lisa Isabella 31. oktober 2012 at 19:31

  Åhh, det så varmt og godt ut : )

 • Reply Salige Lavendel 31. oktober 2012 at 20:14

  Jeg synes det er litt vanskelig å finne en lue som ser fin ut…LIkte dette settet!

 • Reply Maiken Furu 31. oktober 2012 at 20:25

  Ohh how cute!! <3 Love this!!

 • Reply Mom to be 31. oktober 2012 at 20:25

  De vottene tror jeg at jeg må unne meg. fin pels på de!

 • Reply sara 31. oktober 2012 at 20:47

  Hvor er jakken fra? 😀

  Svar fra Ida: Les her 🙂
  http://www.idawulff.com/?p=10421

 • Reply Stina 31. oktober 2012 at 21:10

  serr. pelskant på votter og pelsdott på lue… sykt unødvendig, stakkars kaniner

 • Reply Anine Kristin 31. oktober 2012 at 22:12

  Hihi, jeg valgte også den luen! Kjempefin og god 🙂

 • Reply Kari 31. oktober 2012 at 22:39

  Hei! Utrolig vakker på bildene:-) mem hvilken farge er det på jakken din? Driver å skal bestille meg nå, men den eneste jeg finner som ligner på den modellen du har, er navy.. Men din ser svart ut?? Håper på svar:-)

  Svar fra Ida: Takk!! 🙂

 • Reply Linda 31. oktober 2012 at 23:22

  Så fine ting, og så koselig det ser ut der. Bor du i det rosa huset?

 • Reply Linda 31. oktober 2012 at 23:22

  Nå kom det opp at jeg heter Linda, men det gjør jeg altså ikke :O

 • Reply Ella Marie 31. oktober 2012 at 23:23

  ME WANT!! 😀 pleier å syns at lue er så stygt. men enten var denne lua fin eller så kler du lue veldig godt!

 • Reply FAT 31. oktober 2012 at 23:23

  du er ikke akkurat tynn

 • Reply Kristine 31. oktober 2012 at 23:34

  Søte Ida!

  hvor er jakken fra? 😀

  Svar fra Ida: den er fra Woolrich 🙂

 • Reply mari 1. november 2012 at 09:17

  Hei!

  Er luen lyseblå eller grå? fin!

  Svar fra Ida: Den er grå! 🙂

 • Reply Stine Helene 1. november 2012 at 13:01

  Alt jeg ser er den ekle pelsen på dyremishandler-jakka di 🙂

  Svar fra Ida: få seg en hobby kanskje da, stakkar?

 • Reply Sara 1. november 2012 at 19:43

  At du tar deg tiden til å reklamere for butikker som støtter pelsindustrien og dyremishandling! Det er 2012, på hvilken måte er det nødvendig med døde dyr rundt håndleddene, på toppen av hodet og bak i nakken? På tide å våkne opp og ta deg tiden til å se nærmere på hva du faktisk støtter…

 • Reply amalie 1. november 2012 at 22:02

  du er alltid vakker, men her var du ekstra nydelig!! ååh

  er nok bare 16 ennå, men etter jeg har besøkt hele verden, skal jeg flytte inn i leiligheten din og passe på deg når du blir gammel!! jeg kunne skjært opp frukt på fat og kjøpt 40% sjokolade til deg hver kveld. og så kunne vi funnet nye, morsomme serier å se på sammen :)))

  vi hadde hatt det fantastisk, jeg lover deg

  Svar fra Ida: Det hørtes helt fantastisk ut! Ring meg når du har besøkt hele verden, hehe 😉

 • Reply Kamilla 2. november 2012 at 10:00

  Luen og vottene var så fine at de nå er på vei i postkassen min og 🙂 kjempefine bilder av deg også!

  Svar fra Ida: gled deg!

 • Reply Malin Jeanette 2. november 2012 at 10:20

  Tror jeg dør litt på meg av alle som komenterer ‘stakkar kanin’ og «dyremisshandler jakka’, disse har sikkert ikke dyr, og spiser heelt garantert ikke kjøtt! For det å ha hund/hest/kaniner osv er faktisk OGSÅ dyremisshandling! De har jo også vert ville dyr engang!! Soeh.. Jeg fåreslår at du heller slipper hesten din ut i skogen, så den får leve slik den burde ha gjort istede for og kritisere at en person har pels fra DØDE dyr på klærne sine.. Kos deg me kaninvottene og dyremisshandler jakke Din du Ida! Jakken er dritfin og vottene er supersøte! Og såvidt jeg vet, så er det også Ida sin buissness hva hun bruker pengene sine på! 🙂 så vill hun kjøpe klær med pels, så må hun nesten få låv til det.. 🙂

  Digger deg! 😉

 • Reply Linn 2. november 2012 at 17:04

  «Dør bare pittelitt» av den idiotiske kommentaren din jeg, Malin Jeanette…Viser jo at du har peiling..Ja slipp ut husdyra/kjæledyra ut i det fri og se hvordan de klarer seg..De har tilpasset seg et liv sammen med mennesker og ville ikke klart seg i naturen på egen hånd…Min fantastiske staffordshire bull terrier har det kjempegodt sammen med meg og min familie, og kan ikke akkurat si at det er dyremishandling ved å eie han..

 • Reply Malin Jeanette 5. november 2012 at 14:09

  Sier ikke at alle dyr har det fælt sammen med de de lever sammen med, har dyr selv, så det har ikke noe med det og gjøre! MEN det er fortsatt menneskene som har temmet dyrene for å ha de som kjæledyr, å det er det samme som og holde de i fangenskap.. men kjære vene, jeg er jo bare et tåpelig lite menneske som sikkert ikke har peiling.. Har ikke tenkt og tatt livet av noen, sa bare MIN mening.

 • Reply Silje 13. november 2012 at 13:13

  Til «FAT»

  Det er en gang i lysåret jeg tar meg i å kommentere en blogg. Men du sier ikke «du er ikke akkurat tynn» til ei skjønn og slank jente!!!

  Skjerp deg, og gå og få deg en annen hobby enn misunnelse! FLAUT!

  Ida; du har en super kropp! Regner med du begynner å bli herdet for sånne useriøse kommentarer? 🙂

  Klem, S

 • Reply Linda 20. november 2012 at 17:37

  Dette er de fineste bildene jeg har sett av deg noen gang. Du gløder, Ida!!!

 • Reply Sandra 10. desember 2012 at 04:46

  Tror jeg må klikke hjem det samme! Sykt fine 😀 og fine bilder av deg! 🙂

 • Leave a Reply