Uncategorized

SOVEROMMET MITT

31. oktober 2012

Jeg lovte jo å vise dere resten av hjemmet mitt, men det er neimen ikke lett når det aldri blir ferdig. Som jeg skrev til dere forrige uke, så ombestemmer jeg meg hele tiden når det gjelder hvordan soverommet mitt skal se ut. Jeg kjøper nye sengetepper, nye gardiner, nytt sengetøy – hver gang i håp om at jeg skal stortrives på soverommet mitt. Og vet dere hva, denne gangen tror jeg faktisk at jeg har truffet spikeren på hodet.

Nå har jeg altså valgt å ha hvitt og grålilla soverom. Jeg elsker den grålilla (?) fargen, den gjør meg så rolig og avslappet.

For å være helt ærlig, så tilbringer jeg så mye tid som mulig på soverommet mitt. Med det samme jobb, mat og trening er krysset av gjøreplanen, river jeg pynteputene til side og tar magaplask ned i sengen med Mac’en. Og så ligger jeg der da, og koser meg med blogg, mail, musikk og TV-serier. FINNES DET NOE DEILIGERE??? Nei.

Soverommet er langt i fra ferdig, men jeg kan jo vise dere hvordan det ser ut så langt. Jeg mangler både TV-benk, TV og bilder på veggene. Kanskje dere har noen innspill på hva som kan gjøres? Rommet trenger personlighet. 

Hadde jeg planlagt at jeg skulle vist fram sengen min, hadde jeg helt klart strøket sengetøyet, iik. Men… Hvem faen, bortsett fra pensjonister og interiørbutikker, stryker sengetøyet sitt? Gardinene, sengeteppet og den egentlig-champagne fargede puten er fra H&M Home. Den store hotellputen er fra Clarion Hotels. De to forrerste putene i lin er fra Zara Home. Sengetøyet som egentlig er fint med blonder er fra Home&Cottage. 

Sengen mangler helt klart en sengekappe, noen som har et tips til hvor man kan få tak i en fin en? Virkelig ikke pent når rammemadrassen synes. Nattbordet er fra Ikea.

Serveringsbrettet er fra Kare i Bygdøy Allè og duftlyset er fra Voluspa. //adlink

Den fine hjortekroken min er fra Lama. Så den blant annet på Home&Cottage her om dagen da jeg var og handlet der! Jeg ønsker meg et STORT slikt hode, så rop ut om noen vet om noen merker som selger det. 

Bilderammen er fra Zara Home. Det suger at vi ikke har det i Norge! Putene og bilderammen kjøpte jeg i Warszawa. Mens de andre kjøpte kjoler og sko…. Duftlyset er fra Voluspa. //adlink

Det rotete hjørnet med klærne jeg bruker mest. Uff, må få litt orden på det der! Kommode med knotter fra Lama. De har så mange fine knotter, jeg har flere forskjellige så jeg kan bytte på når jeg blir lei! 

Kommoden min! Er ikke de to nye clutchene mine fine? Kjøpte dem i Warszawa. Vasen og blomstene er fra Ikea, ser bra ut hvis man ikke ser så nøye på dem, haha.

Så der var soverommet mitt! Tar som sagt gladelig i mot tips til forbedring. Spesielt når det gjelder bilder/kunst, der er jeg helt lost.

28 Comments

 • Reply Cathrine Pettersen 31. oktober 2012 at 23:48

  Så fint soverommet ditt er! Helt nydelige farger! Ville også tipse om en ting jeg synes er veldig fint når det gjelder bilder/rammer/kunst/whatever. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det…men det blir på en måte som en kollasj på veggen av rammer. Gjerne forskjellige størrelser og litt forskjellige typer, men helst i samme sjanger/farge. De har jo mange fine hvite på IKEA! Så henger man de på veggen med litt mellomrom, men så det skaper en helhet. Ja, på en måte en slags kollasj. Du har sikkert sett noe lignende før! Også kan man jo da ha en blanding av personlige bilder, fotograf bilder, nærbilder, gruppebilder and so on. Også er det jo ekstra fint om man ikke kræsjer helt med fargene, men lar det også gå i samme type sjanger. Et tips på ditt rom, er jo f.eks å la det gå i svart/hvitt, men ha noen bilder i en grå/lilla tone f.eks. Ja, vet ikke helt hva du fikk ut av dette jeg, men er ihvertfall veldig fint om man får det til, etter min mening! 🙂

  Svar fra Ida: Så smart med en sånn kollasj! Har et vennepar som har en KJEMPEfin en, og da får man jo brukt mange av bildene sine også, syns bestandig det er så vanskelig å velge. Skal absolutt vurdere det! 🙂

 • Reply Isabell 1. november 2012 at 00:10

  Sengekappe kan du få tak i på Åhléns. De er utrolig fine og veldig god kvalitet på 🙂

 • Reply Camilla Dahlberg 1. november 2012 at 01:29

  Hei Ida! Kjempe fint soverom! Ser ut som en avslappende atmostfære. Tips fra meg: Rynke laken til nedre del av sengen, hvis ikke du allerede har det. Bare blir mer helhet i sengen og skuler nedre del. Tips nr 2: Hadde vært pent med vintage rammer med hint av sølv dekor i forskjellige størrelser satt sammen på en vegg med bilder av venninner og familie f eksempel. Ellers så er det veldig pent med stoooort glamorøst speil på veggen over sengen. Man kan også ha en hvit enkel, men lang hylle på veggen over sengen til duftlyst og diverse. Ellers er det alltid fint med store bilder av storbyer om natten, det er jo ikke akkurat kunst men pent.

  Når det gjelder elgen du ønsker deg: Så en fin elg som er hvit og stor, men som kan spray lakkeres i sølv. Den så jeg på en annen blogg http://www.elisabethbloggen.com/ – går sikkert ann å spørre henne hvor hun har kjøpt den. Ellers er det utrolig mye flott på Sofies Villa på Teie, når du kommer «hjemover».

  Bare tips fra meg som aldri kommenterer! 😉 Klem fra Camilla

  Svar fra Ida: hei søta! Tusen takk for gode tips! Da skal jeg absolutt ta meg en tur til Sofies Villa når jeg kommer hjem!

 • Reply Iselin 1. november 2012 at 03:56

  Så pent og koselig du har det 🙂 Tenkte du på at de ikke har butikken Zara Home i Norge? For har sett på ellos at de selger mange ting derfra. Men det vet du sikkert. 🙂

  Svar fra Ida: Tusen takk for det! 🙂 Jaa, jeg vet. Men syns at enkelte ting er vanskelig å kjøpe på nett, og dessuten har de ikke like bra utvalg på Ellos.

 • Reply Linda 1. november 2012 at 07:13

  Hei 🙂 Kor har du kjøpt det klesstativet? Leitar etter ein slik ein 😀

  Svar fra Ida: har ikke kjøpt det selv, men tror det er fra Skeidar eller Bohus. KJEMPEdårlig klesstativ, det tåler nesten ikke vekt. Så ville heller gått på Ikea, de har et litt mer stødig som jeg selv har hatt før.

 • Reply Madelein 1. november 2012 at 08:10

  Tror de kan ha sånn stort hjortehode på Åhlens eller kremmerhuset!

 • Reply Linn Cecilie 1. november 2012 at 09:25

  Så fint du har det, jeg synes du burde kjøpe noen bilder med sterke pastellfarger. Det lyser alltid opp et rom.

  Ser at det er så få som kommenterer her, hvor mange lesere har du egentlig? Må jo være mindre enn 1% som legger igjen en kommentar??

  Svar fra Ida: Pastell er alltid fint, må hvert fall ha noe som er rolig! Har i underkant av 20.000 unike lesere per dag, så ja.. Er ikke så mange som gidder å besøke kommentarfeltet! ;(

 • Reply Jane 1. november 2012 at 09:29

  Du kan kjøpe zara home på ellos.no 🙂

 • Reply :) 1. november 2012 at 10:03

  http://solstrandinterior.datasenter.no/til-veggen/annet30?product_id=883 🙂

  Svar fra Ida: oi, den var faktisk veldig kul! 🙂

 • Reply linn therese 1. november 2012 at 10:09

  zara home-produkter får du kjøpt på http://www.ellos.no 🙂

  Svar fra Ida: I know 🙂 Men er ikke alltid så enkelt å kjøpe interiør på nettet!

 • Reply Karro 1. november 2012 at 10:40

  Hei!
  Fine og helt enkle sengekapper har de (hadde iallfall) på HM home. Mye finere enn de korte bonde feeling kappene de har på IKEA… Ellers, hva med en sengegavl i stoff, eller evt isteden en hylle over sengen og 2 vegglamper under?

  Svar fra Ida: ja, tror faktisk jeg så en på H&M Home, men den var veeldig feminin. Hvis jeg ikke finner noe annet, skal jeg kjøpe den 🙂 Sengegavl i hvitt skinn med trukkede knapper er på vei, men tror det kommer til å ta en stund! Takk for tips

 • Reply kathrine 1. november 2012 at 10:51

  Ellos har varer fra zara home:)

  Svar fra Ida: I know 🙂 Men er ikke alltid så enkelt å kjøpe interiør på nettet!

 • Reply ida 1. november 2012 at 11:07

  Lexington har fine hvite sengekapper 🙂 og kjempedelig sengetøy, samt laken! 🙂

 • Reply Silje 1. november 2012 at 12:06

  Kremmerhuset har masse fint for å få det mer hjemmekoselig. Leste at du trengte noen bilder, hvorfor ikke kjøpe verdens fineste ramme på kremmerhuset til å ha dem i?

  http://kremmerhuset.no/node/1191

  Tror den vil passe kjempefint inn på rommet ditt 🙂

  Svar fra Ida: det var en VELDIG fin ramme! :O

 • Reply Anonym 1. november 2012 at 13:53

  Ble kjempe fint! Selv om det er kanskje litt lyst for min smak, da jeg liker og blande med litt mørke farger på soverommet mitt. Men det er smak og behag! 🙂

 • Reply Silje 1. november 2012 at 15:13

  Her har de sengekapper:

  http://www.jotex.no/search?Ntk=All&Ntt=sengekappe

 • Reply Mathilde 1. november 2012 at 17:31

  TIPS som gjør at du slipper å stryke sengetøyet, men likevel får det til å se strøket ut!

  Ikke tørketrumle sengetøyet, men heng det opp! Jeg pleier bare å sette fire stoler på stuegulvet, og henge sengetøyet over mens det enda er fuktig. Det tørker overraskende fort, og blir helt rynkefritt! Dessuten lukter der bedre enn når man tørketrumler det! 🙂

  Svar fra Ida: takk for tipset! Syns bare det tar irriterende lang tid… Men hvis det blir finere, så ja. Kanskje 🙂

 • Reply Christin 1. november 2012 at 17:48

  Fint rom! Lurer på hvor den svarte vesken er fra? Den va kjempefin, minnet meg om en chanel 😀

  Svar fra Ida: Takk! 🙂 Skal love deg at det ikke er en Chanel, den er nemlig fra Lindex 😀 hehe

 • Reply TheaKH 1. november 2012 at 20:23

  … jeg stryker sengetøyet mitt….
  fine kapper får du kjøpt på bohus og home and cottage :p

  Svar fra Ida: du er gal!! 😀

 • Reply Linn 2. november 2012 at 07:35

  H&M (Home) har kappelaken som er helt hvite og i kraftig stoff. 🙂

 • Reply Linda 2. november 2012 at 16:58

  Kremmerhuset

 • Reply carine 2. november 2012 at 22:36

  Ser du har gått for de samme fargene på rommet som jeg har gjort. Må innrømme at det føles ut som en hvit boks i blant. Så vil nok anbefale å få noen varme og koselige farger inn på rommet. Om det så bare er to små malerier

 • Reply Stephen 2. november 2012 at 23:06

  Du burde komme innom oss på Høyer Strømmen, vi har SÅ mange gode duftlys fra Voluspa og masse fine bilderammer og puter og slikt fra Jonathan Adler og Missoni Home 🙂

 • Reply Maria 2. november 2012 at 23:09

  Stort hjortehode i sølv har de på BOHUS 🙂

 • Reply Maria 5. november 2012 at 12:04

  Zara Home kan kjøpes på deres hjemmeside 😉

  http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/home/zarahomeno/en/zarahomeno

 • Reply Julianne 5. november 2012 at 18:45

  På HM Home har de en utrolig fin sengekappe i lin! Har den selv og er utrolig fornøyd med kvaliteten og utseende 🙂

  http://www.hm.com/no/product/92408?article=92408-A

 • Leave a Reply