Uncategorized

JUST DO IT

1. november 2012

JADDA. Jeg kom meg opp fra gulvet til slutt. Og jeg kom meg på trening. Og som forventet: etterpå følte jeg meg helt fantastisk! Må virkelig lære meg å like det. Elske det, mener jeg. Åååå, kan ikke jeg please få være en sånn person som står opp tidlig og tar en løpetur før jobb, og bruker halve lønna på å kjøpe fancy sykkel og sykkelhjelm?! Jeg beundrer dere.

Nok om det. Da jeg kom hjem lagde jeg mat. Sånn fra bunnen av, liksom. Og så som IDABESTIS på kosekveld. Er ikke ofte bare jeg og Idabestisen tilbringer kvalitetstid sammen lengre, så det var hipp hurra i joggis og dott på hodet 

Har forresten uttalt meg i en sak på MinMote.no/VG i dag, hva angår at merking av betalte/sponsede reportasjer i magasiner uteblir. Hvorfor skal ikke de samme reglene gjelde for blogg og magasiner? Les saken her

6 Comments

 • Reply Thea Emilie 1. november 2012 at 23:01

  Så flink jente du har vært 🙂
  KOselig å få tilbringe tid med en bestevenninne, for meg syntes jeg det er få ting som er bedre.

 • Reply Elisabeth 2. november 2012 at 07:11

  Hei fine Ida ! Du skriver utrolig bra, må bare kommentere det 🙂 Det er gøy å lese bloggen din, du er dyktig og ikke minst morsom 😀 Ha en fin fredag!

  Svar fra Ida: det var hyggelig sagt, tusen takk!

 • Reply Synne 2. november 2012 at 08:41

  Hva trener du når du trener? Eller sånn generelt hvordan ser en typisk økt ut for deg?:)

  Svar fra Ida: går helst på gruppetime, men hvis jeg ikke gjør det:
  * Går på mølla i 10 min
  * Løper på mølla i 30 min
  * Trener styrke på ett område på kroppen (f.eks mage, armer eller lår og rumpe)

 • Reply Camilla 2. november 2012 at 18:54

  Jeg blir så glad av å lese bloggen din! Føler liksom det er greit å ha en dag der jeg slapper av og bruker tid på meg selv når jeg ser innleggene dine om at du chiller på rommet med serier, samtidig som du gir meg motivasjon til å komme meg ut for å trene andre dager:) Tusen takk, Ida! Elsker bloggen din:)

  Svar fra Ida: det gleder meg å høre! Så selv takk 🙂 Stor klem til deg

 • Reply Ida 2. november 2012 at 21:27

  Hvilken jakke har du? Det var superfin 🙂

  Svar fra Ida: Woolrich! 🙂 Har skrevet innlegg om den litt nedover på bloggen!

 • Reply Veronica89 4. november 2012 at 07:04

  Jeg er dessverre en av de som har havnet med mottoet: JUST DO IT, tomorrow.. Morgendagen kommer og mottoet forblir det samme!!!
  Jeg skjemmes! Jeg er ingen jåledukke, men på trening må jeg se bra ut- for min egen del! Hvor demotiverende er det ikke å komme ut i garderoben og være svett som en gris og samtidlig se ut som et dass???Jeg bruker ekstra tid på å få hestehalen perfekt, glattbarberte legger og treningstøyet må selvfølgelig matche alt fra sportsbh til sokker. Nytt «sexy» treningstøy som får rumpa mi til å se smashing ut, en sportsbh som gir meg et puppeløft det er MOTIVERNDE!! føler meg dum; men men- det hjelper meg!!!!
  J

 • Leave a Reply