Uncategorized

TA DEG SAMMEN

1. november 2012

Herregud. Hvor er viljestyrken og treningsgleden min? Stod jeg bakerst i køen da Gud delte det ut? Jeg ligger på gulvet i gangen og gruer meg til å gå til treningssenteret. Gruer meg til å løpe, gruer meg til å svette, gruer meg til å trene rundt andre mennesker, gruer meg til å gå hjem igjen, gruer meg til å krangle med håret i dusjen når jeg har kommet hjem.

FAEN TA MEG. Jeg trener jo selv om det ikke er min favoritting å gjøre, så kan jeg ikke bare LIKE det også? Skulle ønske jeg var som alle de gale menneskene med pulsklokke og løpesko med flere funksjoner enn TV’en min.

Jeg har lest et sted at en treningsøkt utgjør omtrent 4% av dagen din. Fire prosent… Så hvorfor må det være så jævlig hardt for meg? Jeg er jo alltid så lykkelig når jeg er ferdig.

Seriøst, skyt meg. Nå bare drar jeg på trening, og så bare…. trener jeg.

15 Comments

 • Reply Linn Cecilie 1. november 2012 at 16:14

  Du kommer deg hvertfall ut døra, ikke dårlig bare det!

  Jeg har ikke vært der på en uke, og det ser ikke ut til at jeg drar dit idag heller. Kanskje i morgen!

 • Reply Rebekka 1. november 2012 at 16:15

  Det blir min jomfru kommentar, og den går til deg! Har lest bloggen din i mange år nå og du blir bare bedre og bedre å skrive! Jeg dauer(dør) av innleggene dine! Har akkurat de samme følelsen når det gjelder trening! Hvor stod jeg i køen nå Gud delte ut høy forbrenning?
  Stå på!! Stor klem 🙂

  Svar fra Ida: hei! 🙂 Så koselig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar! Takk for det! Og ja… Kjipt å merke at man har stått bakerst i køen på et par områder.

 • Reply Line 1. november 2012 at 16:32

  Haha, kjenner meg så igjen! Selv om man vet hvor digg følelsen er etterpå, er det noen ganger utrolig tiltak å komme seg på trening :p

 • Reply Madde 1. november 2012 at 16:32

  Haha know the feeling!

 • Reply Marita Ø 1. november 2012 at 16:44

  Haha! Ikke alltid motivasjonen er på topp, men jeg syns det virkelig hjelper å tenke på følelsen og den gode samvittigheten du sitter igjen med når du faktisk er ferdig 🙂 Jeg hadde lite motivasjon selv i dag, men nå sitter jeg her, ferdig trent og en GOD følelse før helgen snart slår til 🙂 Yo go girl!

  Svar fra Ida: det er helt sant. Føles godt!

 • Reply Marte 1. november 2012 at 17:40

  Haha, Ida! Sånn har jeg det alt for ofte! Sofaen frister mest. Lykke til med treningen, dette klarer du 😀

 • Reply Ida 1. november 2012 at 20:09

  Elsker at jeg alltid kjenner meg så igjen i innleggene dine. Ser ofte på det å komme meg på trening som mer slitsomt enn treningen selv. Lykke til!

  Svar fra Ida: Takk det samme!

 • Reply Amalie 1. november 2012 at 20:11

  Heei <3

  Jeg ville bare si at jeg sjønner hva du mener! Hardt å begynne å trene, man trenger virkelig et spark bak for å komme igang! men som du sa, så er det kjempedeilig etterpå!

  Må også bare tilføye at jeg digger deg! Elsker å lese bloggen din fordi du er så humoristisk og det er såå gøy å lese det du skriver! Å du er sykt pen, bare så du vett det! 🙂

  Klem!

  Svar fra Ida: takk for utrolig hyggelige ord. STOR klem til deg

 • Reply Marianne 1. november 2012 at 21:34

  Haha, Ida du er fantastisk! Jeg ler meg i hjel av bildene.. 😀

 • Reply Charlotte 2. november 2012 at 00:48

  Hahahaha, du er så rå!! Elsker bloggen din!

 • Reply Tori 2. november 2012 at 01:18

  Kjenner den følelsen så alt for godt.. De dagene jeg trener bruker jeg cirka fem timer; en timer på å tenke på at «nå må jeg skifte og komme meg på trening», en time til å skifte og tenke enda litt mer på at «NÅ MÅ jeg komme meg på trening», en halvtime på å komme meg på trening, ca. 1-2 timer PÅ trening og tilslutt en time på å komme meg hjem, dusje og ordne meg.. Noen måtte ha regnet feil, for dette er vel cirka 20 % av dagen

  Svar fra Ida: godt poeng :p Trening tar faktisk 20% av dagen…. SLITSOMT!

 • Reply kath 2. november 2012 at 12:07

  gi meg medlemskapet! 😛 jeg vil så sykt gjerne trene på treningsstudio men det koster for mye :/

 • Reply marthe 2. november 2012 at 17:15

  hahaha, var som jeg skulle skrevet det selv!!

 • Reply Kari 3. november 2012 at 10:06

  Trening er ikke bare løping. Hvis du ikke kan fordra å løpe på mølla, kan du jo prøve andre treningsformer?

  Selv ble jeg frelst av tung styrketrening etter jeg kjøpte meg personlig trener for i overkant av et år siden. Nå har jeg masse kunnskap om både kosthold og trening, og kroppen har forandret seg til det bedre.

  God helg, Ida!

 • Reply stine 20. november 2012 at 21:57

  Og det er med disse innleggene at jeg skjønner hvorfor jeg elsker deg høyere enn alle verdens bloggere. <3

 • Leave a Reply