Uncategorized

INSPIRERT OG SLITEN

2. november 2012

Jeg innbiller meg alltid at møter er det kjipeste i verden. Men noen møter er virkelig bare inspirerende til tusen, og det kribler nesten litt i magen når man er ferdig. I dag har jeg blant annet vært i et spennende møte med en ny samarbeidspartner til bloggen. Bare vent, dere kommer til å digge det!

Uff, nå skulle dere sett meg. Kom nettopp ramlende inn døren, og tretti sekunder senere var jeg iført morgenkåpe – og sokker… Skal ut og ha det gøy med venner i kveld, så skal bare kaste i meg sushi før jeg svinger ut av døren igjen.

Eller… Først roper speilbildet etter å dulles litt med – jeg går ikke ut i morgenkåpe og sokker, selv om mitt slitne hode kunne funnet på akkurat det i dag.

Denne typen blogging er det kjedeligste i verden, I know. Kafè og sushi… Ikke akkurat verdens mest givende lesning. Men heller det enn å være fraværende, tenker nå jeg. Elsker å blogge om dagen! I motsetning til tidligere.

Ønsker alle en super fredagskveld! Jeg skal på Drag show, og gleder meg maks.

11 Comments

 • Reply Merethe 2. november 2012 at 18:09

  Hei:-) bare lurte på noe angående den svarte nyttårskjolen fra Nelly 🙂 fikk den i posten i dag og lurte rett og slett på stylingshjelp.. Svart strømpebukse? Svarte sko? Klistrebh-en min detter bare av, tips??:)

  Svar fra Ida: jeg bruker svart strømpebukse og svarte pumps til den 🙂 Og så bruker jeg ikke BH. Har en tosidig Hollywood-tape, det fungerer helt greit!

 • Reply Marianne 2. november 2012 at 18:32

  Jeg merker virkeli at du er tilbake på bloggfronten, med ny glede 🙂
  Det er så mye hyggeligere å følge bloggen din nå som du er så aktiv 🙂

 • Reply Benedikte 2. november 2012 at 20:14

  Er så gøy at du blogger så ofte nå 😀

 • Reply Linda 2. november 2012 at 22:41

  Hei.. Lurte på en ting:) Lama, har de en butikk man kan besøke? Klem.

  Svar fra Ida: Lama har mange utsalgssteder, bare se på lama.com om du finner en i nærheten av deg 🙂

 • Reply Lena H 3. november 2012 at 01:39

  Jeg liker at du elsker å blogge om dagen. Jeg elsker nemlig at du blogger 🙂 Ha en flott kveld!

 • Reply s 3. november 2012 at 07:16

  Det merkes! Bloggingen din er helt fantastisk om dagen, den eneste bloggen jeg følger hvor jeg ikke vil gå glipp av noen innlegg! SUPER flink er du 🙂

  Svar fra Ida: TUSEN takk

 • Reply Astrid 3. november 2012 at 09:14

  Hei Ida:) Lurer på hvilken strl du har i «nyttårskjolen» din? Jeg bestilte den i xs og fikk den nettopp, men den var jo såå kort? Passet ellers

  Svar fra Ida: Medium 🙂 Var ikke spesielt kort på meg, men jo..ja.. En kort kjole er det jo!

 • Reply Thea i London! 3. november 2012 at 12:17

  Så ut som en rimelig god middag hvertfall:D kos deg masse!

 • Reply Tonje 3. november 2012 at 12:23

  Merker virkleig at du liker å blogge for tiden – i motsetning til en liten periode tidligere. Forsett sånn 😀

 • Reply Ingeborg 3. november 2012 at 13:01

  herregud, det eneste jeg gjør om dagene er å trykke f5 på bloggen din. du er min helt!

  Svar fra Ida: da er du min!

 • Reply ingvild 3. november 2012 at 15:51

  Så bra du liker å blogge nå, det vises! Kos deg i kveld 🙂

 • Leave a Reply