Uncategorized

CUZ MY CAT TOLD ME

6. november 2012

Etter jobb i dag var jeg jævlig trøtt, og jeg kjente sommerfugler i magen over at jeg skulle hjem og slappe av. Men da jeg kom ut i frisk luft, ble det plutselig krig på himmelen. Og jeg, stakkars trøtte meg, måtte kjempe mot både vannpytter, snøslaps, regn og snøfnugg store som fjell på veien hjem. DET er ikke helt min humor. Jeg mener at det helt fint kan være vinter og jul uten rød julepynt og snø.

Så nå er jeg hjemme, da. Og jeg vet at det passer litt dårlig å innrømme det etter gårsdagens innlegg, men i dag ditchet jeg trening for å se på Nip/Tuck og spise pasta i sengen. Ååååh, jeg har ikke dårlig samvittighet en gang! Bella ligger her hun også, sur og bollete som vanlig – og hun sier at det er helt greit at jeg bare slækker i dag.

Nip/Tuck er som dere kanskje har skjønt mitt nye tidsfordriv. Jeg elsker å ha serier å se på, mye bedre enn filmer! For det varer liksom så lenge, og så har man noe å glede seg til på kjedelige kvelder. Ser serien på Netflix, som liksom skal være filmenes og TV-serienes «Spotify». Foreløpig syns jeg ikke det er særlig Spotify, for Spotify er bra. Netflix har for det meste gamle drittfilmer og noen få serier som er interessante å se på.

Har dere testet ut Netflix enda? Hva syns dere? Håper det blir bedre, ellers melder jeg meg ut når Nip/Tuck-eventyret er over!

24 Comments

 • Reply Anette 6. november 2012 at 17:29

  THANK YOU!! Endelig en som ikke skryter netflix opp i skyene!
  Alle jeg veit om bare «ÅÅÅÅH NETFLIX HJERTE HJERTE HJERTE», så jeg sjekka det ut og bare.. jah.. Jeg gidder da ikke betale 79 kroner i måneden for en haug med gammal ræl jeg har sett før!! :O

 • Reply Lizbeth Osnes - Min blogg ER meg. Kommenterer tilbake! 6. november 2012 at 17:34

  Jeg syns Netflix er kjempebra, jeg! 🙂 Kos deg, da! Deilig å bare slappe av iblant =)

  <3 Lizbethosnes – Min hverdag med mine interesser, og lidelsene spiseforstyrrelse og angst. Lizbethosnes.com

 • Reply Veronica 6. november 2012 at 17:51

  Jeg har nettopp sett ferdig alle sesongene av Veronica Mars på netflix! Om du ikke har sett serien så anbefaler jeg den på det varmeste! Spennende og morsom serie!:)

 • Reply Camille Naomi 6. november 2012 at 18:29

  Jeg digger deg Ida!:)

 • Reply karoline 6. november 2012 at 18:54

  Jeg vet ikke hvordan Netflix i Norge er, men jeg bruker dette i USA og her er det kjempebra! Siste sesong av 90210 (ikke den som går på tv, men den før) ligger til og med ute!

  MEN – dette er nå, for et år siden var det akkurat som du beskriver. Det blir sikkert bedre:-)

 • Reply jea 6. november 2012 at 19:51

  Dårlige filmer men følger med på SOA, sweet serie!

 • Reply Mina 6. november 2012 at 20:38

  Nydelig er du!

  Hvor er kosedressen din fra? 🙂

  Svar fra Ida: Juicy 🙂

 • Reply Marita Ø 6. november 2012 at 20:40

  Du må ikke bli stressa fordi du ikke trener èn dag da! 🙂 Vær så snill å ikke bli som »alle andre» bloggere, fordi jeg digger virkelig å komme inn hit hvor det ikke KUN er fokus på trening og dårlig samvittighet hvis det ikke blir 6 økter, men 5.. Hehe! Elsker bloggen din rett og slett, den er et must i hverdagen 😀 Ha en fiiiin dag, flotte Ida! 🙂

  Svar fra Ida: ååå, det må du ikke bekymre deg for! Evig matmoms og evig latsabb her i huset. Prøver bare å begrense meg litt! Hehe. Ha en fin dag du også

 • Reply Elise 7. november 2012 at 00:17

  Så tynn du har blitt!! :O :O

 • Reply Thea 7. november 2012 at 00:24

  Du har blitt tynnere, Ida 🙂 endelig igang med trening igjen jeg også!

 • Reply anny 7. november 2012 at 00:31

  Jeg skjønner ikke… Bor ikke du og Maria sammen?:) Også tilbringer dere så mye tid for dere selv på soverommet? haha Har dere ikke tv i stua eller? 😛

  Svar fra Ida: Jo, det gjør vi 🙂 Men vi har ikke så mange tv-kanaler, så før leggetid ligger vi gjerne på hvert vårt soverom og ser på en serie, hehe.

 • Reply silje 7. november 2012 at 00:56

  Hei Ida!

  Litt off topic, men er i ei klemme hvor julebord kjolen fra i fjor er blitt for stor og jeg trenger ny. Kresen som jeg er har øynene fallt ekstra på den kjolen du brukte i polen (fra nelly), så lurer derfor på om du anbefaler den? Og, hvilken str har du? ser på tilbakemeldinger på nelly at noen synes den er kort, og liten i str??

  Håper på svar

  Silje

  Svar fra Ida: den anbefaler jeg så absolutt 🙂 Syns ikke den er for kort. Jeg har str M, og jeg er 167 høy. Det er jo ikke en lang kjole, men den er ikke ALT for kort. Masse lykke til!

 • Reply synnøve 7. november 2012 at 00:58

  Nop, har ikke testet det. Men om det går i samme gate som voddler, så holder jeg meg unna haha. Like greit å bare søke opp på nettet.

  Btw, så minner du meg så sykt om Hayden Panettiere! 😀 Sikker på at du ikke er en hemmelig tvilling? haha:) Ha en fin kveld videre, skjønne deg!

  Svar fra Ida: ååh, Hayden er så vakker, det tar jeg som et stooort kompliment

 • Reply Linn Cecilie 7. november 2012 at 08:15

  Er superskuffet over netflix, de har ikke engang Greys ANatomy! Og bare sesong 1 av Pretty little liars, vampire diaries etc etc. Bruker heller penger på getbox som kan ta opp de episodene jeg vil se.

  Bella er like søt som vanlig da 🙂

 • Reply Karoline 7. november 2012 at 08:38

  Helt enig om netflix. Jeg tror de må få flere filmer og serier inn for at det skal bli en hit hos meg! Bella er så søt!! Hun ser så myk og god ut!

  Svar fra Ida: myk som silke! 😀 hehe

 • Reply Tina 7. november 2012 at 08:51

  Jeg har hørt at viasat play er tusen ganger bedre!

 • Reply Marita 7. november 2012 at 10:46

  Nååå Søte Bella 🙂
  Jeg har akkurat meldt meg inn i netflix og må si jeg er utrolig skuffet over hvor dårlig utvalget er!! Hadde håpet det var et mye større utvalg blandt tv-serier og filmer!

  Ha en fin dag Ida 🙂

  Svar fra Ida: i lige måde du

 • Reply Linn 7. november 2012 at 10:55

  Enig!
  Sjekket ut Netflix i går og må innrømme at jeg ble skuffet. Hadde håpet på et mer eller mindre ubegrenset utvalg av spesielt serier….

 • Reply C 7. november 2012 at 12:59

  Har testet ut Netflix! Enig i det du skriver om at det for det meste er gamle «drittfilmer» der. Noen bra filmer, men svært dårlig utvalg! Kanskje det kommer flere filmer og serier etter hvert?

  Svar fra Ida: Ja, håper det 😀

 • Reply Elise Røe 7. november 2012 at 13:45

  Er fortsatt på gratis-perioden min på Netflix og er foreløpig ikke imponert. Få bra/nye flimer, få serier totalt og i det hele tatt… Men det er mulig det kun gjelder nå i oppstartsfasen da, for konseptet er helt genialt.

 • Reply Marianne K Casais 7. november 2012 at 14:24

  Enig med Bella 🙂 Må ha sånne dager av og til, og ikke akkurat fristende å stikke ut igjen i det været som var…
  Bella er en skikkelig skjønning 🙂 Kosebilde! Kitties are the best!

  Sweet. Høres ut som Netlix er no jeg ikke gidd nei.

 • Reply regine 7. november 2012 at 14:35

  Ida,
  Jeg ELSKER å ikke ha lest bloggen din på et par dager, for når jeg da setter meg ned og leser den, ligger det alltid maaange utrolig morsomme innlegg nedover siden som jeg kan kose meg med! Haha! Du er verdens morsomste 😀

  Svar fra Ida: kos deg!

 • Reply Margit 7. november 2012 at 21:50

  Enig, Netflix er mest gammelt fjas-men jeg liker Viaplay! Der er det tom nyheter, både filmer og serier 🙂 Jeg byttet for å si det slik. bare et tips

 • Reply TrineBL.com 8. november 2012 at 19:09

  Har hatt Netflix i en halv måned nå (gratis), og er ikke så innmari positivt overrasket over utvalget. De nyeste filmene er jo fra 2000-ish.. Jeg kutter ut etter denne gratis måneden.

  – TrineBL.com

 • Leave a Reply