Uncategorized

WHIP MY HAIR

7. november 2012

Hadde du ikke visst det, ville du ikke gjetta det. At jeg har vært hos Ruhs og freshet opp med nye HairTalk extensions. Verdens beste frisør Merethe har nok en gang svingt tryllestaven over hodet mitt, og fått det til å se ut som mitt eget hår.

Denne gangen har vi forresten satt i mindre hår, for det blir jo bare mer og lengre hår på hodet mitt hele tiden. Det fantastiske er at HairTalk er så skånsomt at ditt eget hår får vokse i fred og ro, i motsetning til veldig mange andre typer extensions.

Når vi først snakker om extensions, må jeg bare få lov til å si en ting. Extensions er ikke til for at du med kort hår skal få langt hår (etter MIN mening). Det er til for at du skal få litt mer. Litt mer lengde og litt mer fylde. Dere som har gjort noe så dristig som å klippe dere kort – og deretter angret, bør heller kjøpe dere en fin lue. For kort hår og lange extensions under… Trenger jeg å si mer om det? 

//Jeg er sponset av Ruhs, by the way

23 Comments

 • Reply Andrea 7. november 2012 at 23:13

  så du går i mot det du har gjort tidligere med andre ord?

 • Reply Karoline 7. november 2012 at 23:40

  Jeg har tatt samme type extensions og er superfornøyd! Hadde halvlangt hår, og fikk 15cm lengre og mye mer fylde. Forresten har jeg bestilt time hos neglhuset for vippeextensions etter innlegget ditt! Gleder meg til å slippe mascara og lange vipper 🙂

  Svar fra Ida: gøy! Kos deg hos Neglhuset, tipper du kommer til å bli kjempefornøyd! 😀

 • Reply Ida 7. november 2012 at 23:48

  Synes du alltid er fin på håret, men nå var det jo amazing!!! 😀 Wow! Du er søt og da, gleder meg til r «jevn» oppdatering på bloggen i morgen, og ikke alt på en gang. Men igjen var det jo veldig bra å ha mye å lese nå også da! 🙂 Men vært inne tidligere i dag, og da ble jeg litt skuffa når det var det samme innlegget som i går som lå på toppen: vis my cat told me.
  Ha en super kveld videre Ida! Smask 🙂

 • Reply Tiril Beatrix 8. november 2012 at 01:13

  So pretty! Er jell-o, savner å ha langt hår så utrolig. Bildene er også veldig fine, friskt med noe annet! 🙂

 • Reply Hedda 8. november 2012 at 01:42

  extensions i 2012, sier jeg bare. det er faktisk ingenting annet enn flaut!

 • Reply Hege A 8. november 2012 at 05:56

  Jeg satt faktisk på hair talk selv for første gang for litt over en mnd siden. Grunnen til at jeg tok det er fordi mitt eget hår er så innmari slitt på siden (too much rettetang yes), og hadde veldig lite hår igjen (Håret bak er sunt og friskt). Så da anbefalte iallfall frisøren min å sette inn extensions på sidene, og jeg er kJEMPEFORNØYD!
  Det anbefales! …og det viktigste som du sier er at mitt eget hår faktisk får vokse i fred og ro 🙂

  Svar fra Ida: så bra at du er fornøyd 🙂 Det er virkelig de beste!

 • Reply Jenny 8. november 2012 at 10:30

  Hvor mye koster slike extensions?

  Svar fra Ida: varierer for alle, så du må ta kontakt med frisøren for å få en pris 🙂

 • Reply sara 8. november 2012 at 11:49

  det kan jo bli fint om man gjør det riktig.. sålenge man ikke har kortere enn skulderlengde iallefall!:) Men en 50 grams luksushairpakke og bob funker dårlig:-P

 • Reply Sigrid 8. november 2012 at 12:06

  Har du noen gode London-tips å komme med? Skal dit i desember, og trenger tips til opplevelser, mat og shopping! Er student, så ikke de aller dyreste stedene:)

 • Reply sara 8. november 2012 at 12:25

  Hei ida! Bra blogg! Jeg lurer på om du vet hva beløpsgrensen på Nelly er før man må betale 25% skatt?? På Asos er det 200 kr, men er ikke nelly litt annet? Har aldri bestilt noe fra Nelly før, men nå vurderer jeg sterkt og trenger derfor litt hjelp 🙂

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Tenker du på toll? Har aldri fått det på Nelly, det sendes fra Norge tror jeg. Har bestilt for flere tusen uten å få toll!

 • Reply Camilla 8. november 2012 at 15:21

  Jeg var hos frisøren og tok nye hairtalk extensions selv her om dagen, nå er jeg helt avhengig etter å hatt det et par måneder. Det burde jo være lov til å føle seg som en prinsesse hele tiden? 😀

  Svar fra Ida: enig! 😀 hihi

 • Reply Gina 8. november 2012 at 17:34

  Kjære Hedda litt lenger opp, hva er så flaut med extensions i 2012? Blir det gjort riktig er det ikke mange som ser at det er litt juks oppi der. Med mindre du er frisør og aldri ser noen med extensions så tror jeg faktisk det er ganske mange fler enn du aner som vandrer rundt med litt mer hår enn de har naturlig 😉 Hilsen en som har vært frisør i en del år nå

 • Reply jenny 8. november 2012 at 18:48

  Laushår er så jækla harry. På de aller aller fleste ser det ut som en parykk.

 • Reply Marie 8. november 2012 at 19:25

  Er det ditt eget hår helt til venstre? Hartalk er magisk!

  Svar fra Ida: mitt eget + hairtalk 🙂

 • Reply Stine Volleng 8. november 2012 at 21:20

  Love the pics!!!!!

 • Reply Kamilla 9. november 2012 at 07:23

  Hvor mye ville jeg måtte betale hvis jeg skulle hatt like mye som deg? Eller sånn ca pris. Har lyst til å prøve selv 🙂

 • Reply Diana 9. november 2012 at 17:20

  Hei!

  Hva heter stedet hvor frisøren din jobber og hvor mye ville det ha kostet hvis hun skulle sette på extensions? Og må man få kjøpt egne extensions først eller har de der allerede?

  Håper å få svar fra deg! 🙂

  Svar fra Ida: hei! 🙂 salongen heter Ruhs, og ligger på Frogner i Oslo. Du må nesten ta kontakt med henne for pris. De har extensions, så du trenger ikke å kjøpe det på forhånd 🙂

 • Reply Thea Emilie 10. november 2012 at 12:02

  Jeg er så enig med deg, extensions er for fylde, kanskje litt lenge, men det ser så ufattelig dumt ut når din naturlige lengde er la oss si til skuldrene, også har du hår helt ned til midt på ryggen.

 • Reply Line 10. november 2012 at 17:55

  Heidu. Tar motet til meg og spørr.. Jeg har peaks extentions og har slitet med håravfall før jeg startet med det. Går veldig bra, men spørsmålet er om hairtalk er bedre? Er det likt peaks? Eller er det ett annet konsept som er hakket bedre?

  🙂

  Svar fra Ida: jeg har aldri prøvd Peaks, og har heller ikke hørt noe om det. Så det kan jeg dessverre ikke uttale meg om. Men jeg er suuperfornøyd med HairTalk, ingen tvil om det 🙂 Anbefaler deg å google og lese i litt forumer.

 • Reply Lisa 14. november 2012 at 23:50

  Så utrolig fin du har blitt på håret, det blir jo bare finere for hver gang du er hos Rhus!:) vurderer å gå for hair talk selv, har så lyst på den lille xtra lengden det føles ut som om jeg har spart til i årevis! Men bare ett spørsmål; etter det jeg har lest her inne har jeg akkurat samme ulla som deg på hodet.. Hvordan fungerer extensionene visst du foreks. Ikke gidder å glatte ut håret en dag? Kan man velge mellom bølger/krøllete hår eller stritt?

  Svar fra Ida: alt håret er jo forskjellig, så man vet aldri helt sikkert om håret er glatt eller bølgete. Men jeg har opplevd hver gang at håret har struktur, altså at det er litt bølger og krøller i det. Det er overraskende likt mitt eget hår! Du burde virkelig gå for Hairtalk, du kommer til å bli kjempefornøyd 🙂 Lykke til!

 • Reply Sarah 19. november 2012 at 21:21

  Tror ikke du bør uttale deg om hvordan extensions skal brukes.. om man har vært hos frisøren og blitt skamklipt så kan dette ødelegge det hele selvbildet ditt… Og som meg selv som har så tynt hår at det knekker svært rask, så blir aldri drømmen om langt hår oppfylt.. helt til man får muligheten til å kjøpe langt og fyldig extensions som gjør en såå mye mer fornøyd med seg selv – og det er det viktigste, ikke sant?
  Hvis du synes at det bare er for å få fylde, så fint for deg.. men ikke prøv deg på å kritisere eller antyde til at det er mindre fint når man har kort hår og får seg langt extensions. 🙂 Dette kommer faktisk helt an på hvordan man setter på håret og hvor mye.
  xoxo fra en liten, søt 17 åring med extensions og platinablondt hår.

 • Reply Cecilie 7. desember 2012 at 12:47

  Hei Ida:)
  Kjempe fint, og utrolig naturlig. Jeg også har hatt extensions de siste xxx årene. Det siste året har jeg brukt peaks hair fra hendrix frisør. Kjempe fornøyd med det, men blir litt nyskjerrig på hairtalk. Hvor mange pakker med hår har du? Jeg har bare brukt to i det siste, og jeg ser at det er for lite. Har hørt andre har 8 PAKKER!!! det er jo helt sjukt! 🙂 Så da spiller jeg ballen videre til deg:) -Hvor mange har du?

  GOD HELG! 🙂

 • Leave a Reply