Hverdagsliv

HVER DAG ER EN…

8. november 2012

… Fest? Jeg skal i hvert fall på fest igjen, så denne uken er i hvert fall en fest. I dag som i går skal jeg slå rekorder i å være tidlig hjemme, for jeg skal opp sånn sinnsykt tidlig i morgen. Og i morgen er en viktig dag, jeg må se ren og pen ut – vi vet jo alle hvor vanskelig det kan være etter en fuktig kveld?

Jeg eier jo kun svarte klær, så i dag kjøpte jeg en hvit/beige (!) kåpe på Zara. Føler meg absolutt ikke vel, jeg elsker svart. Men jeg skal på Vodka-fest, så jeg regner med at selvtilliten sniker seg innpå raskt.

3 Comments

 • Reply LOOKBOOK LA 8. november 2012 at 20:32

  Hver dag er en begivenhet med utrolige opplevelser med gode venner 😀
  En fuktig fest består av strandliv med fruktdrikke uten alkohol.

  Om litt kommer filmsnuttene fra jentene på stranden med guttene flyvende i sine motoriserte paraglidere, it’s fun!

 • Reply Mia Bekkedalen 8. november 2012 at 22:11

  http://www.youtube.com/watch?v=-JkkUoWEtAs

 • Reply Jeanette 8. november 2012 at 22:34

  Du er så fin, Ida. Liker så godt at du har begynt å blogge mer i det siste. Føler nesten at jeg kjenner deg etter alle disse årene, og det er så gøy. Noen ganger er jeg helt enig med deg, andre ganger føler jeg at vi er heelt forskjellige. Men det er nettopp det som er så gøy med deg og din blogg. Det er så annerledes (på en bra måte). Mange klemmer:)

 • Leave a Reply