Uncategorized

BRUKBAR TIL NOE

12. november 2012

Slitne jenter kan alltids brukes til noe. Til å teste ut spa, for eksempel. Det har jobben min heldigvis skjønt, og jeg skal tilbringe den kommende uken på spa i Tallinn. Skal teste ut flere forskjellige spa resorts, og jeg gleder meg virkelig til å bare slappe av. Tar med meg Idabestis – og dere. Dere har jo alltid tonnevis med spørsmål når jeg er ute og reiser, så nå får dere gleden av masse spatips i Tallinn! Det koster jo ingenting å dra til Estland, og jeg tipper de kan spa der i landet.

Nå må jeg skynde meg å sovne, skal tidlig opp og prøve å få tak i en frisørtime til Bella. Hun elsker å spoone om nettene, men jeg nekter å våkne opp med hår på tunga èn eneste natt til. Nattinatt!

5 Comments

 • Reply Karoline 12. november 2012 at 09:57

  hahaha, åhh Bella!!

 • Reply Jeanette 12. november 2012 at 11:59

  Jeg har selv vært i Tallinn 2 år på rad 🙂
  Jeg anbefaler Kalev spa for massages, og Abigail for mani-pedi og ansikts behandling:))

 • Reply Sara 12. november 2012 at 15:10

  Det kunne ikke passe bedre! Tenkte å gi venninnen min en slik spatur til jul! Gleder meg til tips og anbefalinger!

 • Reply Malina 12. november 2012 at 17:16

  Var i Tallinn på spa-hotell i påsken! Herlig liten by.
  Vi sov på Hotell Telegraf i gamlebyen, som har nydelig spa, og dersom dere ikke rekker å prøve spa’et deres anbefaler jeg virkelig å spise middag på restauranten deres, himmelsk !

 • Reply Marita Ø 12. november 2012 at 18:40

  NÅ ble jeg misunnelig! Er det noe jeg SKAL, så er det å ta med kjæresten på spa-weekend etter alt eksamens-stress! 🙂 Det skal bli så deilig! Etter slike perioder er jo skuldrene hevet høyere enn hodet og kroppen er helt gelè… Må ha noe å se frem til også 😀 Kos deg i massevis, heldiggris, hihi 😉

 • Leave a Reply