Uncategorized

TO LØVER

12. november 2012

Hello fra Tønsberg! I dag har Bella vært hos frisøren og klipt seg kort. Det er like gøy hver gang, Bella elsker det! Hun blir som en gal kattunge hver gang hun er nyklipt, og finner plutselig ut at hun er i full stand til å hoppe rundt som en loppe.

Akkurat nå er vi hos mormor og morfar, som skal passe Bellis mens jeg er på spa i Tallinn. Her storkoser hun seg, mistenker at hun er litt bortskjemt når hun er på besøk.

Jeg skulle egentlig vært hjemme i Oslo og pakket ferdig kofferten min nå, men hjemreisen er blitt litt forsinket ettersom lillebror hadde oppkjøring i dag. Så nå har han LAPPEN! Det må vi ut og feire. Jeg har allerede ønsket meg klippekort på kjøring og henting i Oslo til jul, haha.

Se på den lille løven min! Pelsen på hodet og beina er der selvfølgelig fortsatt, men selve kroppen er ganske så kortklipt. Babyhud!

PS. Jaa jaa, jeg vet at jeg ser ut som en løve også. Fordelen med å være med familien er at jeg slipper å bruke tid på glattetanga.

9 Comments

 • Reply Camilla 12. november 2012 at 16:37

  Nydelige løver begge to 🙂 Bella ser litt sint ut da.

  Svar fra Ida: haha, ja, hun er alltid litt sinna <3

 • Reply Tess 12. november 2012 at 17:53

  Nommin så søt hun er 🙂 Jeg synes du ser så utrolig pen ut med håret ditt «urettet». Digger krøllene dine 🙂

 • Reply Synne 12. november 2012 at 21:05

  Hei! Tenker på å kjøpe den svarte «nyttårskjolen» du la ut, til juleball. Kunne du lagt ut et bilde der vi ser hvordan hele kjolen er på? På bildene jeg så av deg, ser vi bare litt av den. Stoler ikke helt på Nelly’s modeller, og lys…..

 • Reply Silje Kristin 12. november 2012 at 21:47

  Haha, så søte dere er 😀

 • Reply Linn 12. november 2012 at 22:24

  Men Ida,har du fall i extention også?

  Svar fra Ida: ja, heldigvis! 🙂 Og så er mitt eget hår bare 2 cm kortere enn extensions, så det blander seg godt inn i hverandre.

 • Reply Caroline 13. november 2012 at 10:10

  For et herlig bilde, dere er søte!

 • Reply Maria i London 13. november 2012 at 23:20

  Haha, så søte!

 • Reply Otelie 14. november 2012 at 01:26

  Så nydelig katt! Er det rasekatt? Isåfall hvilken rase?:)

  Svar fra Ida: perser 🙂

 • Reply ingvill 15. november 2012 at 18:33

  Hvordan er det å ha katt i Oslo? Er hun kun inne? 🙂 Lurer på å få meg katt selv, men bor i en liten leilighet så vet ikke helt hvordan det kommer til å gå. Er det mange negative sider?

  ingvill

  Svar fra Ida: Bella er en innekatt, men det hender jeg tar henne med i parken om sommeren 🙂 Den eneste negative siden er egentlig at man må ha et kattetoalett i leiligheten.

 • Leave a Reply