Uncategorized

PARADISE IN TALLINN

14. november 2012

Jeg liker å reise. Jeg liker å være på spa. Jeg liker å spise god mat. Jeg liker å drikke god vin. Jeg liker å være med gode venner. Og jeg liker å bli kjent med nye mennesker. Så med andre ord, er jeg i syvende himmel i disse dager.

Tallinn har tatt i mot oss med åpne armer, og vi har hatt to fantastiske dager så langt. I går sjekket vi inn på Laulasmaa spahotell. Det ligger en liten kjøretur fra sentrum, og finner sted på en nydelig strand. Solnedgangen var veldig romantisk, ikke rart de holder mange bryllup der.

Den fine stranden som hotellet ligger på.

Suiten på hotellet.

Laulasmaa har mye å tilby både i beautysalongen og spaavdelingen. Lykke kan kjøpes!

Restauranten på hotellet heter «Wicca», og der ble det mat og vin i lange baner. Mye av maten var ganske sær, så det var bare å manne seg opp og smake på alt. Og det er jeg glad for at jeg gjorde! Dessuten fikk jeg den beste strawberry daquiri’en jeg noen gang har smakt. Nam.

Klar for nytt hotell og nye opplevelser, håper alt er bra med dere der hjemme!

8 Comments

 • Reply christina 14. november 2012 at 18:24

  Er det fint i Tallin? sånn for foreldre? tenkte å gi mamma og pappa flybilletter til et sted til julen, noen som fortjener å reise;)

  Svar fra Ida: Tallinn er midt i blinken! 🙂 Er du heldig får du billige flybilletter også! Er såå fint i gamlebyen, skikkelig koselig.

 • Reply ... 14. november 2012 at 18:33

  Så overfaldisk…

 • Reply Marte 14. november 2012 at 19:35

  Så herlig 🙂 Kos dere masse videre!

 • Reply simone brattli 14. november 2012 at 21:28

  Åå, hørtes bare helt fantastisk herlig ut! Kunne gjort alt for å være i dine sko i disse dager… Kos deg masse og nyyyt det 😀

 • Reply Ananas 15. november 2012 at 08:44

  Reklameinnlegg skal vel merkes?

  Svar fra Ida: jeg har informert om at dette er en tur jobben min har sendt meg på.

 • Reply Marita Ø 15. november 2012 at 13:30

  Så fantastisk herlig! Blir skikkelig misunnelig på bildene som dukker opp på instagram også! Hihi 🙂 Nyt resten av dagene 🙂

 • Reply Kathrine Louise 15. november 2012 at 14:22

  Det der så ikke feil ut!…

 • Reply therese kristina 16. november 2012 at 09:32

  Kos deg 🙂

 • Leave a Reply