Reise

EATEN BY FISH

16. november 2012

Gårsdagen og natten tilbragte vi på Viimsi Spa. Vi har vært på så mange spa at jeg ikke har mulighet til å få med alle, men Viimsi var det stedet hvor jeg trivdes best.

Ida og jeg delte en kjempefin suite med boblebad og stor balkong, og vi hadde verdens beste søvn i den myke hotellsengen. Viimsi tilbyr alt en kan tenke seg innenfor spa og medisinske behandlinger. De har til og med plastisk kirurgi på huset!

Minus for dårlig service i hotellets restaurant, men maten var så god at det ble glemt – da maten omsider kom, litt hulter i bulter.

Vi var så heldige og få teste fiskespa! For å være helt ærlig ble jeg helt forskrekket da jeg fikk vite at det var behandlingen vi skulle få, og hadde mest lyst til å trekke meg. Fisker som spiser død hud av føttene mine?!

Etter litt hyling og skriking, gikk fiskebehandlingen som smurt. Det kilte som bare det, så klart vi lo under hele behandlingen. Men latter er vel spa for sjelen?

I tillegg til å bli spist på av fisker, fikk vi deilig fotmassasje og parafinbehandling på hendene av en supersøt dame!

Hotellet ligger cirka 20 minutter utenfor Tallinn sentrum, og er ekstremt barnevennlig. Jeg har egentlig ikke noe godt svar på hvorfor jeg likte meg aller best på Viimsi, men jeg følte at det var der jeg slappet mest av. Og det er vel det viktigste?

3 Comments

 • Reply Karoline 16. november 2012 at 20:22

  Hehehehe Ida, da. Fisker er «fish» i flertall også!

  Svar fra Ida: ooops, rettet på det 😀

 • Reply Marianne 17. november 2012 at 08:36

  Hei 🙂 Jeg har kjøpt meg smykket fra makestyle (second female smykket), også lurer jeg på om du har tips til hvilket antrekk en jan bruke det til? 🙂

 • Reply Ela 17. november 2012 at 14:17

  Hvorfor merker du ikke innleggene med «reklame», når det er helt åpenbart at det er det dette er? Uetisk og useriøst.

 • Leave a Reply