Reise

TURISTMODUS ALA ESTLAND

17. november 2012

I går hadde vi fått litt massasjeolje-overdose, så hele pressegruppen bevegde seg ut i frisk luft for å oppleve gamlebyen i Tallinn. Ettersom alle spaene vi hadde besøkt lå på strender og litt for seg selv, ble jeg veldig overrasket over hvor flott det var. Jeg ante ikke at Tallinn var en så fin by, så der møtte jeg mine egne fordommer i døra.

Vi fikk en guidet tur rundt i byen, og fikk med oss både historie og tradisjoner. Og for en julestemning! Følte nesten at jeg var med i en Disney-film til tider – men det er kanskje ikke rart når innkasterne utenfor restauranter er utkledd som riddere.

Har noen av dere vært i Estland før? Eller har dere lyst å dra? Nå har jeg i hvertfall mange gode spatips i baklommen, så bare å spørre om dere skulle trenge råd. Tusen takk til Chills som sendte meg avgårde for å teste ut spa i utlandet, det var en deilig jobb skal jeg si dere! Og takk til de fantastiske menneskene i Estland som passet så godt på oss. Har hatt en kjempefin tur 

Nå er det heimat til Tønsberg for å nyte helgen. I det siste har det virkelig fristet mer å krølle seg sammen i sofakroken med mor og far, enn å krabbe barbeint hjem fra byen klokken tre.

7 Comments

 • Reply Emilie 18. november 2012 at 00:10

  Jeg var i Tallinn i begynnelsen av september med noen venninner, og syntes det var helt fantastisk! Ble mye shopping, men det var heldigvis litt billig der 🙂 Vi var også på spa.
  Vi var i gamlebyen og spiste hver dag. Utrolig fin by og jeg reiser gjerne tilbake dit. Skrev ett lite innlegg etter turen på bloggen min hvis du vil se, men det er nesten bare bilder :p

 • Reply Henriette 18. november 2012 at 01:23

  Jeg flytter og selger ut designergarderoben min til lav pris, tenkte det ville være interessant for både deg og dine lesere 🙂
  http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=33104707

 • Reply Jeanette 18. november 2012 at 11:43

  Min svigersøster er fra Estland, så vi drar til Tallinn hvert år på sommeren 🙂 stor trives der!:)

 • Reply Thea 18. november 2012 at 20:46

  Har vært i Tallinn før, riktignok på sommeren, men jeg synes det var helt fantastisk der!!:)

 • Reply Benedikte 18. november 2012 at 22:56

  Hei! Åhh, jeg har levd meg inn i en sånn spa verden via deg, det virker helt fantastisk! 🙂

  Jeg og noen venninner har faktisk vurdert å dra dit etter at vi var inne på Vimsii spa(var det det det het?) sine sider og kikket!
  Hvordan er det med slike pakker? Leste litt men var ikke alt jeg skjønte, hehe! Nå tenker jeg på «pakker» hvor du får hotellrom /suite, med spa behandlinger med på kjøpet. Pris for en helg? Var de flinke der, hvordan var renholdet, lett å komme seg frem til hotellet, osv? 🙂
  Masse spørsmål, men håper på svar! Vi vil skjemmes bort på spa! <3

  Klem! 🙂

 • Reply Inga 19. november 2012 at 20:32

  Hva heter Ray-Ban modellen du har? elsker den

  Svar fra Ida: clubmaster 🙂

 • Reply Inga 20. november 2012 at 22:43

  Takk:-)

 • Leave a Reply