Uncategorized

MAGAZINE SUNDAY

18. november 2012

Jeg leser sjeldent magasiner. Er ikke spesielt opptatt av mote, og dessuten føler jeg at mange av kvinnebladene til tider er mer kjøpt og betalt enn de mest snuskete rosabloggerne.

Men det finnes unntak. I omtrent 2 år har jeg lest Woman. Først og fremst fordi jeg syns innholdet er varierende og givende (en sjeldenhet nå til dags), men også fordi det er så lett tilgjengelig. Dumper ned i postkassen hver måned.

Jeg syns det er fantastisk å ligge brettet utover sofaen på en lat søndag og lese Woman. Det er et blad som tillater deg å gjøre nettopp det, uten å føle at du må løpe maraton til nærmeste high fashion store og svi av en halv million på en stygg hatt.

Tvert i mot. Det går i å like deg selv. Sette pris på det du har. Gutta gir deg svar på det du ikke tør å spørre om. Nyttige tips og smånips som krydrer hverdagen. Me like! 

Hvis du vil ha tilsendt Woman i postkassen i 3 måneder, kan du melde deg inn HER. Det koster deg 149 kroner, og i tillegg får du tilsendt en ansiktskrem fra BareMinerals til en verdi av 479,-. Gratis! 

//Reklame for Woman 

4 Comments

 • Reply maria 18. november 2012 at 16:01

  hehe, det var jo en artig selvmotsigelse

 • Reply Camilla 18. november 2012 at 16:22

  Woman er et av mine favoritt-blader 😀 Det Nye er jeg også veldig glad i!

 • Reply Ellie 18. november 2012 at 16:26

  «…..dessuten føler jeg at mange av kvinnebladene til tider er mer kjøpt og betalt enn de mest snuskete rosabloggerne.» Litt selvmotsigende kanskje, med tanke på at dette er en reklame for Woman som DU får betalt for. Ergo; Woman betaler for å anskaffe flere lesere. Dette er kontruktiv kritikk av innelggets innhold, ikke av deg personlig. – E

 • Reply tonje 19. november 2012 at 00:00

  Reklamehore, noe som heter det?

 • Leave a Reply