Ida tipser

FASHION FOR NAILS

19. november 2012

Noe sier meg at dere er smålei av å bli servert bilder av min franske manikyr hver eneste måned. Jeg er kjempepysete når det gjelder å leke med neglene, og har vel hatt fransk manikyr uten stans i… 3-4 år?

Men nå har jeg altså utforsket «neglemoten» litt mer, hos Neglhuset har de jo alt en kan tenke seg i sin villeste fantasi – av farger, lakker, paljetter, klistremerker og you name it. Ingen grenser for hva slags negler man kan ha, tydligvis!

Akkurat nå er visst «gelish»-negler det hotteste på markedet – en supersterk lakk som holder i 3 uker. Neglhuset har tilbud på gelish-negler med farge for 450 kroner. 

Besøk dem på Facebook her, og ring eller send sms til 458 33 166 for booking! 

Her ser dere noen av variantene

Å snoke i skuffene på Neglhuset er som å være i en godteributikk! Så utrolig mye fint og rart. Jeg vurderer å pynte neglene litt ekstra før jul, selv om jeg aldri blir lei av den franske manikyren min. En rød gelish kanskje?

//Reklame for Neglhuset

2 Comments

  • Reply andrea 20. november 2012 at 03:51

    Fransk manekyr er det fineste som finnes, skjønner at du aldri går lei. Det er min favoritt også!

  • Reply Renate 20. november 2012 at 12:45

    Jeg er helt hekta på alt sånn neglegreier 😀

  • Leave a Reply