Hverdagsliv

ROADTRIP + STØY

22. november 2012

Jeg angrer ikke på min lille hverdags-spontanitet. Å være med Kjetil er alltid like hyggelig, og en skikkelig roadtrip minnet meg om den gangen jeg flyttet til Oslo for tja… 3 år siden? Han kjørte meg både øst og vest for å få tak i ting til leiligheten, og en dag var det så varmt at vi må ha fått solstikk, for vi kjørte til Smart Club for å kjøpe oss gummibåt. Med motor….

Uansett. Har hatt en superkoselig kveld, og fikk også feiret 2 årsdagen til klesbutikken Støy i Fredrikstad. Acne, Wang, Second Female… Hadde det ikke vært for shoppingen tidligere på dagen, hadde jeg nok ikke greid å styre meg. Men det klarte jeg sånn halvveis.

Happy birthday, Støy!

4 Comments

 • Reply andrea 22. november 2012 at 05:39

  så gøy at han tok deg med, han vil nok bare ditt beste!

 • Reply siri 22. november 2012 at 14:43

  Stilig jakke! Er den fra zara?

  Svar fra Ida: ja 🙂

 • Reply Maren 23. november 2012 at 01:05

  Hvordan får du håret så fint satt opp med hair extensions? 🙂

  Svar fra Ida: skal lage en video hvor jeg viser 🙂

 • Reply Caroline 23. november 2012 at 01:21

  Du er så pen, Ida! Må bare spørre, vet du hvor den kjolen til venninna di er fra? Dere var nydelige begge to, og kjolen var utrolig fin 🙂

  Svar fra Ida: se mitt nyeste innlegg, har linket til den der 🙂

 • Leave a Reply