Hverdagsliv

BOOKING TICKETS…

24. november 2012

Lever livets glade dager i Tønsberg, fremdeles. Jeg vet ikke om det bare er i hodet mitt, men det føles som om julestemningen kommer først til Tønsberg. Kulde og juletrær er kaldt og truende i Oslo, mens i Tønsberg er det helt gull.

I dag har jeg vært på brygga og spist med Benjamin, og nå er det kosekveld med mine to små kusiner på besøk.

Nå skal jeg logge meg av her og bestille en TUR! En tur jeg har drømt om lenge, og noe litt annerledes enn alle disse sole-og-bade-feriene. Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg ikke har gjort det før. ÆÆÆÆ, gledesrus!!! 

8 Comments

 • Reply Anja 24. november 2012 at 20:11

  Øverste bilde: Wenche Foss (da hun var ung selfølgelig!) look alike <3

 • Reply Hannah Benedicte 24. november 2012 at 20:26

  Åhh, bare gled deg! Jeg har vært der og Times Square om kvelden må jo bare oppleves! Turistbuss + Frihetsgudinnen, shopping i SoHo og på Fifth Avenue og sist med ikke minst musikal på Broadway!! Brooklyn, Litle Italy og China Town har også sin sjarm, spesielt sistnevnte 🙂 Kos deg masse Ida

 • Reply Marita Ø 24. november 2012 at 20:52

  Du er så fin, du! Speilbildet av deg var nyydelig, rett og slett 😀

 • Reply trude 25. november 2012 at 00:28

  så fin den grå genseren på bildet var, hva merket er det og hvor er den kjøpt? 🙂

  Svar fra Ida: den er helt super og deilig å ha på! 🙂 Merket heter Arnie says, min er fra Tatler i Bogstadveien.

 • Reply Anine 25. november 2012 at 00:58

  Ida! Hvor er det fine smykket ditt fra igjen? 🙂 Det ser så utrolig bra ut på og gjør et helt antrekk!

  Svar fra Ida: second female 🙂 sjekk hos Makestyle.no!

 • Reply Guro 25. november 2012 at 11:12

  så pen du er 🙂

 • Reply Anne 26. november 2012 at 10:29

  Hvilken farge har du på smykket?:) er det det som heter silver eller multi?

  Svar fra Ida: vet dessverre ikke navn på smykket, men jeg har både det som er helt sølv, og det med sølv og sort. Det jeg har på her har kun sølvfarge!

 • Reply Line H 28. november 2012 at 21:29

  Hvor er det bare et flot smykke 🙂

 • Leave a Reply