Reise

NEW YORK, HERE I COME

24. november 2012

New York-billetter i boks! Ææææ, jeg er så happyface. Jeg har aldri vært der før, men lært meg å elske byen likevel. Nå gleder jeg meg så vanvittig mye til å oppleve den på egenhånd, og ikke gjennom TV-serier og den slags.

Jeg vet at byen er så mye mer enn gule taxier, Times Square og frihetsgudinnen, og jeg gleder meg til å dykke ned i Manhattan-paradiset, og utforske alt det har å tilby av små butikker, restauranter og hyggelige gater. 

Reiser i slutten av januar med min kjære mamma, så vi har heldigvis god tid til å researche på alt vi vil se og oppleve. Skal være der i en uke, noe sier meg at det ikke er nok!

Men æææ, så glad jeg er! Har drømt om dette lenge. Hva er DITT beste New York-tips? Hvis du har vært der. Tar i mot alt med stor takk. 

149 Comments

 • Reply Emma 24. november 2012 at 20:21

  Jeg har vært i New York to ganger, og det er absolutt min favoritt by! Det er så mye å oppleve!! Det er godt at du har god tid til å researche 🙂 Broadway har veldig mange bra butikker, som Topshop osv! Hvis du ska handle eksklusivt (eller ikke), så må du uten tvil ta turen til 5th avenue! Opplevelse og utrolig fin gate:) Rett ved Central Park

 • Reply Caroline 24. november 2012 at 20:52

  Det er en liten supersøt kafé på upper west som heter Alice Teapot. Det er sånn Alice i eventyrland opplegg! Den er herlig! Ellers burde du gå inn i fashion district! Masse herlige skatter:) kos deg! Er så sinnsykt misunnelig! Håper du legger ut masse bilder så alle kan bli enda mer misunnelige:)

 • Reply Cathrine Pettersen 24. november 2012 at 21:01

  Heldiggris!! Har bodd der måneder, men fant fort ut at en livstid ville ikke vært nok for denne byen.

 • Reply Tina 24. november 2012 at 21:20

  New York er fantastisk! Book dere inn på The New Yorker Hotel, flott beliggenhet! Gå Manhattan til fots. Opplever mye mer da enn ellers! God tur!

 • Reply Stine 24. november 2012 at 21:22

  Hvis du ikke har bestillt hotell ennå, anbefaler jeg å bestille leilighet via nyc-jc.com. Superfine leiligheter i 18. eller 44. etg. En norsk mann som eier det. Var der i mai, og vi fikk en hjørneleilighet i 44. etg med utsikt over både manhattan og frihetsgudinnen – fra senga! Blir hentet og kjørt til flyplassen også 🙂

 • Reply Elise 24. november 2012 at 21:35

  Hei,
  jeg har vært i New York en del gang, og det finnes MANGE fantastiske plasser/butikker å besøke. Sist jeg var der oppdaget jeg Dylans Candy Bar, og det er en utrolig fascinerende butikk enten man er glad i søtsaker eller ikke. Så jeg vil anbefale deg å gå innom der om bare for å se 🙂

  http://www.dylanscandybar.com/store-locator_new-york-city/

 • Reply Guro 24. november 2012 at 21:36

  Du må dra på The High Line! Det er en park oppå en gammel jernbaneskinne et par meter over bakken. Du kan lese om hvor du finner det her: http://www.lonelyplanet.com/usa/new-york-city/sights/outdoors/the-high-line

 • Reply Anette 24. november 2012 at 21:44

  Anbefaler dere å kjøpe billett opp i Top of the Rock, i stedefor å gå opp i Empire state building, og kjøp sånn dobbelbillett, så dere kan gå opp både på dagen og kvelden! FANTASTISK! Jeg sto der og var helt breathtaken. (hvis dere går opp i top of the rock, får dere utsikten som på det nederste bildet til høyre!)

  Og selvsagt ground zero er et must! En fantastisk opplevelse å være der og se hva de har gjort med plassen, hvordan de minnes ofrene!! Vær forberedt på masse følelser!

  Rett ved Ground Zero ligger et svært outlet! Husker ikke hva det heter, men det har rød logo. Lett synlig! Masse merkevarer!

  Og husk at de er helt besatt av driks i USA. Og de krever å få driks. men det legges sjeldent til i prisen, så du må regne det ut sjøl og gi dem.
  OG, i butikkene så er ikke den virkelige prisen satt på! Det kommer moms ellerno i tillegg, så aldri gå til kassa og tro du har eksakt med penger hvis du har tatt det det står på prislappen 😛

  jeg var i new york i januar i år, ELSKA det. Gled deg!!!

 • Reply Anette 24. november 2012 at 21:46

  Åja, og hvis dere har noen hjemme som lurer på hvordan det går med dere, så be dem gå på denna sida: http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/ så kan dere vinke til dem når dere er på Times Square! 😉 vi gjorde det. Det føltes helt sprøtt haha

 • Reply Gry Anita Hausager 24. november 2012 at 21:50

  Drømmen var London i flere år så flyttet jeg til England i sommer og studerer her 🙂 Var forresten på skolen en dag også var jeg inne på bloggen din, også kommer en gutt bort og spør hva jeg driver med, så viste jeg bare headeren til og alt han sier er: «daaamn why is all Norwegian girls so hot. That girl is just fabulous!» hahaah måtte le litt. Kompliment fra en britisk gutt, Ida! Achievement 😀 haha

  Svar fra Ida: hahaha, ikke verst! 😀 du får hilse så mye, hehe.

 • Reply Ingeborg 24. november 2012 at 21:53

  Wow. Kos deg!

  Utover reisetipsene du finner i enhver NY-guide (Bergdorf Goodman, Statue of Liberty osv.) vil jeg gjerne tipse deg om en FANTASTISK indisk restaurant: Banjara 97 1st Ave. Et absolutt must… Sist gang jeg var på Manhattan, bestilte jeg hotell i nærheten bare for å kunne spise der så mye jeg vil. Gitt at du liker indisk, kommer du til å elske denne restauranten.

  Et annet tips er å ta turen innom en Dean&Deluca. SÅ mye god mat! Og de ristede honningnøttene som selges gatelangs i området rundt Central Park er kjempegode. Og ikke minst: Shake Shack. Beste hamburgeren jeg noen sinne har spist – og jeg liker ikke en gang hamburger. Himmelsk! Er du lur går du der utenom lunsjtider, da det gjerne er timevis med kø akkurat i den tidsperioden. Prøv baconburgeren og pommes frites med ostesaus, amaze….

 • Reply Hanne 24. november 2012 at 21:54

  Var i New York da jeg fylte 20, fikk det i bursdagsgave av pappa. Det er en helt fantastisk by, og det er bare å glede seg. Har ikke noen sånne hemmelige tips, men: jeg kjøpte masse bukser på DKNY på Macy’s, kostet typ 200 kroner. Også MÅ du innom Forever 21, der garanterer jeg at du finner mye fint! Og, ofte er det veldig lang kø for å komme til toppen i Empire State Building. Derfor dro vi til toppen av Rockefeller Center. Tror det var 67 etasjer, eller noe. Like fin utsikt der, men mye mindre kø 🙂 God tur!!

 • Reply Outsan 24. november 2012 at 22:10

  The River Cafe er et must, det samme er Georgetown Cupcake 🙂

 • Reply Outsan 24. november 2012 at 22:13

  Woodbury Common Premium Outlets også!! Elsker NY!

 • Reply Silje Kristine 24. november 2012 at 22:28

  New York er helt fantastisk! Men mitt beste tips må være shopping i SoHo!:) Fashion avenue, fifth avenue osv er sinnsykt bra, men SoHo slo alt:) Pluss at det er veldig mange gode restauranter der.

  Andre ting som er verdt å se: utsikten fra empire state building (toppen av Rockefeller senter er også bra, men empire er best), frihetsgudinnen, times square, broadway-show, ground zero.. MASSE MER! Ta deg også turen over Brooklyn Bridge for å se NY skyline:)

  Vet også at det skal finnes et sted ikke langt unna Manhattan som har sinnsykt billige merkeklær. Har desverre ikke vært der, men det blir neste gang!:)
  New York in my heart <3

 • Reply Ragnhild 24. november 2012 at 22:29

  Vært i new york 2 ganger, og om du ser vekk fra de mest standard tipsene om empire state, statue of liberty, shoppingen og alt det der, vil jeg anbefale deg dette:

  Dra til harlem og bli med på en gudstjeneste! jeg selv har aldri gått i kirken i norge, eller er kristen, men det er virkelig verdt besøket! du får opplevd skikkelig kultur! prest med politiske apeller, damer med store hatter, dansende gospelkor og damer med vifter som utbryter «HALLELUJAH» og «AMEN» etter annenhvert ord presten sier. Sykt interessant
  opplevelse!

  Reis en tur på PS1, en avdeling av MOMA som ligger rett utfor manhattan. fantanstisk samtidskunst, verdt et besøk enten du er interessert eller ei. forrige gang jeg var der var det blandt annet et rom fylt med garn, som man kunne lete etter gullbiter i. rett i nærheten ligger en fantastisk liten diner med kjempefint design og knallgod skikkelig amerikansk mat.

  Kjøp mat på Whole Foods

  Gå på homsebar i chelsea

  gå over brooklyn bridge

 • Reply Tonje GT 24. november 2012 at 22:38

  Å heldige du er! Eg va i NY med familien i september og det va bare heilt fantastisk! Hvis eg ska anbefala någe (utenom det du sjøl har lista opp) så må det ver og gå på musikal på broadway (lion king anbefales på det sterkeste!) i tillegg til å spise på koselige, små resturanter! Eg fant bla en resturant som hette la esquina i appen Trip Advisor som falt veldi i smak! Eg suns det va veldi kjekt å gå i butikker i eastside village (tror det hetta det), her va det en del koselige små butikker med ikkje fullt så mye folk som andre plasser:-)! Du får ha god tur når den tid komme! Tror ikkje du ska få problem med å ha lite å gjør hvertfall!
  PS: va og ganske kjekt å se NY fra helikopter!:-)

 • Reply MaritBE 24. november 2012 at 22:47

  Heldiiiig!!!

 • Reply LisaLDN 24. november 2012 at 22:49

  Skjønner akkurat korleis du har det! Skal til NY for første gang i april, og gleder meg som ein unge! Føler allerede eg har eit fohold til byen, haha. God tur!

 • Reply West B. 24. november 2012 at 23:23

  Shopping i Soho! Ahh. Også spise middag på en av de maaange fine restaurantene i Meatpacking district. Kos deg! New York er fantastisk! 🙂

 • Reply Kristine 24. november 2012 at 23:24

  Mitt beste tips er bare å gå i gatene og nyte!! Jeg har reist mye, men absolutt ingenting slår New York. Det er en helt fantastisk by! Jeg hater å dra på typiske turistattraksjoner, men når det kommer til NY så må man jo bare. Man kan jo ikke ha vært der uten å gått tur i Central Park, vært på toppen av Empire State, frihetsgudinen, brooklyn bridge osv. Prøv også å få med deg en konsert i madison når du er der, vi var både på Muse og Jay-Z, sist nevnte var en opplevelse uten like. Må bare oppleves. Ellers anbefales det å ha en fullstappa bankkonto og en tom koffert, shoppingmulighetene er insane. ååå.. New York!! beste byen.

 • Reply Maren 24. november 2012 at 23:37

  Jeg var i new york i mai, og det var helt fantastisk! Jeg vil anbefale deg å dra på en musikal på broadway – de er fantastisk bra. Vi så Phantom of the opera og Ghost. Ghost er virkelig en jeg vil anbefale. En annen ting er jo å dra på Times Square og opp på toppen i -Empire State building! Noe jeg desverre ikke fikk sjansen til pga dårlig vær var båtturen rundt i Manhattan hvor man bl.a. får se frihetsgudinnen! Håper dette var litt til hjelp 🙂

 • Reply fay 24. november 2012 at 23:42

  http://rodeo.net/niotillfem/2012/01/a-guide-to-new-york/

  beste new york-guiden

 • Reply Randomjenta 25. november 2012 at 00:06

  Herlig! Jeg reiser tilbake dit nå i desember. Gleder meg til å se byen pyntet til jul. Var der på sommeren sist gang, og har vel egentlig flere tips på ting som kan gjøres på sommeren, men som kanskje ikke er like gøy på vinterstid.. Vet i alle fall at jeg skal opp på Top of the Rock igjen, for å se den magiske utsikten uten å slippe å stå i kø en halv formiddag for å komme opp i Empire State Building.

 • Reply Lise Penne 25. november 2012 at 00:21

  Tips!

  Håper dere skal være mer enn ei uke, jeg var der i en uke og det var ALT for lite etter min mening.

  *Macy’s
  * Victoria Secret (rett før macy’s) du klarer ikke å ikke legge merke til det. 3 etasjer med alt digg ifra VS. Var så mye fint, ble så overveldet at jeg kom ut derfra med et sett med undertøy og ei joggebukse?!
  * Busstur (men kan være fryyyktelig kaldt i januar)
  * Tribunen på time square med en starbucks kaffi.
  * Butikkene på time square er oppe til i 22 tida, så du trenger ikke å stresse med å shoppe på dagen.
  * Empire state building er fantastisk, men kan være veeldig lang kø, vi hadde rullestol med pga min far, så det tok «bare» rundt 20 min ca. Men det var i april da, litt mer turister der da.
  * Broadway! <3 musikalene er bare helt fantastiske. Kjempe god musikk og dyktige skuespillere. Vi var på "rock of ages" og "mamma mia".

  IKKE
  * gå til Little Italy og tro at du får god pizza, bullshit og det er nesten ikke noe igjen av det.

  Kos deg enormt mye, NY har mye å by på. Du vil definitivt tilbake! 😀

 • Reply Reidun 25. november 2012 at 00:21

  Heisann Ida! Heldig du som får deg en tur til New York,blir spennende =0)) Lurte på den svarte jakken som du har kjøpt på zara,om jeg bruker str, s må jeg gå opp i m?
  Klemz

  Svar fra Ida: må ikke, men jeg vil anbefale det 🙂

 • Reply karoline 25. november 2012 at 00:51

  Gode sko, slik at du kan gå! Gule taxier er morsomt det, men er enda morsomere å gå igjennom gatene! Eller shopping, musical (mamma mia var KJEMPEBRA!), central park. Bare stemningen er spesiell og morsom!

 • Reply karoline 25. november 2012 at 00:58

  IKKE gå i 5th ave. fellen! Det er så sinnsykt overpriset i forhold til de andre gatene, selvom det kanskje er samme butikken (Sephora for eksempel). <- Selvom jeg tror du ikke lider noen nød, er jo det alltid gøy å spare noen kroner!

  Det er en kinesisk retaurant i Upper West Side som heter Empire, som du virkelig burde dra til om du liker kinesisk, og vårruller. Kjempegodt, til en billig penge i tillegg til at den ligger på New York Times liste over "Top NYC Restaurants".

 • Reply Isabell 25. november 2012 at 01:04

  Mine beste New York-tips:
  1: Se Book of Mormon på Broadway. Det er dyre billetter og de er vanskelige å få tak i, men hvis du finner noen på nett så er det SÅ VERDT DET! Beste showet noensinne, og sinnsykt morsomt (og fornærmende, men in a good way).

  2: Spis på Basso56. Det ligger i Midtown og serverer den beste italienske maten jeg noen gang har spist. Reservér bord på forhånd på nett. Vi reserverte 3 timer på forhånd, men lurt å ha det i boks uansett.

  3: Dra til Greenwich på Comedy Cellar. Kjente komikere og god stemning. Two drink minimum, no problem.

  4: Etter Comedy Cellar – gå på falafelstedet ved siden av. Det heter noe sånt som Mamouds Falafels. Spis falafel med en side order av hummus.

  5: Dra til Williamsburg (Bedford Ave.) på shopping! Ta lunsj på Peter´s Since 1969 og spis enten pulled pork eller sweet chili wings. Sistnevnte sendte meg nesten inn i matkoma, det var så digg.

  6: Hvis du mangler kalorier en dag, spis burger, fries og shake på Shake Shack ved Union Sq. Park. Regnet sammen ett måltid til ca 1700 kalorier. Worth it!

  7: Ta Top of the Rock på Rockefeller Plaza i stedet for Empire State. Bedre utsikt MED utsikt til Empire State Building 😉

 • Reply Pernille 25. november 2012 at 02:03

  Bleecker Street er helt fantastisk. Der har de mulberry, 2 MJ butikker og masse, masse andre litt billigere merke butikker! De har også VERDENS beste cupcakes der, kø rundt hjørnet men fyttikatta så godt det er. Et annet pluss med dette er at det er litt mindre folk der, så du slipper å måtte tråkke over alle andre hele tiden.

  Jeg ble også utrolig forelsket i Central Park, på alle benkene er det folk som har «kjøpt» rettighetene og skrevet hilsner eller memoarer(?), helt sykt rørende!

 • Reply Signe 25. november 2012 at 02:11

  Du er så utrolig heldig! Jeg ville anbefalt å gå på basketballkamp i Madison Square Garden, shoppe til krampa tar deg på Urban Outfitters (også kjent som Nirvana), gå på jazzklubben «Blue Note», NATTSIGHTSEEING PÅ BUSS (ikke døm det før du har prøvd det, det var et av høydepunktene – se NYs skyline om natten fra Brooklyn), Broadway (musikalen Chicago er gull), Greenich Village, Meatpacking District, gå tur i Central Park naturligvis, se Ground Zero, ikke spise amerikansk godteri, se Times Square og selvfølgelig Victoria’s Secret.

  Kos deg!

 • Reply Iren 25. november 2012 at 06:47

  DRA TIL SOHO 🙂

 • Reply R 25. november 2012 at 09:57

  Du måå spise frozen youghurt på Pinkberry! Herregud..jeg glemmer aldri den fantastiske smaken. Også jeg var helt i ekstase når jeg så utsikten over New York på kveldstid fra The Empire State building. Et broadway show er også et must! Absolutt verdt alle pengene.

 • Reply Ida 25. november 2012 at 10:11

  Jeg anbefaler sterkt å ta en tur med helikopter over Manhattan! Garanterer fantastisk utsikt!

 • Reply Amalie 25. november 2012 at 10:28

  Bo på trump hotel i soho! Fantastisk beliggenhet!

 • Reply Ann 25. november 2012 at 10:28

  Ground zero! Og der nede er det et outlet(fikk guess veske for 300 norske).
  Vært i ny fire ganger og skal være der i julen!
  Syk nå men skal gi mange tips!

 • Reply Therese =) 25. november 2012 at 11:16

  Anbefaler dere å reise opp i Rockefeller Center, der får man se utsikten fra toppen av en skyskraper. Den er omtrent like høy som Empire State Bulding. Men i sistnevnte får man ikke sett utsikten over Central Park og man får heller ikke tatt så fine bilder pga. det er gitter forann utsikten, men det er det ikke på Rockefeller Center =D Goood tur, er en fantastisk by så gled deg!! =)

 • Reply Therese 25. november 2012 at 13:04

  – (ser flere har nevnt det, men) : Top of the Rock (Rockefeller Center) – da får du super utsikt over central park, synes utsikten der var bedre enn empire state, selv om empire er noen etasjer høyere og dermed mer kjent (og mer kø)
  – Ta subway’en over til Brooklyn og Williamsburg! Der er det koselig, og der finner du koselige spisesteder og shopping
  – Ved Queensboro bridge (ikke langt fra upper east side) kan man kjøre kabelvogn over elva, fra east side til Roosevelt island. Da sitter man oppi en kabelvogn som heiser deg over elva ved det øvre brospennet laangt over bilveien under. Vi syns det var tivolistemning, men andre så rart på oss og brukte det som vanlig t-bane 😛
  – Gå på tur i Central Park! (var der i januar selv og det var snø osv, men veldig koselig!)

  Viktig: Ha med både varme sko og ikke minst VANNTETTE sko! Det vekslet mellom snø og sludd (og store vanndammer ved alle gatehjørner) til sånn minus 20, tilbake til plussgrader og påskesol sånn annenhver dag da jeg var der) Ustabilt vær med andre ord! Jeg endte opp med å kjøpe fôrede gummistøvler da jeg var der, eneste som funket i lengden.

  NY er herlig, GLED DEG 🙂

 • Reply Anettes Boble 25. november 2012 at 13:52

  Hei! Misunner deg tur til new york. Vi var der på bryllupsreise i sommer , og vil allerede tilbake 🙂 Jeg vil anbefale deg å prøve en hopp-on hopp-off busstur. De røde store bussene. Skikkelig turistaktig, men da får du en oversikt over byen. Så kan du jo også bruke den som «taxi», for å komme deg fra A til B. Vi kjøpte todagers billett, og Night ride. Da fikk vi muligheten til å ta en rundtur i Brooklyn. Det anbefales!! Vi hoppet av i brooklyn , og gikk rundt og tittet. Spiste på The river Cafe. Helt fantastisk!!! Supergod mat og den utrolige utsikten over NY skyline! Akkurat nå er River Cafe stengt pga oppussing etter Sandy, men hvis den er åpen når dere drar, så MÅ dere ta turen. Må reserveres hvis dere skal spise middag, men vi kom bare innom når vi skulle spise lunsj. Er ett fint sted, det fant vi ut litt for sent så følte oss litt utafor i shorts og t-skjorte, men servicen var like god uansett.
  Ville også dratt på en second-hand butikk, det gjorde ikke vi, og det angrer jeg på. Tenk så mye rart og spesielt man kan finne der.
  Må jo også anbefale å spasere på Manhatten, og se på de svære bygningene. Hvis du liker Sex and the City må du jo innom The new york public libary, hvor de skulle gifte seg…

  Ellers:
  – Spasertur og lunsj i Central park
  – The natural museum og natural history ( fra filmen «a night at the museum»
  – Amerikansk pizza ( det finnes sikkert gluten fri)
  – Komedieshow, billeter selges på Times square
  – little italy og chinatown
  – Lunsj i Greenwich village
  – Shopping på Soho

  Kos deg!! 🙂 🙂

 • Reply Hanna 25. november 2012 at 14:04

  Er sykt kaldt om vinteren, så ta med vinterjakker! 🙂 Ikke glem å gå en tur over brooklyn bridge og spis red velvet cupcakes på magnolia!

  P.S Den beste VS ligger ved heralds square, hehe 🙂

 • Reply christine 25. november 2012 at 15:05

  Hei, har vært i NY mange ganger og kommer med noen tips generelle tips.
  Kjøp turistguiden «gatelangs i New York», denne gir dere oversikt over byen og har gode kart(som man er avhengig av første gang i byen). Kjøp ukeskort på subwayen, så kan man korte ned gåingen med noen stasjoner om man er lei. Taxi bruker lengere tid pga trafikk, mener billig, og veldig greit på kveldstid. Man går mye så helene til Carry funker ikke, selv om det ser kult ut.

  Bo i området fra meetpacking-tribecka, mye hyggeligere enn kaoset i midttown(times square). Dette er gøy å se en kveld, men er utrolig masete.
  Velg dere ut noen turistting dere absolutt vil gjøre/se, men ikke stress for å se alt. Den beste følelsen av byen får man av å bare gå i gatene, sitte på cafe, og se på folk. Men en ting jeg vil anbefale er å gå over Brooklyn br, spis lunsj på River Cafeog ta fergen fra kaien der og til Williamsburg, på lørdager er det et veldig kult marked på kaien, men gå rundt i gatene der, dette er et kunstner-hippieområde og mer ungdommelig.

  Google er fint til å finne restauranter dere vil gå på. Er mange gode anbefalinger og dette kommer an på hvordan mat og stemning dere vil ha. Bestill bord på forhånd evnt få hotellresepsjonen til å gjøre det, kan være vanskelig å få bord på de mest populære stedene.

  Shoppingen er best i SoHo(Bleeker street, Lafayet, prince og Broadway) og Williamsburg.

 • Reply Julie H 25. november 2012 at 16:08

  Dere MÅ nesten bare dra å spise lunsj/middag på Mercer Kitchen som ligger på 147 Mercer Street. Det ligger perfekt til på et lite hjørne i SoHo, to-tre kvartaler unna Broadway.
  De har VERDENS BESTE hamburgere m. pommes frites, og også kylling-club-sandwich. Vi spiste der 2 av 5 dager fordi det var så fantastisk 🙂 Kjempe-kule lokaler også (spis nede, ikke oppe!)
  Kos dere masse!!!

 • Reply Ina L 25. november 2012 at 16:29

  Gå innom cathinthecity.com
  Hun har vært masse i New York, og har greie på det:)

 • Reply Helene 25. november 2012 at 17:08

  Det første dere burde gjøre FØR dere drar, er å bestille city pass! Om dere vil besøke empire state, frihetsgudinnen, rockefeller osv. Da har du 5 eller 6 billetter til attraksjoner som du bare mååå besøke. Empire State, Rockefeller, Frihetsgudinnen, American Museum of Natural History, The metropolitan museum osv. Gå på Citypass.com, enkelt og greit! ooog det lønner seg 🙂

  1.Du burde absolutt dra på musikal på Broadway, Løvenes Konge er helt amazing!
  Visst dere skal dette, BØR dere bestille biletter med en gang dere er i byen, gjør dette på Times Square.

  2.Ground Zero- Minneparken til Twin Towers.

  3.Woodbury Common Outlet er absolutt verdt besøket, 1 time ca med buss. Går kjempefint, merker som prada, chanel, michael kors, mbmj og så myyye mer billigere!

  4.Dra på toppen av Empire State når det er mørkt, og rockefeller når det er lyst.
  Anbefaler å dra på Empire State når det begynner å mørkne så får dere se byen i halveis mørke, helt mørkt osv. Fantastisk 🙂

  5.Central Park Boat House, kjempefint sted for frokost eller lunsj!

  6.Fifth Avenue har den beste shoppingen, du finner alle butikker du kan tenke deg!

  7.Pete’s Tavern er en veldig veldig bra restaurant med helt syyykt god mat! Du kan sitte både ute og inne- 129 East 18th street! Det er også den eldste restauranten og baren i New York! Fint å sitte ute om kveldene 🙂
  Mange kjendiser besøker Pete’s, Johnny Depp, Natalie Portman, Ben Stiller, Brad og Angelina ooooosv. Sex and the city har også spilt inn en scene eller flere der:)

  8.Pershing Square Cafe, ligger ved siden av Grand Central Station. Verdt besøket!

  9.Ritz Diner er åpent 24/7, er en skikkelig amerikansk diner! Har FANTASTISK mat. Pannekaker med alt du kan tenke deg på, buffalo chicken wings, croissant, vafler og jaa. Her kan du spise en helt fantastisk frokost. Anbefaler denne dineren på Manhattan på det sterkeste.
  (1st Av, 62 street)

 • Reply Andrea 25. november 2012 at 17:47

  Dersom dere ønsker en mer avslappet atmosfære en kveld anbefaler jeg veldig sterkt å gå på Comedy Club! Lenge siden jeg har ledd så mye på en kveld vertfall 🙂 Spør de som jobber på hotellet, så vet de hvilke klubber som er åpne hver kveld. Vi var på Comedy Cellar, tror jeg.

 • Reply Thea 25. november 2012 at 18:16

  New York er seriøst det beste stedet på jord!!!!! I love that city <3 mine beste tips er å henge rundt soho områder når dere er ferdig med de obligatoriske turistgreiene:) man må jo tross alt se frihetsgudinnen og empire satte building! I tillegg bør dere legge inn et besøk på The River Cafe, sykt hyggelig, litt dyrt og verdens diggeste og fineste sjokoladekake av brooklyn bridge:):):)

 • Reply Linn R. 25. november 2012 at 18:33

  I<3 NY

 • Reply Grete 25. november 2012 at 19:06

  Anbefaler å bo på Yotel! Et fantastisk hotel som åpnet i fjor. Var der på sommerferie og synest det var et utrolig bra hotel. Rett ved Times Square, i et område som heter Hells Kitchen. Rommene er litt små, men forhåpentligvis skal du ikke være så mye på hotellet, annet enn om natten 🙂 Utrolig bra sercive, hyggelige og imøtekommende personell. kan se mer på http://www.yotel.com

 • Reply newyorkcity 25. november 2012 at 19:08

  GLED DEG! Var i New York i høst, og absolutt ELSKET byen.

  Anbefaler deg å ta turen til Centrury 21, en stor outlet med merkeklær av alt slag til under halv pris 🙂

  Et must et TAO – en restaurant på upper east side som bare er helt fantastisk. Anbefaler å bestille bord, siden det er veldig populært. Og det med god grunn! Crispy Orange Chicken var HIMMELSK 😀

 • Reply Tonje 25. november 2012 at 19:23

  New York – min favoritt <3 Følgte Ulrikke og Cath sine tips, å dei er å anbefale:-)

 • Reply Pernille M. 25. november 2012 at 19:28

  Bodd der i 6 mndr. til sammen og funnet ut at jeg ikke har annet valg enn å faktisk bare flytte dit for godt <3 Noe dere bør melde dere på som dere garantert aldri vil glemme eller angrer på er : Accomplice New York. (http://accomplicetheshow.com/) Vi var på Downtown, men finnes også The Village.

  Anbefaler virkelig å bare gå rundt! Favoritt-områdene mine er:

  Uteliv, restauranter og highline – Meatpacking,
  Stemningen, husene og Bleecker st. West- og Greenwich Village.
  Shopping – Soho og Noho. LF Store i Spring street, min absolutte favorittbutikk!
  Aah, Central Park er ett must. Anbefaler hvis dere har tid, dra til Williamsburg, bodde der sist og er helt fantastisk.(Smorgasbord/Brooklyn flea marked, Beacons Closet, gatemoten) Noe av det beste med New York er tilfeldighetene, så bare ta det litt som det kommer og ikke ha fast struktur på alt. Er umulig å gi tips for en uke, for man bør være der lenge og se alt egentlig.. Times Square på kvelden(Empire 25 på 42nd st, kinoen har 25 saler og publikum er helt med og kinoene der har verdens beste popcorn med "smørsaus"), Washington Square Park, Flatiron, Carries trapper(Perry st i West Village), Comedy Show, Annie på Broadway, Cheese pizza, Hells Kitchen Flea Marked, Five Guys burgers and fries. Brooklyn Bridge. Følge med på rosa "No parking sign" som er festet på lyktestolper, de betyr at det skal spilles inn noe. Top of the Rock. Bryant Park/Public Library.

  Det her ble veldig rotete, og er mye jeg ikke har skrevet, men håper du finner noen nyttige tips 🙂

 • Reply LH 25. november 2012 at 20:10

  Anbefaler deg å stikke innom denne bloggen: http://franorgetilnewyork.blogspot.no/ og spørre henne om noen tips i kommentarfeltet. : )

 • Reply shecity 25. november 2012 at 20:29

  Spis i alle fall på shake shack, Buddakan og grimaldis i Brooklyn.
  første og sistnevnte er henholdsvis en burgerplass og en pizzeria. Lett det beste jeg har smakt.
  Buddakan er en restaurant i meatpacking, om jeg ikke husker feil. Stilig interiør, god stemning og nydelig mat. Der tar du på deg kjolen og hælene og sklir rett inn:)

  Det var også spesielt å spise i baren på «the spotted pig». Google for å finne adressen og ta en taxi dit, den lå litt skjult til, men hadde veldig god mat og bra stemning.

  Vi spiste på «the view». Drinkene var gode, men maten var middelmådig/ikke verdt pengene sine. Det er en sånn kuppel som snurrer rundt iløpet av en time. Verdt å ta turen for å se/ta en drink i baren, men ikke noe mer spør du meg!

  Shoppingmulighetene er astronomiske. Byen har alt du kan forestille deg og mer til, gled deg.

  New York er virkelig byen i mitt hjerte. Elsker den!

 • Reply Ane 25. november 2012 at 21:44

  Gå opp i Empire om kvelden, IKKE om dagen!! Da er det nesten null kø, og synet av byen med alle lysene er magisk 🙂 Ellers MÅ du spise på Delicatessen i SoHo. Bestill pommes friten, det vil være den beste pommes friten du noensinne har smakt 🙂 Big Daddy’s Diner (ligger ikke langt unna VS på 34th street om jeg husker riktig…) burde du også innom! KOs deg!! Skal dit selv i mai igjen, og gleder meg masse 😀

 • Reply Mette 25. november 2012 at 22:07

  New York er drømmebyen – 1 uke er ikke nok, men du får opplevd SÅ mye på 7 dager uansett. Det er veldig kaldt der i januar, så tjukke klær er obigatorisk.
  Jeg elsker New York, skal dit i mars og jeg gleder meg sinnsykt til å dra tilbake til byen som aldri sover (helt sant – den sover aldri!) Her er mine beste New York tips:
  1. Times Square – bare det å stå i midten av Times Square å se seg rundt er et minne for livet.
  2. Rockefeller Center – ta heisen helt opp til toppen og få den desidert beste utsikten over byen. Velg Rockefeller fremfor Empire State Building, du slipper å se utiskten gjennom gitter, og du får utrolig bra utsikt mot både Staten Island OG Central Park (Central Park ser du ikke hele av fra Empire State Building, for Rockefeller dekker størstedelen av utsikten)
  3. Brooklyn Bridge – gå over byen MOT Manhattan (ta t-banen til Brooklyn og gå over). Fantastisk
  4. Ferge forbi Frihetsgudinnen og Ellis Island – mitt tips er å IKKE dra til Frihetsgudinnen, men kun ta fergen som går fra Battery Park over til Staten Island og tilbake igjen. Siden du kun skal være i New York en uke, ville jeg ikke «kastet bort» en hel dag med Frihetsstatuen. Ekstremt mange folk, kø opp til toppen, og veldig trangt. Du ser statuen kjempebra fra fergen, og det er IKKE verdt å turen opp til den. Utsikt mot Manhatten får du uansett fra ferga.
  5. Gåtur i Greenvich Village – Fantastiske omgivelser, Friends-bygget, Carrie Bradshaws leilighet ++
  6. Central Park – bare det å gå i parken er en opplevelse.
  7. Shopping – selvsagt. Macys har masse masse masse…masse!

  Bare noen tips 🙂 GOD TUR!

 • Reply Mjew 25. november 2012 at 22:37

  Lurer på om det er like fint der nå som Sandy smadret hele byen..

 • Reply Elisabeth 25. november 2012 at 23:30

  Hei!
  Jeg har vært i NY tre ganger.
  De to første gangene har jeg bare shoppet og spist masse god mat på fine steder, men den siste gang dro jeg på skoletur og opplevde NY på en helt annen måte.
  Du burde se:
  Empire State building
  9/11-minneplassen
  Ta en hellikopter tur over NY, da får du sett NY på en helt annen måte
  Shoppe i Soho of course
  Dra på Macys
  Dra på Saks avenue, og senteret der.
  Natural history museum
  Sykle i Central Park
  Broadway, dra på en musikal. Så løvenes konge musikalen, noe jeg aldri kommer til å glemme.
  Spise på planet hollywood eller Hard Rock cafe.
  Dra på buddah baren, den er helt sykt kul.
  Coney Island hvis det er fint vær og åpent.
  Bare ta undegrunnen til et random sted og gå hjemover mot hotellet.
  Besøke frihetsgudinnen.
  Moma-museumet.
  Dra og ta manikyr og pedikyr + fotmassasje midt på natta. (byen som aldri sover)
  Spise frokost på en eller annen cafe og ta deg god tid, sitt ved vinduet og bare se på alle menneskene som går forbi. Er faktisk ganske interssant.
  Victory secret.

  Masse du kan gjøre der, kos deg!!

 • Reply Silje Marie 25. november 2012 at 23:31

  Du MÅ spise på Tao, de har verdens beste kinamat <3 Det er nesten verdt å reise til NYC bare for å spise der 🙂 Good Tuuur 🙂

 • Reply Sara 25. november 2012 at 23:39

  Anbefaler helikopter, da får du frihetsgudinnen og empire state building på mye kortere tid! Mer tid til shopping og lunch i central park. China town var derimot en stor skuffelse! Ikke spesielt kinesisk og sykt slitsomt med alle som skulle selge deg fake smykker og vesker på gaten.

  Jeg elsket å bare gå nedover Broadway, eller i central park!

 • Reply Julie 26. november 2012 at 00:38

  Enig med den personen over her som sier at turen innom Frihetsgudinnen ikke er verdt det, båtturen er fin nok i seg selv! Få «unnagjort» de obligatoriske turistfellene så fort som mulig (let’s face it, man MÅ jo bare gjøre det?).

  Dersom noen har beskrevet New York for turister i et nøtteskall så må det være Dexpedition; man ender ALLTID opp på Times Square uansett om man vil det eller ikke..

  Central Park var en av mine favorittdeler av byen. Nå skal det sant sies at jeg var der midt på stekende sommerstid, og på den årstiden ville jeg anbefalt å holde meg unna den helthelt søndre delen av parken.. Fryktelig mye mennesker (jeg liker egentlig ikke mengder av mennesker når jeg er edru).

  MOMA er også verdt et besøk, kjøp kombo-billett for Rockefeller og MOMA for å spare noen kroner 🙂

  Kos deg masse, masse, og ikke planlegg for mye!! 🙂

 • Reply Anettes Boble 26. november 2012 at 09:07

  GLEMTE en ting. Hvis du tar bussen over til Brooklyn og hopper av der….MÅ du gå over brooklyn bridge tilbake! fin utsikt, en opplevelse i seg selv å gå over der. På midten er det ett stopp, der kan kjærstepar henge opp hengelåser….det glemte vi..uups…

 • Reply Ida Camilla 26. november 2012 at 09:53

  SÅ mange bra tips du har fått, sniker til meg ett par som jeg kan lagre til neste tur! 😉

  Jeg har kun vært i New Yorg en gang, men kan absolutt anbefale helikopterturen over byen. Vi gjorde det en av de første dagene og fikk en god oversikt over hvor alt ligger, pluss at man «slipper» å dra innom Frihetsguddinen++ fordi du kommer så nære med helikoperet. Perfekt hvis dere ikke har så god tid! 🙂

 • Reply Liss 26. november 2012 at 11:13

  Hei, har selv vært i NY og syntes det var helt OK! masse å se abselutt og det er definitivt et sted man må besøke!! Lite tips fra meg hvis du er glad i mat og spesielt søte ting.. sjekk ut denne bloggen http://www.kevinandamanda.com... amanda er foodlover og har vært mye i NY for å sjekke ut restauranter og bakeries for profilerte amerikanske selskaper 🙂 Kanskje du kan få noen gode ideer til hvor du bør stikke innom 🙂

 • Reply Camilla 26. november 2012 at 11:42

  Hei Ida! Bra du endelig tar turen til new York…du kommer ikke til å angre. 😉
  Først og fremst, noen nevnte over her en outlet ved groud zero…denne heter Century 21, og jeg anbefaler også denne på det varmeste. Få ellers med deg litt turist attraksjoner men frihetsgudinnen hadde jeg ikke giddi om jeg var deg. Hvis du er der i januar kommer d til å være bikkje kaldt der ute. Absolutt ikke verdt det spør du meg;) men få med deg top of the rock, Central park, osv osv.. Gå masse, dra til Brooklyn i tillegg til manhattan, gjerne williamsburg eller park slope. Og mest av alt, shop masse og KOS deg. Har bodd i USA (mesteparten av tiden i new York) i snart 4 år, så spør om d r noe;)

 • Reply Annemarie 26. november 2012 at 12:27

  Å, så gøy! Misunnelig! Var der i påskeferien i år, og vil gjerne tilbake.

  Mine tips:
  – Gå i Central Park.
  – Gå over Brooklyn Bridge.
  – Ta fergen til Staten Island (muligens litt kaldt i januar men). Den er gratis, og du får prima utsikt til Frihetsgudinnen og skylinen.
  – Spise middag på Ellen’s Stardust. En restaurant litt utenom det vanlige, som ligger på Time’s Square. Alle servitørene synger på rundgang, og det er god stemning hele veien. De fleste som jobber der har en drøm om å bli stjerner på Broadway, og flere har faktisk blitt oppdaget og spiller nå i store oppsetninger. Bør nok bestille bord i god tid, for restauranten er ganske populær.
  – Gå i de andre byområdene, som Greenwich Village, China Town og Meatpacking District.
  – Ta heisen opp i Rockefeller Center. Bygget er lavere enn Empire State Building, men til gjengjeld ser du Empire fra Rockefeller, du ser mer av Central Park, og det er mindre kø. Anbefaler å kjøpe billett på kvelden, sånn at du får med deg solnedgangen. Magisk.

  Kunne sikkert anbefalt mye mer, men det var det jeg kom på i farten 🙂

 • Reply Lotte 26. november 2012 at 12:31

  DASH New York

  119 Spring St.
  New York, NY 10012
  (212) 226-2646
  Store Hours:
  Monday – Saturday 11:00am–7:00pm
  Sunday 12:00pm–6:00pm

 • Reply TrineBL.com 26. november 2012 at 13:12

  Har vært i yndlingsbyen min tre eller fire ganger.. Mitt eneste og beste tips: SHOP TIL YOU DROP. Kos deg!!

  – TrineBL.com

 • Reply Jenny 26. november 2012 at 13:35

  1. Shopping. Google adresser eller områder på forhånd, gjerne finn ut hvilken subway du skal ta for og komme til rett område. Evt hvor taxien skal. Sjåførene hatet turister, kunne det virke som. Kjøp Metrokort- gyldig i syv dager og koster kan 30 dollar. Subwayen er genial og en får lett oversikten over hvor man skal på Manhattan.
  2. Empire state building (eller annen høy bygning) på kveldstid. Husk og ta med kamera du kan ha lang lukkertid på, slik at du får tatt flotte bilder.
  3. Central Park.
  4. Comedy Cellar. Vi var to ganger på 14 dager fordi det var så bra.
  5. Sjøtaxi, gå av i Brooklyn og spaser over Brooklyn Bridge.
  6. Baseballkamp. Foamfinger og øl på kamp er superharry, OG supergøy.
  7. MoMa.
  8. Vil du se frihetsgudinnen, kan du like gjerne ta ferja til Staten Island og se den fra båten, eller se den fra avstand i Battery Park.

  Noen ting kan unngås;
  1. Pizza i Little Italy smaker dritt.
  2. Utvalget på flere av «kjedeoutletene» er dårlig, og de er overfylte.
  3. Unngå og spise i turistløypene, ofte dyr og lite god mat. Kjeder som TGI er bankers, men kjedelige. Noe av den beste maten spiste vi i Little Korea.
  4. Få gjerne hotellet til og bestille transport når du skal noe om kvelden, taxi kan være en prøvelse og få tak i på Manhattan.
  God tur, NYC er verdens beste by.

 • Reply Eline 26. november 2012 at 18:52

  Jeg har vært der og jeg er så FORELSKA!!!!! ELSKER den byen!! Jeg var der med folkehøyskolen jeg gikk på, så vi hadde jo fulle dager hver dag, og jeg synes de 9 dagene vi var der var for lite!
  – Empire State Building : Veldig skummelt, men også veldig gøy.
  – Coney Island : Utrolig fint sted (kanskje litt bedre på sommerstid, siden det er en strand:-P)
  – Guggenheim
  – MoMa
  – Gå igjennom Central Park fra toppen og nedover
  – Ground Zero
  – Besøke Frihetsgudinnen
  – Vi var på en turistferjetur på Circle Line som kjørte rundt ved «the famous skyline», og forbi Frihetsgudinnen
  – Times Square

 • Reply Karoline 27. november 2012 at 09:21

  Hei Ida!

  Du er så heldig som skal til New York, det er en så sinnsykt bra by. Jeg har vært på ferie der en gang med familien, og i tillegg hatt et studieopphold på 3,5 måned der for et år siden. Det aller første jeg vil anbefale deg er utelivet. Det er så sinnsyykt gøy, og går du på de rette plassene er sjansene store for at du får møte en kjendis eller to. Vi var blant annet flere ganger på samme utested som Ed Westwick og Chase Crawford(jeg var selvfølgelig drita, så jeg fikk ikke det med meg noen av gangene). Jeg vet du reiser med moren din, men kom i kontakt med andre nordmenn som bor der, og de kjenner garantert noen som kan få deg inn på de beste klubbene! Vet ikke helt hvilken klubber som er populære nå, siden det skifter ganske raskt, men i «min tid» var det 1OAK og SL blant annet som var de beste.
  Den første gangen jeg var der bodde jeg ikke så langt i fra Times Square, kanskje 20 minutter å gå, på et hotell som heter Hudson Hotel New York. Kjempefint hotell, som jeg har sett igjen på flere reisereportasjer og tv-serier. Når jeg bodde der, hadde jeg en leilighet i SoHo/Little Italy, noe som var kjempesentralt. Det var fem minutter til den gule subwaylinjen, og derifra kom jeg meg overalt. Den gule subwaylinjen går langs Broadway, og det er den beste gaten etter min mening. Broadway Soho har maaange fine butikker, og du kan også gå i sidegatene der nede å finne mange vintagebutikker, og vanlige litt mer små og unike butikker.
  Times Square er helt ærlig noe dritt. Du bør besøke det, men det tok meg ti minutter å bli lei. Eneste som er verdt å få med seg er den gigantiske Forever 21! Veeeldig billige, og fine klêr, MEEN, kvaliteten er deretter. Hvertfall i NY vasket vi klærne våre på vaskeri, og i de maskinene datt alt av paljetter av osv. Er litt bedre i vaskemaskinen her hjemme da 🙂 Men jeg har fortsatt mye klêr der ifra som jeg bruker enda. Men shoppingen generelt sett bør du gjøre i SoHo. Alt fra billig til dyrt! Og flere VS-butikker!

  Av mat har jeg maaange restauranter å anbefale, men det som ble vår stamrestaurant, var Delicatessen i New York. De hadde så mye godt på menyen, men jeg endte alltid opp med noe man fikk chips til tilslutt, fordi de var så sinnsykt goode. Prøv gjerne med ost på! Ellers er TAO verdt å få med seg, de har masse nydelig mat! Men veldig bråkete og masse folk, og du må bestille bord først. På andre siden av veien finner du LAVO som er av samme kjede. Der har de også veldig god mat, men prøv å få med deg en Brunch her viss du er i NY en lørdag. Den starter i 3-tiden, med good mat og altfor mye champagne! Dette gjelder samme som på nattklubber, kom i kontakt med andre nordmenn og de får deg inn. Også må dere finne en typisk amerikansk diner og spise mat på. The Diner i Meatpacking District er veldig kjent, og de har blant annet spilt inn Gossip Girl der. Husker jeg satt (i New York) å så på GG også bare: «hei, det var jo der jeg spiste nattmat i går».

  Av sightseeing, så måå du ta turen til Central Park. Du kan også på Iceskating enten ved Rockefeller Center eller ved Central Park.. Du får leie skøyter der 🙂 High Line Park er også til å anbefale! Og helitur rundt New York. Gjør det gjerne en av de første dagene slik du får en viss oversikt over byen. Også ta ferja til Staten Island. Den er gratis, går forbi Statue of Liberty, slik du får sett den på nærmere hold, og i tillegg slipper maset fra turister og all køen.

  Også kjøp deg subwaykort for en uke første dagen. Subway er så sinnsykt mye bedre enn taxi, og det koster $35 for 1 uke per pers. Noe som er INGENTING, med tanke på hvor mye den nok blir brukt. Da kan du ta subway over hele New York, ikke bare Manhattan. Vi dro blant annet til Coney Island(strand med fornøyelsespark osv) og vi var flere ganger til Brooklyn og også en tur på øvre del av Manhattan. Manhattan er veldig stort, og å gå fra SoHo til Times Square tar over en time, og taxi kan ta like lang tid om det er mye kø, så da er Subway perfekt. Taxi er også greit, men kan bli dyrt viss du tar småturer med taxi hele tiden. Men greit når du har vært på shopping og bare vil hjem.

  Ok, nå må jeg faktisk lese til eksamen og må avslutte, men jeg kunne fortsatt i laang tid, for det er så mye å skrive. Jeg bodde der som sagt i 3,5 måneder og det var laangt fra nok til å oppleve New York, men har du noen spm. er det bare å kontakte meg, jeg forteller mer enn gjerne!!

  Ps! Digger bloggen din, du er kjempeflink å skrive, og jeg gleder meg veldig til å følge deg på New York turen din 🙂

 • Reply Hedvig 27. november 2012 at 11:12

  Kom deg til SoHo, der er det masse fine, koselige butikker, som ikke nødvendigvis er kjedebutikker. Fant min drømmekjole i en søt, liten butikk der! Både vintage og ikke-vintage.

  Macy’s!!! Enormt stor butikk, eller senter om du vil. Der kan du finne mye til en rimelig penge.

  Selvfølgelig, gåtur i Central Park, og å bare spasere rundt generelt er vanvittig gøy. Man ser mange morsomme og spennende mennesker, og kan oppleve mye rart!

  Chinatown er gøy, du må dra dit og kjøpe mat.

  Musical på broadway, selv kan jeg anbefale Phantom og the Opera, den så jeg selv. Og Løvenes Konge, de er supre!!!!!!!

 • Reply Kaja 27. november 2012 at 15:32

  I stedet for å bruke en hel dag på å stå i kø for å komme opp i the Empire State Builiding, bør du heller dra til Top of the Rock!

 • Reply Marte 27. november 2012 at 18:56

  Jeg pleier vanligvis ikke å skrive kommentarer, selv om jeg leser bloggen din hver dag. Men nå kunne jeg ikke la være. Jeg må jo dele mine tips!! Shopping, restauranter og opplevelser er blandet.

  – Lunsj på Pastis i Meatpacking District (MD). Bestill på forhånd! Kult område med fine butikker (f.eks. DVF)
  – Liker dere meksikansk mat? Da er Dos Caminos et godt tips. De har trendy restauranter både i MD og på 3rd Av.
  – Jeg har ikke spist på Tao selv, men har lyst til å prøve det. Det er visstnok stort, med høyt støyvolum, men er jo gøy med liv 🙂
  – Er du interessert i skjorter, kabelstrikkede gensre og håndklær fra Ralph Lauren kan det være et tips å ta turen til Woodbury Outlet. De har også Nike- og Conversebutikk, men dette er billig også i byen.
  – Shopping i Soho. Gå Broadway fra China Town og oppover for kjedebutikker (bl.a topshop), eller i de små gatene som Spring og Prince st.
  – Bleecker St er en kjempekoselig gate, med fine butikker (eks: marc jacobs, intermix, osv)
  – West Village er generelt et hyggelig område, også Greenwhich village
  – Mr. Chow er en fantastisk kinesisk restaurant. Finnes i tribeca og nærmere upper east side. Mens vi var her kom kokken ut og «lagde» pasta. Men en dyr restaurant.
  – Er du på jakt etter jeans har Bloomingdales en hel etasje med alle jeansmerkene. Så slipper du å ta av og på buksen hver gang du kommer i en ny avdeling.
  – Jeg ville valgt et hotell mer downtown, i nærheten av Soho. Det er hvertfall her jeg liker meg best, selv om jeg har bodd mer uptown selv når jeg har vært der. Jeg har bestilt vha hotwire.com, og hatt gode opplevelser med den siden i flere land og byer.
  – Er været bra og oversiktlig ville jeg tatt en tur med helikopter. Det var en flott opplevelse.
  – Kjøp ansiktsvann fra Sephora som heter Caudalie og instant nail polish remover.
  – Balthazar skal være fantastisk, men dyrt.
  – Delicatessen, trøffel pommes frites!
  – Kino på en av kinoene på times square en kveld dere har lyst til å ta det litt rolig. Se en komedie, og du får deg litt av en opplevelse. Amerikanerne ler høyt og slenger kommentarer.

  Jeg kunne holdt på i en evighet… Skriver mer om det er noe jeg kommer på, som jeg bare MÅ dele! Kos deg med forberedelsene. Det er noe jeg anbefaler, for tiden går fort i en by som denne. Og da er det gøy å få gjort alt man har lyst til:)

 • Reply Iselin 17. april 2013 at 21:30

  Hei… Ser du skriver at du fant parajumpers til halv pris av priser i Norge… Kan jeg spørre hvilke butikker i new York du var inne på.? Har ei venninne sommer i New York nå, så vil jeg gjerne at hun skal kjøpe med en parajumper hjem til meg, men hun må ha navn på en butikk:))

  Svar fra Ida: det var på Macys 🙂

 • Reply http://ivistroy.ru/ 4. mars 2023 at 10:01

  Hello! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.

  Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.
  I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start.

  Do you have any ideas or suggestions? Many thanks

 • Reply http://nastroyke-info.ru/ 14. mars 2023 at 08:40

  Hello! I know this is kind of off topic but I was wondering which
  blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking
  at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me
  in the direction of a good platform.

 • Reply карта мира из дерева на стену купить 14. mars 2023 at 12:44

  Great post. I was checking constantly this blog
  and I am inspired! Extremely helpful info specifically the ultimate part 🙂 I handle such information a lot.
  I used to be seeking this particular info for a very long time.

  Thank you and good luck.

 • Reply карта из дерева на стену с подсветкой 16. mars 2023 at 17:32

  Hello! I’ve been reading your website for a long time now and finally got the bravery
  to go ahead and give you a shout out from Houston Tx!
  Just wanted to tell you keep up the good work!

 • Reply карта мира деревянная на стену с подсветкой 20. mars 2023 at 02:32

  When I initially commented I clicked the «Notify me when new comments are added» checkbox
  and now each time a comment is added I get four emails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?

  Cheers!

 • Reply карта из дерева на стену с подсветкой 20. mars 2023 at 05:59

  Hey There. I found your weblog using msn. That is a very smartly written article.
  I’ll make sure to bookmark it and come back to learn extra
  of your useful info. Thanks for the post. I will
  certainly comeback.

 • Reply карта мира деревянная на стену с подсветкой 22. mars 2023 at 02:27

  My brother recommended I would possibly like this website.
  He was once totally right. This post actually made my day.

  You cann’t consider simply how so much time I had
  spent for this info! Thank you!

 • Reply http://hitmind.ru/ 23. mars 2023 at 01:15

  Hello! I’m at work surfing around your blog from my
  new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts!
  Keep up the fantastic work!

 • Reply сервис по хранению вещей минск 24. mars 2023 at 22:24

  Very good article. I will be experiencing some of these issues as well..

 • Reply хранение вещей минск 24. mars 2023 at 23:36

  If some one wants to be updated with newest technologies afterward he must be pay a visit this website and be up to
  date all the time.

 • Reply хранение техники на складе 25. mars 2023 at 06:34

  I am regular visitor, how are you everybody? This article posted at this web page is actually
  nice.

 • Reply http://masakra.ru/ 25. mars 2023 at 10:33

  I like the helpful info you supply to your articles.
  I’ll bookmark your weblog and check again here regularly.
  I am relatively certain I will learn many new stuff proper right here!
  Good luck for the following!

 • Reply удаление пигментных пятен 28. mars 2023 at 08:34

  This web site certainly has all the information and facts I needed concerning
  this subject and didn’t know who to ask.

 • Reply http://mydwg.ru/ 28. mars 2023 at 12:33

  My family members always say that I am wasting my time here at web,
  but I know I am getting familiarity every day by reading such fastidious posts.

 • Reply удалить тату минск 30. mars 2023 at 03:53

  Your style is unique in comparison to other people I have read stuff from.
  Many thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just book mark this
  web site.

 • Reply лазерное удаление тату цена 30. mars 2023 at 05:50

  Amazing things here. I’m very glad to look your post.

  Thank you a lot and I am looking forward to contact
  you. Will you please drop me a e-mail?

 • Reply удаление тату минск 30. mars 2023 at 06:04

  I’m now not sure where you are getting your information, but great
  topic. I needs to spend a while learning more or
  working out more. Thank you for fantastic information I was searching for this information for my mission.

 • Reply вывести тату минск 30. mars 2023 at 07:42

  It is not my first time to pay a quick visit this website, i am visiting this
  website dailly and obtain pleasant facts from here all the
  time.

 • Reply http://remontiruj-info.ru/ 30. mars 2023 at 11:45

  I all the time emailed this blog post page to all my friends, for the reason that
  if like to read it next my friends will too.

 • Reply http://infostroitely.ru/ 1. april 2023 at 01:52

  Spot on with this write-up, I absolutely believe this amazing site
  needs far more attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the advice!

 • Reply http://avto-zhelezo.ru/ 3. april 2023 at 22:14

  Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after
  I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to
  say superb blog!

 • Reply Хранение вещей Минск 3. april 2023 at 23:35

  Hey there! I know this is sort of off-topic but I had to ask.
  Does managing a well-established blog such as yours take a large amount of work?

  I am completely new to writing a blog but I do write in my journal on a daily
  basis. I’d like to start a blog so I will be able to share my personal experience and views online.
  Please let me know if you have any kind of recommendations
  or tips for brand new aspiring bloggers. Appreciate it!

 • Reply http://stroitely-tut.ru/ 5. april 2023 at 19:03

  Wow that was odd. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say superb blog!

 • Reply http://masterstroy-info.ru/ 7. april 2023 at 02:47

  May I just say what a comfort to uncover a person that truly knows what they are discussing on the internet.
  You certainly realize how to bring a problem to
  light and make it important. More people should check this out and understand this side of the story.
  I was surprised you’re not more popular given that you most certainly have the gift.

 • Reply http://specstroyka-info.ru/ 7. april 2023 at 21:03

  Good day! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
  There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content.

  Please let me know. Thanks

 • Reply https://vyvod-iz-zapoya-minsk.ru/ 16. april 2023 at 10:18

  Fantastic blog! Do you have any helpful hints for aspiring
  writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost
  on everything. Would you propose starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There
  are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any suggestions? Thank you!

 • Reply http://vopros-remonta-info.ru/ 16. april 2023 at 12:10

  I am really impressed with your writing skills and also with the
  layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like
  this one nowadays.

 • Reply https://vyvod-iz-zapoya-minsk.online/ 16. april 2023 at 15:59

  I just couldn’t go away your site before suggesting that I really loved the
  usual information an individual provide to your visitors?

  Is going to be again ceaselessly in order to investigate cross-check
  new posts

 • Reply http://tut-proremont.ru/ 19. april 2023 at 18:41

  I think this is among the most significant information for me.
  And i’m glad reading your article. But should remark on some general things, The web site style is wonderful, the
  articles is really nice : D. Good job, cheers

 • Reply http://otremontirowal.ru/ 20. april 2023 at 19:38

  I’m amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both educative and amusing, and without a doubt, you have hit the nail on the head.
  The problem is something which not enough people are speaking intelligently about.
  I’m very happy that I found this during my hunt for something
  concerning this.

 • Reply http://smartremstr.ru/ 21. april 2023 at 21:55

  Actually when someone doesn’t be aware of after that its up to other users that they will help, so here it occurs.

 • Reply http://sad-ogorod-info.ru/ 22. april 2023 at 04:52

  I don’t know if it’s just me or if everybody else experiencing issues with your site.
  It appears as though some of the text in your posts are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them too?
  This may be a issue with my browser because I’ve had this happen previously.
  Cheers

 • Reply хранение электроники 25. april 2023 at 10:38

  Fantastic beat ! I would like to apprentice whilst you amend your web site, how can i subscribe for
  a weblog site? The account aided me a applicable deal.

  I have been a little bit acquainted of this your broadcast offered vibrant clear idea

 • Reply http://vgryadkah.ru/ 25. april 2023 at 13:42

  Hi, its fastidious piece of writing about media print, we
  all know media is a great source of information.

 • Reply http://pro-sadovnik.ru/ 27. april 2023 at 03:32

  I am not sure where you are getting your info, but great topic.

  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for great info I was looking for this info for my mission.

 • Reply http://ruda4nik.ru/ 27. april 2023 at 07:22

  You can definitely see your enthusiasm in the article you write.
  The world hopes for even more passionate writers
  such as you who aren’t afraid to say how they believe.
  At all times go after your heart.

 • Reply http://dachnik-info.ru/ 29. april 2023 at 02:50

  If you are going for finest contents like me, simply go to see this site
  daily as it presents quality contents, thanks

 • Reply yes-dacha.ru 1. mai 2023 at 19:37

  Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 • Reply rem-dom-stroy.ru 3. mai 2023 at 11:14

  I do consider all the concepts you have introduced on your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are too quick for newbies. May just you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

 • Reply obshchestroy.ru 3. mai 2023 at 18:11

  Hey I am so happy I found your blog page, I really found you by error, while I was browsing on Google for something else, Regardless I am here now and would just like to say thank you for a remarkable post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I dont have time to read through it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome jo.

 • Reply remont-master-info.ru 4. mai 2023 at 08:39

  When I originally commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I recieve four emails with the same comment. Perhaps there is a means you can remove me from that service? Thank you!

 • Reply smartremstroy.ru 5. mai 2023 at 08:17

  Excellent write-up. I certainly love this website. Continue the good work!

 • Reply delaremontnika.ru 5. mai 2023 at 11:24

  Its like you read my mind! You seem to understand so much approximately this, like you wrote the ebook in it or something. I think that you could do with some % to pressure the message house a bit, however other than that, this is great blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

 • Reply nemasterok.ru 5. mai 2023 at 13:30

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your website? My blog site is in the very same area of interest as yours and my visitors would definitely benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this okay with you. Regards!

 • Reply remstrdom.ru 5. mai 2023 at 21:18

  Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

 • Reply mirsadovnikov.ru 6. mai 2023 at 20:31

  Keep on working, great job!

 • Reply glavdachnik.ru 7. mai 2023 at 19:24

  Good article! We will be linking to this great post on our site. Keep up the good writing.

 • Reply удаление пигментных пятен лазером 8. mai 2023 at 16:39

  Hi there it’s me, I am also visiting this web site daily, this site is actually good and the people are in fact sharing pleasant thoughts.

 • Reply infoda4nik.ru 9. mai 2023 at 15:20

  Hey there would you mind letting me know which webhost you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a honest price? Cheers, I appreciate it!

 • Reply ogorodkino.ru 10. mai 2023 at 08:17

  What a information of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity concerning unexpected feelings.

 • Reply sadovoe-tut.ru 10. mai 2023 at 15:04

  I have been surfing online more than three hours nowadays, yet I never found any fascinating article like yours. It’s pretty value enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made just right content as you did, the net can be much more useful than ever before.

 • Reply hay day скачать на компьютер 11. mai 2023 at 00:18

  Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!

 • Reply hay day скачать на компьютер 11. mai 2023 at 09:33

  obviously like your website however you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come back again.

 • Reply хранение вещей 12. mai 2023 at 17:45

  whoah this blog is wonderful i really like reading your articles. Stay up the good work! You know, a lot of people are hunting around for this info, you can help them greatly.

 • Reply накрутка просмотров яппи 13. mai 2023 at 22:50

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 • Reply просмотры в яппи 14. mai 2023 at 14:30

  I like the valuable information you supply for your articles. I will bookmark your weblog and test again here frequently. I am relatively certain I will be told plenty of new stuff right here! Good luck for the following!

 • Reply накрутка просмотров яппи 14. mai 2023 at 22:38

  Nice post. I used to be checking continuously this blog and I am inspired! Very useful information particularly the ultimate phase 🙂 I care for such info a lot. I used to be seeking this particular info for a long timelong time. Thank you and good luck.

 • Reply просмотры в яппи 15. mai 2023 at 13:02

  This excellent website definitely has all of the information I wanted about this subject and didn’t know who to ask.

 • Reply agrosadovnik.ru 19. mai 2023 at 10:50

  It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

 • Reply nipple tape 20. mai 2023 at 20:58

  I am really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A number of my blog audience have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any tips to help fix this issue?

 • Reply nipple tape 21. mai 2023 at 16:41

  Wow, this piece of writing is good, my sister is analyzing these things, so I am going to inform her.

 • Reply купить пуговицы Минск 22. mai 2023 at 10:03

  Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I in finding It truly useful & it helped me out a lot. I am hoping to provide something back and help others like you helped me.

 • Reply Прогон сайта хрумером 23. mai 2023 at 17:08

  It is not my first time to go to see this site, i am visiting this site dailly and take nice data from here everyday.

 • Reply угловая тахта с матрасом 27. mai 2023 at 00:59

  I’m not positive where you are getting your info, however good topic. I needs to spend a while studying more or working out more. Thank you for great information I used to be on the lookout for this information for my mission.

 • Reply Трансфер в Шерегеш 7. juni 2023 at 20:22

  Its such as you learn my mind! You seem to know a lot approximately this, like you wrote the e-book in it
  or something. I believe that you just can do with some
  percent to pressure the message house a bit,
  however other than that, that is magnificent blog.

  A great read. I’ll certainly be back.

 • Reply Horacekah 5. oktober 2023 at 19:06

  I gave https://www.cornbreadhemp.com/products/full-spectrum-cbd-gummies a whack at for the treatment of the first adjust, and I’m amazed! They tasted excessive and provided a sense of calmness and relaxation. My lay stress melted away, and I slept less ill too. These gummies are a game-changer an eye to me, and I highly endorse them to anyone seeking unconstrained emphasis alleviation and improved sleep.

 • Reply KendallLog 9. oktober 2023 at 14:45

  I’m in disposition with the https://organicbodyessentials.com/collections/organic-body-creams ! The serum gave my peel a youthful boost, and the lip balm kept my lips hydrated all day. Knowing I’m using clean, halfwit products makes me feel great. These are second my must-haves for a fresh and nourished look!

 • Reply RogerJoync 20. november 2023 at 19:09

  CBD, or cannabidiol, has been a engagement changer an eye to me. afghan gummies I’ve struggled with anxiety in return years and secure tried many various medications, but nothing has worked as properly as CBD. It helps me to crave undisturbed and relaxed without any side effects. I also bring to light that it helps with sleep and trial management. I’ve tried several brands, but I’ve build that the ones that are lab tested and acquire a careful reputation are the most effective. Overall, I importantly support CBD representing anyone who struggles with worry, drop issues, or chronic pain.

 • Reply MilaRT 22. april 2024 at 08:56

  So no short videos and live filmed shows. What to expect. Milf, brunette, big full breasts, tattoos! Dirty talk, yes! Fingering, lots of toys, also for the arse! Kinky yes! Light BDSM yes!!! Squirt is my speciality, so maybe we can squirt together 😉 I also now have a fuck machine that you can control!

 • Reply web site 11. juni 2024 at 01:14

  Hi, its good piece of writing regarding media print, we all be aware of media is a wonderful source of information.

 • Reply ErnestBrult 21. juni 2024 at 23:35

  The article https://washingtoncitypaper.com/article/722117/magic-four-best-thc-gummies-in-2024/ reviews the prime THC gummies to hand this year. It highlights four standout products, emphasizing their potency, flavor, and overall consumer satisfaction. The creator effectively balances complete descriptions with alcohol testimonials, giving readers a encyclopaedic understanding of each option. The counting of dosage guidelines and security tips more distant enhances its value. This well-researched proportion is an select resource for exploring THC gummies in 2024.

 • Reply ErnestBrult 24. juni 2024 at 09:14

  The article https://washingtoncitypaper.com/article/722117/magic-four-best-thc-gummies-in-2024/ reviews the excel THC gummies to hand this year. It highlights four standout products, emphasizing their potency, flavor, and overall consumer satisfaction. The novelist effectively balances complete descriptions with alcohol testimonials, giving readers a encyclopaedic reading of each option. The numbering of dosage guidelines and security tips at enhances its value. This well-researched fraction is an excellent resource for exploring THC gummies in 2024.

 • Reply ErnestBrult 26. juni 2024 at 23:28

  The article https://www.metrotimes.com/weed/the-best-cbd-gummies-for-sleep-overview-2024-36641046 reviews the prime CBD Gummies for Sleep readily obtainable this year. It highlights four standout products, emphasizing their potency, flavor, and comprehensive consumer satisfaction. The founder effectively balances detailed descriptions with consumer testimonials, giving readers a broad understanding of each option. The counting of dosage guidelines and refuge tips at enhances its value. This well-researched piece is an excellent resource for exploring CBD gummies for speel in 2024.

 • Reply web page 29. juni 2024 at 14:17

  Рекламное агентство – это компания, которая занимается созданием и реализацией рекламных кампаний для различных клиентов.
  Рекламное агентство может предлагать следующие
  услуги:

  1. Разработка рекламной стратегии: анализ аудиитории,
  определение целей и задач рекламной кампании, выбор каналов рекламы и бюджетирование.

  2. Создание рекламного контента: разработка рекламных материалов, таких как видеоролики, баннеры,
  печатные объявления, тексты для социальных
  сетей и т.д.
  3. Медиапланирование: выбор оптимальных каналов для размещения рекламы, закупка рекламного пространства,
  мониторинг эффективности кампании.

  4. Социальные сети: создание и управление рекламными кампаниями в социальных сетях,
  таких как Facebook, Instagram, Twitter и т.д.

  5. Оцифровка: преобразование традиционных рекламных форматов в цифровые, такие как email-рассылка,
  мобильная реклама и т.д.
  6. Анализ и отчетность: отслеживание эффективности рекламной
  кампании, анализ результатов, предоставление отчетов клиенту.

  Рекламные агентства могут специализироваться на различных областях, таких как:

  1. Digital-агентство:专ализируется на цифровой рекламе, включая поиск,
  социальные сети, email-рассылку и т.д.

  2. Full-service-агентство: предлагает
  полный спектр услуг, включая разработку рекламной стратегии, создание контента и медиапланирование.

  3. Брендинговое агентство: специализируется на разработке бренда,
  включая создание логотипа, упаковки и т.д.

  4. Event-агентство: организует и продвигает мероприятия, такие как
  конференции, семинары, выставки и т.д.

  5. PR-агентство: занимается по связям
  с общественностью, включая общение с СМИ, кризис-менеджмент и т.д.

  Также рекламные агентства могут иметь различные бизнес-модели, такие как:

  1. Фиксированная плата: агентство получает фиксированную плату за свои
  услуги.
  2. Комиссионная плата: агентство получает комиссию от рекламного
  бюджета клиента.
  3. Результативная плата: агентство
  получает плату только в случае достижения определенных
  результатов, таких как увеличениеconversion rate или дохода.

  В целом, рекламное агентство играет важную роль в
  развитии бизнеса, помогая компаниям привлекать внимание целевой
  аудитории и достигать своих маркетинговых целей.

  мы предаставляем услуги такие как

  продвижение сайтов в крыму
  мы работаем 24 на 7 обращайтесь поможем по разным вопроса по маркетингу

  123

 • Reply Victorcog 9. juli 2024 at 01:10

  The article best thc gummies 2024 reviews the top THC gummies available this year. It highlights four standout products, emphasizing their potency, flavor, and all-inclusive consumer satisfaction. The creator effectively balances precise descriptions with operator testimonials, giving readers a encyclopaedic awareness of each option. The numbering of dosage guidelines and refuge tips more distant enhances its value. This well-researched fraction is an terrific resource for exploring THC gummies in 2024.

 • Leave a Reply