Hverdagsliv

VARME TANKER

24. november 2012

… Og vips, så var jeg hjemme i Tønsberg igjen! Pappa var tilfeldigvis i byen, så Bella og jeg ble med på roadtrip hjem. Her er det stille og rolig, nesten så rolig at det kiler i tærne etter å gjøre noe. Men det er sånn det skal være.

Resten av familien har vært ute på eventyr i kveld, så pappa og jeg har laget hjemmelaget pizza (verdens beste) og sett på TV. Skikkelig guttekveld! Prikken over i’en er at vi har samme håpløse humor 

Varme tanker går til deg som i kveld…

… har vonde føtter pågrunn av de høye skoene.

… Betaler 134 kroner per drink og 600 kroner for en helt OK flaske med hvitvin.

… Taster inn PIN-koden din når det står «totalbeløp».

… Skriver navnet til gutten du liker på Facebook-statusen din i stedet for i søkefeltet.

… Sender 18 SMS med skrivefeil til han som dumpet deg forrige helg. 

… Er overbevist om at bartenderen flørter med deg – og bare deg.

… Glemmer igjen lommeboken i en taxi.

… Revner strømpebuksa på dansegulvet.

… Krabber hjem.

… Stjeler med deg gateskilt og morsomme ting fra naboene hjem.

… Blir gravid.

… Dør. 

Lenge leve hvite helger! God natt : )

19 Comments

 • Reply Vilde Kristine 24. november 2012 at 02:58

  Dette innlegget fikk meg på bedre tanker. Her sitter jeg alene, edru og trøtt, men nå fornøyd med situasjonen. 🙂

  Svar fra Ida: hehe, så bra! 🙂

 • Reply Silje Andersen 24. november 2012 at 10:24

  Kan ikke annet enn å digge deg Ida! =D

 • Reply Marita Ø 24. november 2012 at 10:53

  Hahaha! Er det mulig 😀 Rå du, rett og slett! Høres ut som en deilig og rolig fredagskveld da! Jeg har lesehelg denne helga, pensumbøker må pugges.. På tirsdag etter klokken 14 smeller det, DA har jeg juleferie og er klar for å feire meg selv! Haha.. Og forresten, så ut som den hvite paljettkjolen ble utsolgt på Nelly i går :O Dumme meg som ikke klikket den hjem tidligere i uka….

  Svar fra Ida: åh, dumt at den ble utsolgt :/ var tydligvis veldig populær, den.. Men kommer sikkert flere fine etterhvert, gjelder å følge med. Lykke til med eksamen!!

 • Reply Tonje 24. november 2012 at 11:21

  Hei Ida 🙂 jeg vil bare gi deg god kritikk for bloggen din! Du er ikke som andre bloggere, og nettop det gjør at jeg har fulgt bloggen din i mange år! Liker at du er ærlig og innrømmer at du ikke er noen rosablogger men fremdeles er glad i å shoppe(som alle andre)! Dessuten finner jeg mange gode tips. Skulle finne ny kjole til jul og nyttår og tenkte; Hmmm hva ville Ida hatt på seg, og fant verdens fineste kjole litt lengre nede på bloggen din! Takk for ærlige kommentarer og en blogg som er interessant. Stor klem

  Svar fra Ida: you just made my day! Takk for veldig fine ord

 • Reply LisaLDN 24. november 2012 at 12:26

  Eg kommenterer altfor sjeldent, men vit at eg har vore fast leser siden eg (og du) var 18.

  Kjempebra innlegg, og altfor sant!

 • Reply Silje 24. november 2012 at 13:33

  Digger bloggen din. Alle skriver kun om hva de har på seg eller gjort i løpet av en dag, mens du kommer stadig vekk med vittige og morsomme innlegg!!

 • Reply Gladmora 24. november 2012 at 13:44

  Du er ge ni al

 • Reply Therese 24. november 2012 at 13:49

  hahaha! Etter å ha lest disse punktene kjenner jeg det frister mer med filmkveld idag:)

 • Reply therese kristina 24. november 2012 at 14:38

  Hahaha! Mange varme tanka til dei som var der i går og i kveld 🙂

 • Reply Kathrine Louise 24. november 2012 at 16:16

  Glad for at ingen av de varme tankene var til meg denne helgen 😛 haha

 • Reply Eva 24. november 2012 at 16:19

  Føler meg som en ja… inntrenger i bloggeres liv når jeg leser blogger, men du er jo så kul jente! Og skriver så langt og gjennomført! Go Ida!!:D

 • Reply Marianne M 24. november 2012 at 16:56

  Haha, dør av at jeg kjenner meg igjen i nesten alt 😀 Creds for å ha fått ned alt på papir. Rolig helg her også, heldigvis 😉

 • Reply line 24. november 2012 at 23:24

  haha, dette innlegget minnet meg litt om en video:

  http://www.youtube.com/watch?v=lzzyFmthybg

 • Reply Vanja Lie 25. november 2012 at 03:07

  HAHAHAH, du er så bra! 😀

 • Reply Silje 25. november 2012 at 23:21

  Hahahahaha, døde virkelig litt av denne; «Skriver navnet til gutten du liker på Facebook-statusen din i stedet for i søkefeltet.» 😀 😀

  Det hadde vært så kleeeint, særlig hvis gutten allerede visste at du likte han, og han ikke likte deg, eller at man bare var avstandsforelsket (ikke en venn) slik at det ikke virket logisk at man postet navnet hans i det hele tatt!

 • Reply Cathrine 25. november 2012 at 23:45

  Hahaha, okeei spot on det der! Kjente meg dessverre godt igjen i litt for mange av punktene :p Godt jeg hadde edruhelg selv. God søndagskveld til deg 🙂

 • Reply Sandra 26. november 2012 at 05:02

  Hahaha! Den med pinkoden har jeg nesten gått på før, men heldigvis blitt stoppet av andre ved siden av :p

 • Reply Stine 27. november 2012 at 00:52

  Du sa det! hahaha

 • Reply Ina G 27. november 2012 at 10:44

  Ida Wulff, jeg digger deg så sinnsykt!

  Svar fra Ida:

 • Leave a Reply