Uncategorized

FIRST CLASS, UP IN THE SKY

27. november 2012

Jeg tør nesten sverge på at jeg hørte naboen dunke i veggen nå nettopp, da jeg stod i dusjen og sang Fergie sin «glamorous» med Dove sin agurksåpe som mikrofon. Herregud, jeg kan virkelig ikke synge.

Herregud, jeg kan virkelig ikke trene heller. Ante ikke at jeg var i  dårlig form. I dag var jeg først på en cardio express-time (løpe intervall i sal) og deretter på en shape-time. Styrke. Nå ligger jeg som et slakt, orker nesten ikke løfte armene. Men det er en bra ting, I guess.

Verden hadde forresten vært et bedre sted om folk sluttet å prompe på gruppetreninger. Ta situps hjemme i stedet, hvis magen ikke tåler det. 

Scramble eggs og salmalaks til kveldsmat, nam nam! 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Monica 27. november 2012 at 22:22

  Jeg leser bloggen din daglig, og vet at du er samfunnsengasjert.
  Håper du kanskje kunne laget ett innlegg «for meg». Jeg og Christina Strandskogen har startet en innsamling for å bekjempe sult og lidelse i Afrika (for Røde Kors), og håper å få samlet inn minimum 5000,- før jul. Dette er ikke en konkurranse, eller noe som vil gagne oss. Håper du vil hjelpe <3

  Trykk på linken for å komme til innsamlingen: http://www.minaksjon.rodekors.no/sahel/innsamling.aspx?col=4-1259

  Send gjerne linken videre.

  Monica

 • Reply Hanne 28. november 2012 at 00:25

  «Verden hadde forresten vært et bedre sted om folk sluttet å prompe på gruppetreninger.»
  Hahahahahahahaha, det her er så sant!!!

 • Reply Margrete 28. november 2012 at 07:25

  Haha, har aldri opplevd at noen har prompeproblemer på timer, lol!

 • Reply therese kristina 28. november 2012 at 11:49

  Namnamnam! Flink som kom deg på trening 🙂 Eige ikkje treningsinspo no i eksamenstida.

 • Reply Thea 28. november 2012 at 16:44

  Folk som promper på en saltimer trenger virkelig ikke dukke opp altså! Og den følelsen når man føler at alle andre tror det er deg pga et ekkelt vesen som slipper ut gasser….. Også mennesker som er en halv takt FORAN alle andre på steptime trenger heller ikke dukke opp. Uff, jeg kunne skrevet bok om alt rart som skjer på et treningssenter!:)

 • Reply Inger 28. november 2012 at 18:01

  Ok, hvis du klarte 2 timer på rad, kan du ikke være i sååå dårlig form. Jeg hadde garantert krepert etter 1 :p Haha. Ha en fortsatt fin kveld! Leser stadig bloggen din, superartig å lese, du er flink 😀

 • Reply Line H 28. november 2012 at 19:17

  Haha hvor er du bare søt 🙂

 • Reply Fartface 28. november 2012 at 23:31

  Jeg føler meg ikke liite truffet her da. Hehe alltid to sider av en sak. Har selv opplevd at noen andre har prompet på fellstimer og jeg har drevet og håpet på at folk ikke tror det var meg, det er veldig akward. MEN for å si det på en annen måte så er det vel ikke så veldig sansynlig for at folk promper med vilje på et treningssenter? Heh.. jeg gjorde værtfall ikke det. Noe av det mest pinlige jeg har vært med på, håper ikke det blir sånn vær gang jeg trener, sorry for hullet i ozonlaget Men what to say. haters gonna hate.

 • Reply Silje R 29. november 2012 at 13:45

  Så utrolig gøy at du blogger så ofte for tiden! 😀 hjelper på i eksamenstiden å faktisk lese noe som eg gøy! og haha prompeproblemer

 • Leave a Reply