Uncategorized

TID TIL OVERS

27. november 2012

Åh, jeg har virkelig søvnproblemer om dagen! Alt for mye å tenke på. I natt sovnet jeg ikke før i 5-tiden, og jeg måtte legge meg med hodet i fotenden med hele kroppen oppå hotellputa før jeg endelig fikk sove. Så sikkert ut som en klovn.

Flaks at jeg måtte tidlig opp og gjøre ærender i dag, så får jeg forhåpentligvis sove ganske tidlig i kveld. Etter noen beinharde timer på Elixia – for dit skal jeg nemlig snart.

Men akkurat nå unner jeg meg en time hvor jeg fortrenger at jeg skal på trening. Rumpa kjennes tung ut i dag, og jeg vil egentlig bare sitte her og spise sushi og lese om New York.

Julekalenderen til bloggen er endelig i hus, og varene fra Bloppis er allerede på vei ut til dere i posten! Ikke glem å sjekke ut bloppisen vår, idaogmaria.bloppis.no Mye av det fine er allerede solgt, men vi skal prøve å legge inn nye ting hele tiden.

Nei, nå må jeg skynde meg å nyte at jeg ikke er på trening før jeg skal på trening!

3 Comments

 • Reply Camilla 27. november 2012 at 16:52

  Hei!

  Lurte på om du hadde fått svar på de prøvene du tok hos legen?( På grunn av at du var plaget en del med magen)
  Håper uansett du er bedre i magen nå:)
  Hilsen ei som sliter selv med magen!

 • Reply Marita Ø 27. november 2012 at 18:15

  Haha, nyt øyeblikket så lenge du kan 😉

 • Reply Line H 28. november 2012 at 21:31

  uhmm hvor er det lækkert 🙂 Sushi <3

 • Leave a Reply