Uncategorized

JULEFORBEREDELSER

29. november 2012

Ved, julekalender og pepperkaker er i hus, og snart er jammen pepperkakehuset også oppe og står. Den første julegaven handlet jeg i dag, så nå mangler egentlig bare et lite juletre for at julestemningen skal sette seg skikkelig. Julen er helt gull, så lenge jeg slipper å være i selskap av masse nisser, kranser og reinsdyr – samt røde og grønne farger.

Kjedet meg sånn i dag at jeg ommøblerte stuen i dag. Har vært så lei av den at jeg har tilbragt mesteparten av tiden her hjemme på soverommet. Det bør være en regel at når du er så lei av stua at du skaffer deg TV på soverommet, må du ommøblere. 

… Og så har jeg vasket, da. Hvem faen har lurt folk til å tro at grønnsåpe lukter godt? Jeg sier ikke at det lukter dritt, jeg sier bare at hvis jeg kunne valgt så hadde det ikke trengt å lukte noe som helst. 

8 Comments

 • Reply Linn S 29. november 2012 at 20:35

  Anbefaler Durance sin husvask, med lavendelduft! Grønnsåpa kommer herved ikke lengre inn i mitt hus, etter at jeg oppdaget Durance sine vaske produkter! Anbefales på det sterkeste 🙂

 • Reply Christine Eng 29. november 2012 at 20:38

  Hvis du synes grønnsåpe lukter vondt bør du prøve produktene fra Durance! De har gulvsåper som lukter blant annet lavendel. Mye bedre enn grønnsåpe. I tillegg er designet fint, så de kan til og med stå framme og må ikke gjemmes under vasken 🙂 Anbefales!

 • Reply Lindis 29. november 2012 at 20:51

  VED til og med, det må jeg si! Har så lyst til å lage pepperkakehus i år jeg også, lenge siden sist! Vi får vel se resultatet ditt?

 • Reply Christine 29. november 2012 at 20:53

  Hvor er treet i midten fra? 🙂

 • Reply Elise Røe 29. november 2012 at 21:59

  Haha, enig ang. grønnsåpelukt, men tror nok folk mener at grønnsåpelukt forbindes med at det er rent 🙂

 • Reply Emilie 29. november 2012 at 22:42

  Ida, hvor har du fått tak i den «kvisten»? Den var jo perfekt!

 • Reply Marianne 29. november 2012 at 23:03

  Ajax med rød topp, sikker vinner;)

 • Reply Lene 30. november 2012 at 07:59

  Grønnsåpe er oppskrytt! Det legger bare igjen et fettlag som samler støv:( Her bruker jeg enten zalo eller ajax med sitron både til støvtørking og gulvvask:) Parkettleverandøren frarådet oss å bruke grønnsåpe til gulvvask, da det etterlater et fettlag som ødelegger gulvet vårt (vi har matt parkett, ikke lakkert)

 • Leave a Reply