Uncategorized

JULEBRUS OG SMÅGODT

1. desember 2012

Alle barna kjøpte en sixpack med øl, untatt Ida. Hun kjøpte en sixpack med julebrus. Slik har jeg altså valgt å «feire» 1. desember. Hotellputa i sofahjørnet, smågodt og julebrus. Og jææævlig trege lørdagsprogrammer på tv’en.

Herregud, JEG burde vært på tv. Selv om jeg sier nei ved hver anledning jeg får. En egen kanal, er det jeg burde hatt. Da er jeg sikker på at ungdommen hadde holdt seg edru på lørdager, bare for å få det med seg. IKKE SANT?

NÅ stenges dagens luke i julekalenderen! Har som vanlig lyst å gi en premie til alle som har deltatt, men det blir kun EN heldig vinner. I dag ble det Kaja Marie Johansen! Grattis! Du får mail : ) Ny sjanse for alle andre i morgen!

PS. Har jeg kjøpt riktig julebrus? Folk maser og tjaser og leker julebruseksperter. Jeg har ikke peiling.

33 Comments

 • Reply Vanja Lie 1. desember 2012 at 22:27

  HELT riktig julebrus! 🙂

 • Reply Silje 1. desember 2012 at 22:35

  Venter i spenning på morgendagens kalender! Selv har jeg tilbrakt kvelden nøyaktig på samme måte som deg, og det er utrolig deilig å bare koble ut!

  Ang julebrusen tror jeg det har med hvor du kommer i fra i landet og hva du er vant med. Jeg er fra trøndelag, så liker Dahls sin best siden det er den jeg er oppvokst med, men nå som jeg har flyttet til Oslo har jeg smakt endel andre og da den ikke selges overalt. Min konklusjon er at all julebrus egentlig smaker vanlig brus med ekstra sukker, uansett om den er rød eller brun. Og jeg må inrømme at jeg synes egentlig ikke noen av de smaker godt. Men man må liksom bare ha det i og med at det er tradisjon. Teite greier..

  Uansett, kos deg videre ikveld! 🙂

 • Reply Malin 1. desember 2012 at 22:38

  Borg julebrus brun, er uten tvil den beste 😀

 • Reply Anna 1. desember 2012 at 22:48

  Yesyes – dette er uten tvil riktig julebrus! Den som vinner flest tester hvis man skal stole på julebrusekspertene også 😀

 • Reply Tove S. Nilsen 1. desember 2012 at 22:54

  Hvorfor sier du nei til å være med på tv? 🙂

  Svar fra Ida: jeg liker å skrive for mange, ikke snakke foran mange. Har aldri hatt noen drøm om å være på tv, så ser ingen grunn til å stille opp på ting som f.eks… Fangene på Fortet, og slike ting. Men det kommer selvfølgelig helt an på hva slags konsept det er 🙂

 • Reply Marie 1. desember 2012 at 23:02

  Hadde helt klart holdt meg edru hver eneste lørdag om det var du som var på tv-skjermen!

 • Reply Katrine 1. desember 2012 at 23:33

  Nei! CB og Sørlands julebrus æ bæst! 😀

 • Reply LindaB 1. desember 2012 at 23:59

  Nei det syns jeg ikke 😉 ..men har selv drukket den i dag da;)
  Liker best lærum sin! Men den har de, såvidt jeg har forstått, verken i Oslo eller Lillehammer… Her i Lillehammer er det naturlig nok Lillehammer/Hamars som er tingen. Gleder meg til å komme hjem til Bergen til ekteee julebrus 😉 hihi

 • Reply Emma 2. desember 2012 at 00:04

  helt riktig brus. Flink jente!

 • Reply therese kristina 2. desember 2012 at 13:52

  NEI, Lerum er best! 🙂 Eg hadde uten tvil sett på tv-kanalen din i staden for å reise ut ein lørdagskveld.

 • Reply Vilde 2. desember 2012 at 14:04

  BORG Julebrus er faktisk den beste 🙂

 • Reply Linnea 2. desember 2012 at 14:13

  Liker du virkelig brun julebrus bedre enn rød? 😮

  Hehe, drømte at jeg møtte deg i natt. Jeg møtte deg i en døråpning, også måpte jeg fordi jeg ble så overrasket, også brøt du ut: «hva, har jeg fått en kvise?» også løp du mot et speil (tror greia var at du trodde jeg måpte fordi du hadde en kvise, ikke fordi jeg ble overrasket over å møte deg). Det hele var litt merkverdig, i og med at jeg ikke egentlig leser bloggen din – kanskje det er et tegn på at jeg bør begynne å hjøre det..?

  Vel, ha en fin dag uansett 🙂

  Svar fra Ida: tror det var et tegn ja! 😀 haha

 • Reply Emilie 2. desember 2012 at 14:14

  Hvor er det «treet eller kvisten» fra? 🙂

 • Reply Iselin 2. desember 2012 at 14:16

  Helt riktig julebrus! Blir ikke jul uten 🙂

 • Reply Mari H 2. desember 2012 at 14:18

  Du har definitivt valgt rett julebrus! Finnes ikke mer riktig faktisk 🙂

 • Reply Miriam 2. desember 2012 at 14:22

  Haha, hadde blitt avholds om du hadde hatt din egen tv-kanal!
  For meg som bor i Ålesund er det uten tvil Hansa julebrus som er best 🙂

  Setter forresten stoor pris på at du er så flink til å oppdatere bloggen for tiden! Er veldig dårlig på å kommentere, men du fortjener jaggu meg å få respons på det du gjør! Ha en fin første søndag i advent, Ida!! 🙂

 • Reply Julia 2. desember 2012 at 15:13

  Neinei. Aass julebrus er desidert best! 😀

 • Reply evelyn therese 2. desember 2012 at 15:29

  Du må drikke grans sin julebrus, den er best! 🙂

 • Reply Lena H 2. desember 2012 at 15:30

  Feil julebrus. Det må være den røde. Den brune smaker jo bare ‘sjampanje-brus’.

  Og ja, jeg hadde hoppa på vannvogna om du fikk din egen tv-kanal. Kjøp opp SAS (de er sikkert billige np) og omplasser verdiene deres til TV. For en ide.

 • Reply marte pedersen 2. desember 2012 at 15:39

  helt rett julebrus! De som er røde smaker så søtt og kunstig at æsj.

 • Reply Kine 2. desember 2012 at 15:53

  Lerum sin julebrus er den rette for min del! Men drikker andre også så lenge de er røde! 😀

 • Reply Cathrine 2. desember 2012 at 15:54

  Du har helt klart kjøpt riktig julebrus!! Det er virkelig den beste:D Men som andre sier, er det mye med hva man er vant/vokst opp med :)) Håper du koste deg med den 🙂

 • Reply juliet 2. desember 2012 at 16:42

  neei, feil! dahl er best, hihi 🙂

 • Reply Hanne 2. desember 2012 at 16:46

  Hei
  Hvor har du kjøpt elgen på bilde? Veldig søt 🙂 Ha en fin søndag!!

 • Reply Guro 2. desember 2012 at 18:31

  Helt riktig julebrus : ) I forhold til mange andre brune julebrus smaker ikke den champagnebrus, men smaker jul!
  De røde smaker eventyrbrus, og det var stas da jeg var 8 år :p Virker som de som de røde har samme omskrift. bare forskjellige etiketter.

  Denne vinner år etter år, og det er den grunn til, Hamar sin julebrus er best 🙂

 • Reply Elise 2. desember 2012 at 18:39

  Riktig!

 • Reply Ine Hågensen Jensen 2. desember 2012 at 18:45

  Jeg liker ingen annen brus en julebrus, Sørlandets er god!

 • Reply Martine 2. desember 2012 at 18:55

  RIKTIG JULEBRUSS

 • Reply Anna 2. desember 2012 at 19:09

  Hurra for roligkveld! Hvor har du kjøpt den lille reinen som ligger der? Dødssøt! 🙂

 • Reply Synne 2. desember 2012 at 23:54

  Helt feil julebrus!! Den skal være rød! Hva har den «sjampanje»brusen der å gjøre med jula lisssom

 • Reply Gunvor 3. desember 2012 at 18:10

  riktiiiiiig! Både i følge folket, og ekspertene. Smarte folk

 • Reply MaritBE 3. desember 2012 at 19:42

  Så koselig da 😉 Det er EN av de to riktige julebrusene, hehe. Aas er den andre riktige 😉

 • Reply Anon 3. desember 2012 at 19:54

  Er fra Trondheim så jeg sverger til Dahls sin 🙂

 • Leave a Reply