Hverdagsliv

MIRAKLER FOR JULEKJOLEN

2. desember 2012

Hvert år rundt disse tider, lager jeg en hold in-spesial her på bloggen. I år er intet unntak! Hold in-universet utvikler seg og blir bedre for hvert år som går, så det er jo alltid noe nytt å vise fram.

Desember er en måned med mye mat og søtsaker, det er ikke til å komme unna. Sjokoladekalendere, store søndagsmiddager, julebord, enda et julebord, pepperkaker i en skål på stuebordet, ribbe, svor, pinnekjøtt, julebrus, vin, øl… Altså, man kan ikke klandres for å gå opp en kilo eller to når det er juletider. Og jeg syns det er helt greit, jeg. Man skal kose seg i julen. For meg handler julen om to ting; 1. Å være med familie og de man bryr seg om. 2. All den gode maten. Men selv om det handler om familie og god mat, er det ingen god følelse å føle at kjolen snart sprekker, eller at valkene buler som hoppbakker både foran, på siden og bak. Noen ganger er det bare et lite område på kroppen som så gjerne skulle vært strammet innn litt for at kjolen skal sitte perfekt.

– Og derfor har vi hold in. I alle mulige versjoner. Jeg har plukket ut mine favoritter, og tenkte å vise dere dem. Beklager så mye at jeg ikke stiller som modell, men det går da en grense! «The Magic Body» fra Trinny & Susannah (de har bare helt rå hold in-produkter) er en av bestselgerne. Så det betyr jo at det er flere enn meg som syns den er helt fantastisk. Denne modellen strammer inn partiene rundt mage, midje og rumpe. Den er også en reddende engel hva angår de valken som BH’en skaper på ryggen. Stroppene er regulerbare, så du kan stramme og løsne den etter behov. Den finnes både i hudfarget og i svart – det sier seg selv at du velger en svart hvis du skal bruke en svart/mørk kjole. Finn den her «All In One Body Shaper» er bestselger nummer 2 fra Trinny & Susannah! Jeg tør påstå at denne gir deg mest igjen for pengene, ettersom den strammer inn nesten alt utenom armene. Forskjellen på denne og den over, er at denne strammer inn lårene i tillegg. Passer under kjole, skjørt og bukse, kan brukes til nesten alt. Og den går såpass langt ned på lårene at man slipper at den lager en valk midt på låret der hvor den strammer. Finnes også i svart! Kjøp den her Alle hold in-produktene til BuyHelse finner dere HER. Utvalget deres er helt utrolig, det finnes rett og slett et lite mirakel der for hele kroppen. Kjoler, skjørt, shortser, singletter, strømpebukser. Alt med hold in! Og for dere som alltid kommer med problemstillingen «hvor kleint er det ikke hvis man tar med/blir med noen hjem og skal kle av seg, og så har man det maskineriet under kjolen?». Ingen problem lengre. BuyHelse har hold in i forkledning, noen av de svarte utgavene syns jeg rett og slett er sexy. Se på skjørtet i midten av collagen, for eksempel.  Jeg har også testet denne hold in-strømpebuksen fra Cette. Og det er den beste strømpebuksen jeg har hatt! Mage, rumpe og lår blir godt ivaretatt med forsterket hold in-effekt, og strømpebuksen er helt usynlig under tettsittende klær. Terningkast 6! Den kan dere kjøpe her Ønsker alle lykke til med kjoler, hold in og alt som er nå i julen! Og størrelseguider finner dere forresten inne på hvert produkt, om dere skulle lure på det.

//Reklame for BuyHelse

7 Comments

 • Reply Hello 2. desember 2012 at 14:51

  Nice!

 • Reply Stine 2. desember 2012 at 16:55

  Hei!

  Hvordan er den «all in one body shaper» i forhold til lengden nedover lårene? Har ikke så veldig lange føtter, noe som muligens vil resultere i at den kommer fram nedenfor kjolen? (Sett i forhold til at jeg har på meg en kort kjole) 🙂

 • Reply Ti ne 2. desember 2012 at 19:04

  Må nok skaffe meg et par av de der. Det er jo en reddende engel :)) men, hvordan skal det gå når man skal på do? Må man ta av seg kjolen og alt da? :p

 • Reply Linea 2. desember 2012 at 22:22

  REKLAMEREKLAMEREKLAME

 • Reply Caroline 3. desember 2012 at 01:01

  Jeg må bare spørre; Hva syntes du om Jon og hvordan han oppfører seg/fremstår på Farmen? 🙂

 • Reply Anne 3. desember 2012 at 20:05

  Så og si bare reklameinnlegg for tiden. Dårlig…

 • Reply Tina 3. desember 2012 at 23:33

  Lurer også på hvordan det er å gå på do, må hele hold in mirakele av da?

 • Leave a Reply