Uncategorized

BARE EN VANLIG MANDAG

3. desember 2012

God kveeeld, mine kjære lesere! Denne dagen har gått i ett, så jeg har ikke klart å åpne Mac’en før nå. Men nå er jeg her, og en vinner skal trekkes fra gårsdagens luke. Gratulerer INGRID, du får mail veldig snart. Nå var det vel strengt talt 10 Ingrid’er som deltok, så dere får sjekke mailen deres alle sammen! Trekker dagens luke litt senere i kveld : )

Jeg har akkurat dumpet rumpa ned i sofaen, etter litt av en runde på posten, matbutikken og Elixia. Bloppisen går så det suser, det samme gjør trenigen! Når jeg klarer å drasse meg på trening tre dager i uken, er jeg fornøyd. Det handler vel om å sette seg realistiske mål, I guess.

I tillegg til å gjøre hverdagsærend, har jeg lekt stylist og fotograf (hehe) for Idabestis i dag. Hun hadde så lyst å delta i Nelly sin fashion-konkurranse, og jeg skal love dere at Ida har lidd for skjønnheten i dag. Det var så JÆVLIG kaldt at til og med jeg holdt på å dø. Jeg hadde på meg boblejakke, skjerf og full pakke.

Her er bildene Ida har valgt å bruke i konkurransen, er hun ikke nydelig? 

Håper dere vil være snille og stemme på Ida sitt bidrag HER! Og her ser dere forresten nyttårskjolen min som jeg bestilte for litt siden, men jeg tror jammen ikke jeg kan bruke den. Litt kort, kanskje…?

9 Comments

 • Reply Anette 3. desember 2012 at 20:33

  Guuud hvor nydelig du er Ida 🙂 Hva gjør du for å få så flott hud? 🙂 Klem fra meg 🙂

 • Reply Marita Ø 3. desember 2012 at 21:13

  Så flink du er! Med både trening og styling, hihi 🙂 Hvilken størrelse har du i kjolen, og har du noen bilder av deg selv, med den på? Rop ut hvis du vil selge den da, om du ikke kommer til å bruke den 😀 Jeg er SÅ lei meg for at jeg ikke fikk bestilt den da den var inne, og det ser ikke ut til at den kommer inn igjen på Nelly heller, dessverre…

 • Reply Marianne 3. desember 2012 at 22:09

  Det kjipe med nelly er at mange av kjolene er alt for korte 🙁 Jeg er ikke så flink til å passe på sånne ting når jeg er på fest, og det er ikke noe kult å få høre dagen etterpå at alle fikk sett rumpa di.. Men Ida kledde den kjolen kjempe godt 🙂

 • Reply alice 4. desember 2012 at 00:34

  Tror det er noe med navnet.. Dere er superfine begge to

 • Reply Siri 4. desember 2012 at 00:50

  Stemt på Ida. 🙂

 • Reply Ingvild 4. desember 2012 at 08:35

  Stemt på henne. Du er flink med styling og kan tenke meg det var kaldt!

 • Reply Lene 4. desember 2012 at 09:24

  Elsker dette pudderet!! Har nettopp gått tom så dette ville vært den beste førjulsgaven:))

 • Reply Marte 4. desember 2012 at 09:42

  Ida er så nydelig! Har selvfølgelig stemt på henne 🙂

 • Reply MaritBE 4. desember 2012 at 11:19

  Så bra at det går så bra da 😉 Stå på!

 • Leave a Reply