Uncategorized

HÅRET MITT LUKTER BRINGEBÆR

9. desember 2012

Jeg skulle ønske jeg kunne blogge dufter. Altså. Jeg kan vise dere hvordan noe ser ut, hvor fint et produkt er – men det blir helt umulig å vise dere hvor godt noe lukter. Og i dette tilfellet irriterer det meg!

Har nemlig testet noen hårprodukter fra Makestyle, og de lukter så LATTERLIG godt. Jeg tror jeg har testet alle hårprodukter i hele verden, og jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke finnes noen som lukter like godt som Eco Fruit sine. Nam nam nam, de lukter godteri, ananas, blåbær, jordbær, bringebær – får lyst til å drikke dem i stedet for å ha det i håret.

HER finner dere alle Eco Fruit-produktene. Det koster bare 129 kroner for en shampoo, så med rabattkoden dere skal få av meg, blir det jo nesten gratis. Absolutt verdt å prøve ut!

Denne shampooen med bringebær og denne med ananas er definitivt mine favoritter av det jeg har testet.

Bruk rabattkode «Wulff12», så får dere 15% på alle Eco Fruit-produktene fram til neste søndag : ) //Reklamebasert innlegg

13 Comments

 • Reply Ellapk 9. desember 2012 at 16:21

  finnes det balsam fra samme merke?

  Svar fra Ida: ja, bare se på linken med alle produktene 😉

 • Reply Karina 9. desember 2012 at 18:42

  Hei Ida! lurte på om du vet om man kan drikke alkohol samme dag som man har tatt restylane? på forhånd takk 😀

 • Reply Mette Horn 9. desember 2012 at 18:44

  Hvordan ser egentlig ingredienslista ut? inneholder den SLS eller parabener?

 • Reply Natalie 9. desember 2012 at 19:13

  Åå, denne må prøves! Er det en maxikjole du har på deg? Ser utrolig fin ut, hvor er den fra?:))

 • Reply kiren 9. desember 2012 at 22:12

  Parabener er oppskrytt! Det finnes parabener i mat, lufta vi puster inn osv… 🙂
  Shampoen skal prøves!! 🙂

 • Reply kiren 9. desember 2012 at 22:15

  Har du forresten hørt om «no poo/no shampoo»?. Dette er en 6 ukers program som går ut på å ikke dusje i hele 6 uker. Det høres jo max skremmende ut! .. men ganske effektivt, med tanken på at kroppens naturlige oljer balanseres.

  Svar fra Ida: hæææ :O Det tror jeg ikke jeg hadde greid! Æsj!

 • Reply MaritBE 10. desember 2012 at 15:25

  De ser fantastiske ut også 😉

 • Reply Renate 10. desember 2012 at 16:47

  Lukter kanskje godt ja, men de er HELT elendige! en av de dårligste shampoene og balsamene jeg har prøvd, de er IKKE drøye i bruk, og jeg må shamponere håret 3 ganger for at det skal begynne å skumme! Virkelig ikke verdt pengene..

 • Reply Heidi 10. desember 2012 at 21:19

  Hei! Er dette frisørshampo? Eller typisk apotek/bodyshop-lignende?

 • Reply Line H 10. desember 2012 at 23:54

  Jeg synes det er en god shampoo

 • Reply Andrea Charlotte 11. desember 2012 at 09:25

  For en fin kjole!!:) elsker når de går inn i livet… er den ny?;-) tips om hvor den kan skaffes?

 • Reply Helene 11. desember 2012 at 21:44

  Fantastisk kjole! Hvor er den fra?

  Svar fra Ida: Zara 🙂

 • Reply Ida 17. desember 2012 at 22:20

  Vil bare rette hun ovenfor som sier at no poo går ut på å ikke dusje på 6 uker, no poo står for no shampoo og går ut på at man kutter ut sjampo. Nopoo har altså ingenting å gjøre med hvor ofte man dusjer 🙂

 • Leave a Reply