Uncategorized

GIRL CRUSH

11. desember 2012

Det er litt irriterende at jeg har vært 100 meter unna storesøsteren min i dag, og så fikk jeg ikke muligheten til å henge litt med henne en gang. Vi skulle jo gått på shopping, diskutert sko – og tatt en nose job sammen. Sarah Jessica Parker 

Hun er kåret til verdens styggeste kvinne. Er dere enig? Jeg er ikke enig! Jeg elsker henne. 

41 Comments

 • Reply LH 11. desember 2012 at 21:46

  Ikke enig. Syns hun har et særegent utseende, men fortsatt veldig pen! 🙂

 • Reply Malin 11. desember 2012 at 22:03

  Verdens styggeste – nei. Men synes likevel ikke at hun er særlig pen.

 • Reply Berit Hammer 11. desember 2012 at 22:08

  Er ikke enig, digger den dama 😀

 • Reply Ragnhild 11. desember 2012 at 22:18

  Skjønner virkelig ingen verdens ting når Sarah Jessica Parker blir kalt stygg, hun er jo så ufattelig vakker! Digger henne, skikkelig rå dame! 🙂

 • Reply simone brattli 11. desember 2012 at 22:19

  Sir litt om hvordan syn folk har på hvem som er pen og ikke når hun av alle har blitt kåret til «verdens styggeste» … hun er vakker!!!

 • Reply Kristin 11. desember 2012 at 22:20

  Uenig her også! Hun er fantastisk. Skulle gitt mye for å ha sånne sparkling øyne som henne.

 • Reply Marie 11. desember 2012 at 22:25

  Du er mitt girl crush! og storesøsteren jeg aldri fikk og skulle ønske jeg hadde <3

  Svar fra Ida: åå, jeg kan være storesøsteren din jeg!

 • Reply Vanja Lie 11. desember 2012 at 22:27

  Verdens styggeste kvinne? Det er hun da så absolutt ikke! Selv elsker jeg henne! 🙂

 • Reply Karina 11. desember 2012 at 22:29

  Jeg elsker henne og syns hun er kjempe vakker 🙂 elsker å se på bilder av henne og høre henne snakke! Hun er min absolutt favoritt dame gjennom alle tider.

 • Reply Stine Helene 11. desember 2012 at 22:33

  Synes hun er grisevakker jeg! Verdens søteste smil og så vakkert hår. Og så KUL!! Digger henne!

 • Reply Lina 11. desember 2012 at 22:41

  Absolutt ikke enig, digger Sarah Jessica Parker!!?

 • Reply Ina L 11. desember 2012 at 22:41

  De som kåret henne til verdens styggeste kvinne må seriøst ha vært helt ute på et eller annet! Syns hun er nydelig:)

 • Reply Ida Helene 11. desember 2012 at 23:02

  Ikke enig. Herrefred, for en ting å kåre noen… Verdens styggeste? Really? Haha. Finnes langt styggere der ute! Heh…….

 • Reply Betina 11. desember 2012 at 23:05

  Synes hun er veldig pen jeg!

 • Reply Emma 12. desember 2012 at 00:40

  Synes hun er kjempe pen, og jeg rett og slett digger henne.
  Noe så grusomt å kåre noen i det hele tatt til «verdens styggeste».
  At noen har laget noe sånn i det hele tatt er faktisk… nei, jeg blir ordløs. Skjønner bare ikke hvem som kan finne på noe sånt, og i det hele tatt ha samvittighet til å si at noen er stygg. Det er forferdelig.

 • Reply Emma 12. desember 2012 at 00:41

  Synes hun er kjempe pen, og jeg rett og slett digger henne.
  Noe så grusomt å kåre noen i det hele tatt til «verdens styggeste».
  At noen har laget noe sånn i det hele tatt er faktisk… nei, jeg blir ordløs. Skjønner bare ikke hvem som kan finne på noe sånt, og i det hele tatt ha samvittighet til å si at noen er stygg. Det er forferdelig.
  Etter min mening er ingen mennesker stygge, og det gjør mennesker stygge innvendig og kalle andre for stygge.

 • Reply Miriam 12. desember 2012 at 01:03

  Absolutt ikke enig! Hun er en av de vakreste på jord!!

 • Reply Sigrid 12. desember 2012 at 01:21

  Elsker henne! Skjønner ikke at noen kan kalle henne stygg, hun er det totalt motsatte! <3

 • Reply Anine Kristin 12. desember 2012 at 08:14

  Jeg er ikke enig 😀 Syns hun er nydelig! Og jeg syns ikke du trenger en nosejob, hun kunne tatt en men nesen din er fin 😀 hihi

 • Reply amanda 12. desember 2012 at 09:45

  langt fra enig 🙂 hun er så PEN

 • Reply Julie 12. desember 2012 at 10:12

  De som har kåret henne til verdens styggeste må jo være rusa på lim eller noe i den klangen. Hun er jo så vakker!!!

 • Reply Helene 12. desember 2012 at 10:48

  At det i det hele tatt finnes «verdens styggeste»-kåringer synes jeg er temmelig på trynet. Jeg synes hun har en utstråling som gjør henne fantastisk mye penere enn folk skal ha henne til å være. Jeg synes generelt sett hun er mye penere enn folk skal ha henne til å være, og er mildt sagt lei av du må være en tro kloning av Megan Fox for å anses som pen.

 • Reply Mina 12. desember 2012 at 10:49

  For en taper du er som nevner nosejoben på ny i dette innlegget bare for å provosere. Det er ingen som blir provosert. Jeg blir flau. Kom deg opp av søla. Greit at du vil ta en nosejob, men det at du gjemmer deg bak jentepartys, vippeextensions, liksom-ærlige, liksom-frekke innlegg, Pretty little liars-obsessions, hotellbilder osv., det er det som er provoserende. Det er fordi alle vet at bak alt det rosa, så finnes det en reflektert, og smart jente som er litt for svak og usikker til å være seg selv fullt ut. Du var en emo før, og nå er du i helt motsatt retning. Det vitner kanskje om at du vingler litt, og ikke klarer å finne en mellomting, fordi du gjerne vil være «noe», og ikke deg selv. Kom igjen Ida, jeg heier på deg. Ta en nosejob, fortsett med vippeextensions, gjør deg selv mer og mer pregløs. Men vær så snill å kvitt deg med den barnslige trangen til å provosere omgivelsene dine ved å være liksom-politisk ukorrekt. Kom deg over fjortistiden, og vær tro mot barnet i deg som sikkert var mer nysgjerrig på verden, og mer uredd enn det du er nå. Jeg har vært gjennom en sånn periode som du er inni nå. Da var jeg 16. Innen du skjerper deg gidder jeg ikke lese bloggen din. Grunnen til at jeg gjorde det før, var fordi det kom små hint nå og da av den naturlige Idaen som ga litt mer faen. De siste innleggene er forferdelig flaue.

 • Reply jeanette 12. desember 2012 at 11:15

  Ikke verdens styggeste, men ikke verdens peneste heller 🙂 Men helt rå, det er hun!

 • Reply Malin 12. desember 2012 at 12:14

  Kan jeg plis få være minste søter i familien?
  Digger dere begge to, vakre kvinner på hver sin måte 🙂

  Gleder meg til familieselskapene fremover, haha!

  Svar fra Ida: ja, klart det! 😀 haha!

 • Reply Karenh 12. desember 2012 at 12:45

  Helt klart IKKE enig. Det er jo helt drøyt! Hvis hun er stygg, så vet ikke jeg altså.. Syns hun er utrolig vakker<3

 • Reply MaritBE 12. desember 2012 at 12:46

  Den kommentaren der var fra meg, ikke Karenh(?). Det kommer opp et annet navn hver gang jeg skal kommentere her :/ Anyway: Helt klart IKKE enig. Det er jo helt drøyt! Hvis hun er stygg, så vet ikke jeg altså.. Syns hun er utrolig vakker<3

 • Reply Ingrid H 12. desember 2012 at 15:15

  En nydelig dame med særpreg! 🙂 Gjør ingenting at ikke alle er Barbiedukker. Og Ida, hahaha! nosejob? du hadde vertfall IKKE trengt det 🙂

 • Reply Anna-Nathalie 12. desember 2012 at 15:44

  Jeg kunne godt finde nogen der var grimmere en hende! Jeg synes hun er fin og pæn 🙂

 • Reply Kristin 12. desember 2012 at 18:10

  helt klart uenig! og skjønnheten sitter ikke alltid bare på utsiden, selv om hun er vakker på utsiden også! 🙂

 • Reply Amalie 12. desember 2012 at 19:03

  Verdens styggeste? HAHA. Hun er jo så utrolig vakker!

 • Reply Linn Cathrin 12. desember 2012 at 19:49

  Jeg forstår det ikke. Synes hun er helt utrolig nydelig!

 • Reply Lene 12. desember 2012 at 19:52

  At det i det hele tatt går ann å kåre noen til verdens styggeste kvinne,sier litt om hva slags verden vi lever i?!Hjelpes..og at det i tillegg ble henne..ikke rart vi jenter/kvinner får dårlig selvtillit:-P

 • Reply Maren Pedersen 12. desember 2012 at 20:44

  Jeg hvordan hun ser ut! Spesiellt utseendet hennes i de siste sesongene av SATC.

 • Reply Anna 12. desember 2012 at 22:37

  Ikke knallpen, men har vel aldri blitt kåret til verdens styggeste. Verdens minst sexy derimot, noe jeg nesten kan være litt enig i

 • Reply Tilla 12. desember 2012 at 22:54

  i mine øyne er hun verdens vakreste!

 • Reply Karoline 13. desember 2012 at 13:06

  Jeg synes ikke at Sarah Jessica Parker er stygg. Hun er ikke spesielt pen, men er en fantastisk skuespiller! Synes at slike «verdens peneste» og verdens styggeste»-lister er helt…. motbydelige. Hver og en må få dømme med sine egne øyne, og alle har like rett!

 • Reply Martine 13. desember 2012 at 17:06

  Hun er nydelig! Og for et vesen! Om jeg ser slik ut i hennes alder så skal de få kalle meg hest og esel så mye de vil, hadde bare travet videre.

 • Reply Marianne 13. desember 2012 at 17:52

  Ikke enig i det hele :-O

 • Reply ida 14. desember 2012 at 15:59

  Tuller du nå? :-O er hun kåret til verdens styggeste? oijda..
  Hun som er så pen :- D

 • Reply Pernille 14. desember 2012 at 17:42

  Trekkene hennes er kanskje ikke så fantastisk pene i seg selv, men fy søren for en sjarm hun har! Elsker virkelig Sarah Jessica Parker! Hun virker som en dame som har masser av selvtillit også, tommel opp for det!

  Folk kan ha de peneste trekk og være «perfekte» (hva er egentlig definisjonen av perfekt?), men likevel mangle sjarm. Og da blir de ikke pene i mine øyne 😉

 • Leave a Reply