Uncategorized

NATTPRAT #2349

11. desember 2012

God kveld, alle sengekanter og sofakroker der ute! Jeg ligger som en blekksprut utover min store hotellputer og gjør meg klar til å slukke og lukke ned sjappa. Altså Mac’en.

Jeg er veldig glad inni meg fordi jeg merker at formen sakte men sikkert blir bedre, og jeg har hatt en kjempefin dag med meg selv. Noen ganger syns jeg selv at jeg er teit, så det er en lettelse når jeg har det gøy og hyggelig med meg selv. Tenk, uansett hva som skjer, så skal man være i et forhold med seg selv resten av livet. Man slipper aldri unna. Så om man ikke liker seg selv, burde man kanskje begynne å jobbe med det ASAP.

I morgen skal jeg i møte med Kirkens Nødhjelp, ang Brasil-turen over nyttår. Jeg gleder meg veldig til å treffe de vi skal reise med, og ikke minst til å høre mer om opplegget vi skal være med på når vi er der. Håper bare jeg er i form til at jeg holder ut, det jeg bare klare. Og i morgen kveld skal jeg leke party planner, men det kan jeg heldigvis gjøre under et pledd i sofaen.

Jeg har skrevet om bandet «Mumford & Sons» tidligere, men sikkert ikke til noen nytte. Begynner å tvile på at det finnes folk på min alder som hører på dem i det hele tatt. De har gitt ut nytt album nå, men jeg heier mer på det forrige albumet – som er soundtracket mitt i kveld. Perfekt musikk når man vil slappe av, er litt trist og lei, eller har mye å tenke på.

Mine Mumford & Sons-favoritter:

♥  The Cave

♥ Timshel

♥ White blank page

Dere finner dem på Spotify, i hvert fall!

Nå skal jeg legge meg og sove for real. Etter at jeg har postet morgendagens kalenderluke, trukket en vinner for dagens, svart på et par mailer og så videre, da. EHE.

38 Comments

 • Reply Julia 11. desember 2012 at 03:17

  Hei kjære Ida, så fint at du føler deg i bedre form!

  Jeg har nylig bestilt meg flere nye kjoler til jul og nyttår. De er svært tettsittende, og med åpen rygg. Jeg leste innlegget ditt om «hold in» produkter for litt siden, og lurer bare på hva du ville anbefalt til denne typen kjoler? 🙂 Lurte også på om strømpebuksa blir ødelagt etter en kveld på byen, eller om den faktisk kan brukes om igjen?

  Håper på svar!

  Klem fra fast leser <3

  Ps. Synes faktisk du blogger bra for tiden, selv om du er redusert, deet liker vi!!

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Så gøy med nye kjoler! Jeg kan absolutt anbefale de hold in-kjolene, men pass på at du ikke kjøper en modell som vil vises på kjolen. Du sier den har åpen rygg, så kanskje et hold in-skjørt er løsningen? Er jo så mye å velge mellom! Strømpebuksa er relativt dyr syns jeg, og BØR holde i mer enn en kveld. Jeg har bare brukt den en gang, men den ligger klar til gjenbruk!

 • Reply Merete 11. desember 2012 at 09:36

  Vittig at du sier at du tror du er den eneste på din alder som liker dem. Jeg har nemlig tenkt akkurat den samme tanken om meg selv :p

 • Reply Isabell 11. desember 2012 at 10:21

  Hei Ida! Jeg hører masse på Mumford & Sons, siden du spurte 🙂 Skal på konserten deres 11. april i spektrum. Det er sikkert billetter igjen, spektrum er jo enormt!

 • Reply TheaKH 11. desember 2012 at 10:27

  Jeg er ikke «på din alder,» men kjæresten min er det og han _elsker_ Mumford & Sons! Kan alle sangene utenat på gitar, spiller dem hele tiden og dermed har han fått meg til å like dem også. Vi skal på konserten i Oslo i april også. Mine favoritter er Winter Winds, Little Lion Man, The Cave, Babel, White blank page og Reminder.. deilig!

 • Reply Ingrid 11. desember 2012 at 11:10

  Jeg elsker Mumfor & Sons 😀 så nei du er ikke den eneste!!

 • Reply Louise 11. desember 2012 at 11:23

  Er 16 år og jeg er veldig glad i Mumford & Sons, og også lignende sanger, er ikke så glad i mainstreame sanger som jeg føler «alle» på min alder hører på;) Bra blogg forresten, er innom ca. hver dag (eller mer…)
  Klem

 • Reply Therese 11. desember 2012 at 11:38

  Hei Ida!

  Jeg har hørt litt på Mumford & Sons, og de er flinke ja! Fin musikk til rolige stunder. Selv om jeg ofte hører på litt mer bråkete musikk (Muse, Linkin Park… 😉

  Masse god bedring! Har operasjonen noe med den matintoleransen du har hatt å gjøre? (hvis det er lov å spørre?)
  Uansett, håper du blir frisk og rask så fort som mulig!
  Leserklem 🙂

 • Reply MaritBE 11. desember 2012 at 12:09

  Så bra at formen er i bedring 😉 Lykke til idag!

 • Reply Maren Fuglås 11. desember 2012 at 12:16

  Jeg elsker Mumford & Sons! Jeg er bare 15 da, og kjenner heller ingen som hører på dem.
  Skal du på konserten dems i april?

  Min favoritt er ‘Lover’s Eyes’

  Svar fra Ida: har ikke kjøpt billett, tror ikke jeg har behov for å dra på konserten. Passer seg bedre å høre på dem i sofaen 🙂

 • Reply Lena 11. desember 2012 at 12:46

  Alle som hører på p3 har vel hørt om mumford & suns, jeg liker de også 🙂

 • Reply Elisabeth Døvik 11. desember 2012 at 12:52

  Er fan av de jeg og! Ekstremt synd konserten dems ble så altfor fort utsolgt 🙁
  Det hadde virkelig verdt noe og sett dem live!

  Hilsen elisabeth (1990 modell 😉 )

 • Reply Sofie M 11. desember 2012 at 13:24

  Du skulle vært på Peace & Love i sommer! Beste festivalopplevelsen min så langt. UTROLIG bra konsert med Mumford & Sons :O Blir jo selvfølgelig 10 ganger bedre når hele publikum tar av i tillegg 🙂

 • Reply Lene 11. desember 2012 at 13:54

  Såå fin du er 🙂

 • Reply Sophia 11. desember 2012 at 14:19

  Du er ikke alene Ida! Elsker Mumford & Sons, perfekt bakgrunnsmusikk når jeg har for mye å tenke på

 • Reply karoline 11. desember 2012 at 14:20

  Hei! jeg hører på dem! nylig oppdaget dem, og jeg elsker musikken! så fengende og fin.

 • Reply Annette 11. desember 2012 at 14:35

  Er like gammel som deg, og jeg ELSKER Mumford & Sons! 🙂

 • Reply Maren 11. desember 2012 at 15:09

  Det er ikke bare du som hører på Mumford and Sons! Det er omtrent det eneste bandet det går hos meg om dagen.
  Bli frisk!

 • Reply Katrine 11. desember 2012 at 15:17

  Hører på de heletiden! Så da er vi i alle fall 2 på 22 som liker de 😉

 • Reply ElisabethARB 11. desember 2012 at 15:48

  Artig at du liker Mumford and sons! I musikkvideoen https://www.youtube.com/watch?v=nMJUbZrNnA8 lover of the light, er det en hund. Fun fact; det er min hund. De spillte mesteparten av filmen inn i Wales, og bodde på hotellet til min far. Hunden vår bruker å være rundt hotellet på dagtid, og da spurte de om de kunne få låne han (Keats heter hunden) artig^^,

  Svar fra Ida: kuuult! Jeg så den 😀 hehe

 • Reply Malin 11. desember 2012 at 15:57

  Utrolig at det er så få som har hørt om bandet!! Forstår det ikke….
  Regner med at du har fått med deg at Mumford & Sons spiller i spektrum i april?? 😀 😀

  Gleder meg som en liten unge!!<3 det kan ikke bli annet enn fantastisk!!

 • Reply Elise 11. desember 2012 at 16:07

  M&S er helt supre 🙂 Du burde høre på Little Lion Man og Dust Bowl Dance også, to av mine favoritter! Og nå har jo konserten dems i april blitt flyttet til Spektrum! Hurra 🙂

 • Reply Nina 11. desember 2012 at 16:32

  Hvis du ikke enda har sikret deg billetter til Mumford & Sons i april er det vel bare å løpe og kjøpe? Konserten ble flyttet fra Sentrum Scene til Spektrum (samme som med Lana Del Rey), ganske kjipt i grunn, men det betyr jo at det er mange flere billetter 🙂

 • Reply Marthe 11. desember 2012 at 16:32

  Du er så fin Ida! Måtte bare si det 🙂 God adventstid og Jul til deg <3

  Svar fra Ida: i lige måde

 • Reply malin 11. desember 2012 at 16:35

  Hei Ida!
  Den hotellputa de, hvor har du fått tak i den? 🙂 er på utkikk etter en gigantisk pute, men ingen er store nok…

  Svar fra Ida: selges i resepsjonen på de fleste Clarion-hoteller. Med putetrekk! 🙂

 • Reply Malin 11. desember 2012 at 16:38

  http://www.youtube.com/watch?v=yvG6UrRMFnk

  Frysninger!!

 • Reply Reidun Beate 11. desember 2012 at 18:10

  Du er så herlig Ida. Tror ikke det finnes noen annen toppblogger som er så jordnær og ærlig som det du er. Snakker fra levra uansett og det kler deg virkelig! 🙂

  Kos deg masse ikveld og jeg håper Mumford & Sons får deg i litt bedre humør!! 🙂

  Stor juleklem fra meg! 🙂

 • Reply Jajaja 11. desember 2012 at 18:25

  Sjekk ut saraawesome96 på instagram….bilde av deg

 • Reply Elise 11. desember 2012 at 18:33

  Åh, mumford and sons er helt fantastisk til triste stunder! Vil anbefale I gave you all viss du ikke har hørt den før 🙂
  God bedring! 🙂

 • Reply Julie 11. desember 2012 at 18:41

  Heeey, jeg hører på Mumford & Sons! «White Blank Page» er sinnasangen min, og det vet typen. Når den kommer på vet han fort at det er et eller annet han bør ordne opp i ASAP…

  Spektrum 11.april, much? Klem 🙂

 • Reply Caroline 11. desember 2012 at 19:58

  Eeelska mumford and sons! 🙂 He so sjukt lyst på konsert med dei!

 • Reply ida 11. desember 2012 at 20:32

  åh, ja, jeg ELSKER mumford & sons! mest fordidet forrige albumet holdt meg varm gjennom en kald og tung høst. og det er så utrolig kjipt at jeg ikke får sett dem i Oslo til neste år!

 • Reply Anita 11. desember 2012 at 21:21

  Mumford and Sons er fantastiske! Har så lyst til å se dem i Oslo til våren, men desverre.
  Jeg er dårlig på å legge igjen spor etter meg, så når jeg først gjør det nå så vil jeg benytte det til å fortelle deg at du er nydelig! 🙂 Håper du får en flott juletid 🙂

  Svar fra Ida: takk for spor!

 • Reply Elise 11. desember 2012 at 21:52

  Elsker Mumford & Sons! Var en periode jeg ikke hørte på dem (siden i fjor høst), men nå er det på igjen 🙂
  Passer seg så godt i mørket og kulden

 • Reply Lise 13. desember 2012 at 01:41

  Du er definitivt ikke alene om å like Mumford & Sons 😀 Men det virker nok som de har en større fanbase i Storbritannia enn i Norge. På universitetet jeg studerer ved i Skottland vet alle hvem du snakker om dersom de nevnes, men det er vist ikke slik her…
  Synes definitivt du burde dra på en konsert med dem hvis du noen gang skulle få mulighet til det! De hadde nylig en i Glasgow, og etter den konserten elsker jeg dem mer enn noen gang 😀 for å si det slik så kan jeg nå med stolthet så at jeg har møtt to av dem 😀 Ben Lovett (han på keyboard og trekkspill) og Ted Dwaine (han på kontrabass)

 • Reply Malin 14. desember 2012 at 15:58

  Elsker Mumford & Sons!

 • Reply Camilla 14. desember 2012 at 22:45

  Jeg er veldig glad i mumford & sons!

 • Reply Helene 25. desember 2012 at 15:52

  Mumford and Sons er geniale, mine favoritter er (i tillegg til The Cave) Little Lion Man og I will wait 😉

 • Reply toyni (: 28. desember 2012 at 18:30

  fantastisk musikk 😀 liker du slik musikk, så liker du kanskje også lars winnerbäck også? 😀

 • Leave a Reply