Uncategorized

MUFFINS ER MUFFINS

13. desember 2012

Dagen i dag har mot alle odds vært super. Har vært hos legen og fått beskjed om å holde meg i ro – i minst en uke til. Så jeg bestemte meg for at jeg i hvert fall kunne holde meg i ro i dag. Så det ble kosedress og muffinsbaking sammen med BFF og bestis/samboer – og FARMEN! Herregud, jeg er så lei meg for at Jon røk ut i dag, rett før finalen. Men jeg er uansett så utrolig stolt av han, han er en vinner i mine øyne. Han var helt klart den som gjorde Farmen verdt å se på, og det er han som har vunnet det norske folk 

Over til muffins. Etter i dag kommer jeg alltid til å hate muffins. Vi bakte 40 stk, og spiste. Og spiste. Og spiste. Og da Farmen var ferdig, måtte vi jo trøstespise. Ordet «kvalme» fikk plutselig en helt ny mening.

Å ligge under teppet med gode venner og spise muffins  ♥

9 Comments

 • Reply Linn Ø 13. desember 2012 at 08:50

  Jeg er med 🙂

 • Reply MaritBE 13. desember 2012 at 11:49

  Hehe, hørtes koselig ut da (og kvalmt)! Og ja, det er synd Jon dro ut. Han virker som en herlig fyr.

 • Reply Victoria Madeleine 13. desember 2012 at 12:33

  åh, Jon <3 Skulle ønske han vant.

 • Reply Marita Ø 13. desember 2012 at 17:04

  Muffinsene så i alle fall gode ut 😀 Veldig synd at Jon røk ut i går, han har virkelig vist at han er god på så mange områder! Litt overraskende for mange sikkert, men utrolig gøy 🙂 Virker som en herlig fyr!

 • Reply Cornelia 13. desember 2012 at 17:58

  Åh samme her, Jon hade vart en verdig vinnere! men som du sa, han er en vinnere i mine øyen også!! <3 Klem

 • Reply Mariann 13. desember 2012 at 21:39

  Jeg likte ikke Jon, mye han sa og gjorde fremstod for meg som så sleipt at han ble litt uspiselig..

 • Reply Julianne 13. desember 2012 at 22:16

  Håper Ingvild eller Joar vinner farmen jeg! Jon var kjempe flink i masse der inne, men synes likevel ikke han ga et så godt intrykk..

 • Reply beate 14. desember 2012 at 21:05

  Hvordan syk er du egentlig? Er det kyssesyka siden du må ligge i ro og sånn?
  God bedring! 🙂

 • Reply V 16. desember 2012 at 13:05

  Bare for å vri og vende på ting kunne jeg ha påstått at du oppfordrer til overspising ved å skrive at du har spist deg kvalm på muffins, haha. Burde jeg kontakte VG? Du oppfordrer jo til fedme her!

  Og for alle trangsynte; ja, dette er reinspikka ironi

 • Leave a Reply