Uncategorized

SKAL TATOVERE MEG I MORGEN

14. desember 2012

Har egentlig pakket meg inn i dyna for lengst, men måtte bare hoppe innom for å fortelle dere om noe veldig spennende jeg skal gjøre i morgen!

Jeg skal tatovere meg! I ansiktet! Haha, det hørtes sikkert helt sykt ut, men jeg skal faktisk det. Skal til verdens flinkeste Sol Hegge og tatovere øyenbryn.

Besøk nettsiden hennes HER

Har alltid ønsket meg mer av både symmetri og øyenbryn, så dette er perfekt for meg. Eller. Jeg har jo øyenbryn, men de er så lyse ytterst i kantene, og de blir aldri helt like når jeg sminker dem. Så jeg kan nesten ikke vente! Tenk å våkne opp med perfekte bryn hver eneste dag, uten å gjøre noe som helst for det.

Det er sikkert mange av dere som ser for dere to sorte streker midt i ansiktet når jeg snakker om permanent make up, så jeg legger ved disse bildene fra Sol sin nettside. Det ser jo helt naturlig ut – ellers ville jeg aldri gjort det.

Har dere noen spørsmål ang permanent make up? Så kan jeg spørre Sol i morgen, og gi dere svar på det dere måtte lure på. 

Jeg blir sponset med denne behandlingen, så det ikke skulle være noen tvil om det. 

23 Comments

 • Reply Julia 14. desember 2012 at 00:41

  Jeg har leenge vurdert å gjøre dette selv, og gleder meg masse til å se resultatet! Jeg lurer på hvor mye en slik behandling koster, og hvor mange ganger en er nødt til å evt etterfylle? 🙂

 • Reply Twitter 14. desember 2012 at 01:05

  Hva med twitter tattoveringen du skulle ta da? Det er ikke glemt;)

  Svar fra Ida: den blir nok på et litt mer usynlig sted 😀

 • Reply Nina 14. desember 2012 at 01:28

  Litt kjipt om du blir misfornøyd….. Men det høres fint ut hvis det blir fint! 😉

 • Reply Marion hoff 14. desember 2012 at 02:57

  Hils masse til henne:) bare si hallo fra Marion og Vegard hoff!:) sol vet hva hun gjør,å vet hva hun driver med!!!:) lykke til:) å gleder meg til å se resultat! *misunnelig*

 • Reply Eva 14. desember 2012 at 06:17

  Har også hatt lyst å gjøre dette,for tenk å sleppe å fylle på farge på bryna hver morgen å ikke minst bade uten at litt av bryna forsvinner!!! Kan du spørre om pris og har hørt du må etterfylle,hvor mye koster det og når gjør man det?lykke til:)

 • Reply Heidi 14. desember 2012 at 07:03

  Hehe det er meg på det nederste bilde! Så morro at du skal tattovere bryn. Du kommer til å bli så fornøyd ! Sol er super dyktig:)

 • Reply Emma 14. desember 2012 at 07:21

  Jeg har lenge vurdert det selv, sliter med det samme som deg. Det jeg lurer på er om man må fjerne alt av øyenbrynshår når man skal gjøre det? Slik som de barberer vekk alt av dun når man tattoverer seg på andre deler av kroppen.

 • Reply Jannike 14. desember 2012 at 07:40

  Så spennende! Sol er jo SÅ flink 🙂 Hun og datteren har nylig startet salong i hjembyen, vegg i vegg med frisørsalongen jeg jobber på! Veldig gøy å ha så flinke «naboer», de er utrolig dyktige begge to! Gleder meg til å se brynene dine, det blir nok kjempefint! Lykke til 🙂 Klem

 • Reply MrsCzi 14. desember 2012 at 08:08

  Saa veldig naturlig og fint ut! Spent paa resultatet! 🙂

 • Reply Julie 14. desember 2012 at 09:36

  Hva skjer med øyenbrynene dine? vokser du fortsatt som normalt ?
  Tatoveringen blir kanskje bare ekstra farge?

 • Reply Ida 14. desember 2012 at 09:44

  Jeg bare lurer på hvordan det blir med tiden, vet du det?? En venninne av moren min gjorde det for en del år siden og da så det bra ut, nå senere har hun fått en del tynnere bryn, og det er ikke akkurat pent…

 • Reply Andrea 14. desember 2012 at 09:50

  men hva hvis man blir gammel, må man ha den formen på øyenbrynene hele livet, når man blir gammel også? jeg har skikkelig lyst men tenker at når jeg blir 50 vil jeg vel ha annen type øyenbryn:/ håper på svar, god juL:)

 • Reply Kristine Valberg 14. desember 2012 at 11:59

  Jeg har nettopp gjort det samme, og er så utrolig fornøyd med resultatet. Verdt hver en krone! Gleder meg til å se resultatet på deg 😀

 • Reply silje 14. desember 2012 at 13:35

  Hva er prisen, og hvor lenge holder det til du må etterfylle?

 • Reply May Kristin 14. desember 2012 at 13:58

  Ah, tenker på det samme selv. En smule glissent:p MEN; kan du tenke deg å ha en ny spørsmålsrunde snart? Du er blitt en så drastisk bedre blogger siste tiden, håper det ikke kun er for reklamens skyld

 • Reply martinefw 14. desember 2012 at 15:37

  Åå det er skikkelig fint! Øyenbryn gjør virkelig et helt ansikt, selv om det er litt skummelt å ta tattovering. I tilfelle rottefelle!

 • Reply Jeanette 14. desember 2012 at 15:39

  Godt valg! Sol er kjempe flink! Jeg hadde absolutt ikke symmetri før- og var lei av å tegne opp hele tiden(!) Mine ble fantastiske og veldig naturlige! Lykke til,du blir garantert super fornøyd!:)

 • Reply Elle 14. desember 2012 at 18:06

  Oi, wow, jeg gleder meg til å se resulatet!

 • Reply Inger 14. desember 2012 at 19:44

  Jeg har tatoverte øyenbryn og er utrolig fornøyd! Har allerede fyllt på tre ganger, senest mandag, faktisk. Bare å glede seg 😀

 • Reply Leyla 14. desember 2012 at 19:53

  Hei!
  Jeg ble kjempefornøyd da jeg gjorde det, MEN det satt ikke veldig godt på meg, enda jeg gjorde det en ekstra gang.. så jeg kommer nok til å gjøre det igjen, men ett annet sted! Har ikke hvert hos hun Sol da, men har hørt hun er flink=) Lykke til!f

 • Reply marte pedersen 14. desember 2012 at 21:17

  Æææ, trodde først du skulle tattovere eyeliner, men bra det var bryn!
  Jeg holder meg til å farge brynene mine, ettersom jeg er veldig foornøyd med formen på mine egne. hadde jeg har helt forskjellige eller styggebryn hadde jeg nok tattovert de på flekken. Men aldri eyeliner da.

 • Reply Elisabeth A. 14. desember 2012 at 23:06

  må du fjerne dine egne øyenbryn?

 • Reply andrea 18. desember 2012 at 03:28

  det blir sikkert veldig bra, er alltid det jeg bruker mest tid på om morgenen selv! lykke til

 • Leave a Reply