Ida tipser

FÅ 20% PÅ ARTDECO-PRODUKTER

19. desember 2012

Julekalenderen har vært en hit så langt, og med SÅ mange Artdeco-fans i leserstallen, vil jeg påstå at jeg har en VELDIG god nyhet til dere i dag!

Min nye samarbeidspartner, MyBeauty, gir dere 20% på alle Artdeco-produkter fram til i morgen midnatt! FANTASTISK! Så nå har dere altså et og et halvt døgn på å hamstre de deilige produktene. 

For å få 20% må dere bruke rabattkode «ida» når dere handler. 

Her har jeg plukket ut mine absolutte favoritter fra Artdeco – de jeg syns er verdt hver eneste krone.

♥ Brilliance Lipgloss. Glossen holder lenge, og er ikke klissete på leppene. Men viktigst av alt; de er suuperfine, både til hverdag og fest. Mine favorittfarger er «Hollywood» og «Rose kiss». Kjøpes HER.

Mineral powder foundation. Dette mineralpudderet og denne kabuki-børsten har jeg skrevet om før, les her. Jeg vil anbefale fargene «natural beige» og «light beige». Den som heter «honey» var i hvert fall for mørk for meg.

Eye shadow base. Den ABSOLUTTE favoritten over alle de andre produktene, et produkt jeg aldri kommer til å sminke meg uten igjen. Som jeg har fortalt dere, gjør den at jeg slipper at foundation og eyeliner «rynker» seg sammen på øyenlokket. MyBeauty har den allerede på salg til 92 kroner! Kjøp min elskede HER.

Long lasting liquid liner. Denne herligheten lager den tynne streken jeg har over øyenlokket, og den er en vinner i mine øyne. Kjøpes HER.

Bronzing powder og påføringsbørste. Elsker dette solpudderet! Du finner det her, og kosten her. Perfekt størrelse på kosten!

All in one mascara. Denne slår både YSL og Dior ned i støvlene etter min mening, jeg har den både i sort og brun. Du finner her.

Åh, nå er jeg gira! Gøy å kunne gi dere et såpass bra tilbud, når både dere og jeg er så stor fan av produktene.

Det er jo veldig mye prat om nettsider som selger falske skjønnhetsprodukter, så jeg kan forsikre dere om at MyBeauty er sertifisert forhandler av alle merkevarer de selger på nettsiden sin. Så kvaliteten på produktene er tipptopp! Dessuten har MyBeauty fagpersoner som gir tips og råd – så dere er i trygge hender når dere handler der.

Kos dere på nettshopping og NYT Artdeco-produktene!

//Innlegget er skrevet i samarbeid med MyBeauty 

8 Comments

 • Reply Mari H 19. desember 2012 at 17:43

  PERFEKT! Tusen takk 🙂

 • Reply Thea Margrethe 19. desember 2012 at 18:09

  Hei Ida! Vil bare si TUSEN TAKK for premien i luke 9!!! Det er helt perfekte farger til nyttårskjolen, så jeg er i ekstase!!! 🙂

 • Reply Kristine 19. desember 2012 at 18:29

  Da var nyttårssminken på plass, tusen takk 🙂

 • Reply Renate 19. desember 2012 at 20:47

  Tusen takk for tips og rabatt! Supert 😀

 • Reply Eva 19. desember 2012 at 22:04

  Hei Ida, for et supert tilbud!
  Jeg lurer på en ting, jeg har også lash extentions, men syntes noen ganger det kan være problematisk og fjerne sminke man legger på øyelokkene. har du noen tips?

  Svar fra Ida: ja! 🙂 Jeg tar en sminkeserviett, og legger den over hodet på en Q-tip. Sånn at det blir stramt liksom – litt vanskelig å forklare, men håper du skjønner :p og så bruker jeg den til å vaske av sminke helt innerst mot vippene.

 • Reply alice 19. desember 2012 at 22:16

  Wow, du er b-e-a-u-t-i-f-u-l !

 • Reply Helene 19. desember 2012 at 22:36

  Hei, hvilken leppestift er det du har på deg her? 🙂 Syntes den var kjempefin!

  Hvis du har tips til andre fine Røde leppestifter, kan du gjerne nevne dem også! Tenkte å kjøpe meg ny til nyttårsaften! 😉

  Ha en ellers strålende uke videre og en flott helg! 😀

 • Reply Silje 20. desember 2012 at 09:59

  Hei! Koden fungerer ikke? Jeg får hvertfall ikke 20% på noe når jeg taster den inn :/

 • Leave a Reply