Uncategorized

GREEN PLASTIC

21. desember 2012

I dag har jeg vært i byen med mamma og kjøpt flere julegaver, og wait for it… Kjøpt juletre! Til mammas store fortvilelse tok jeg en sjefsavgjørelse, og bestemte at vi for første gang skal ha falskt tre. For det første kan det brukes om igjen, og for det andre slipper vi å tråkke rundt i barnåler i to uker. Og det ser faktisk ikke så verst ut! Et par kuler, et par lys og et par trøtte engler, så blir det nok like fint som et ekte et!

Skulle gjerne dratt med meg treet som står på torget i Tønsberg…

… Men det er jo ikke et palass vi bor i her, så jeg får heller vente til jeg kjøper meg mitt eget hus. Palass. Midt på Manhattan. 

Og i kveld har det vært ny filmkveld med lillebror. Vi så filmen «Ted», og jeg ler meg i hjel av foreldre som har tatt med seg barna sine på kino for å se den, fordi de tror det er en hyggelig film om en teddybjørn. Verste stoner-filmen jeg har sett, men absolutt morsom!

Nå skal morgendagens julekalender postes (ikke pokker om jeg står opp før klokken syv i juleferien min!) og så skal jeg rett i seng og lese bok på iPhone’n. Gud, jeg er så sykt 2012!

4 Comments

 • Reply Cecilie Lykke 21. desember 2012 at 10:55

  Håper du la igjen post til nissen også. Kos deg i Tønsberg i ferien 🙂

 • Reply Elise 21. desember 2012 at 12:09

  Har vurdert falskt juletre selv, må være så deilig at det alltid er perfekt, men mitt største problem er mangelen på lukt. Det beste med juletrær er jo den herlige lukten!

 • Reply Jules 21. desember 2012 at 12:43

  Enig! Og ikke minst bor det 50000 ekle kryp inni stammen:s Bare tanken på flott i stua gjør meg uvel. Plastikk her i huset også mao. God jul, Ida! Håper du får en herlig, avslappende og eventyrlig høytid:)

 • Reply andrea 21. desember 2012 at 13:17

  Dan er gossipgirl

 • Leave a Reply