Uncategorized

VINTERMORGEN

21. desember 2012

Goood morgen! I dag fikk jeg familien til å vekke meg når de dro på jobb – så jeg er litt for tidlig oppe, til at det faktisk er juleferie. Men jeg har bestemt meg for å snu på døgnrytmen min; legge meg tidligere, våkne tidligere. Jeg har lakenskrekk, og ligger oppe til jeg har sett meg mett på en eller annen TV-serie, lest litt bok – og rundet internett. De eneste som er våkne på Twitter når jeg legger meg, er «Teenquotes» som ber meg retweete «Lustinbieber» for å få 500 nye followers. Livet, dere…

Så nå er jeg altså oppe, og dagen er full av gjøremål. Pynte juletre, blant annet! Jeg må gjøre det alene i år, slik at det kun er hvitt og sølv som havner på grenene.

… Men først skal jeg se meg mett på Gossip Girl, siden jeg ikke har tenkt til å gjøre det i natt. Har en hel sesong til gode, wihu!

8 Comments

 • Reply Victoria Madeleine 21. desember 2012 at 09:12

  åh, verdens deiligste bilde!
  Jeg håper det er google? Ellers blir jeg mektig sjalu..

  Svar fra Ida: det er fra Weheartit! I wish, hehe 😀

 • Reply simone brattli 21. desember 2012 at 11:46

  Jeg så nettopp siste episode av sesong 6… og sier bare en ting, GLED DEG!!!

 • Reply Ida Olsen 21. desember 2012 at 14:09

  Plastikktre med kun hvitt og sølv!?! neei Ida, du dreper jo julestemningen. Det skal være rødt, grønt og koselig 😉

 • Reply Martha 21. desember 2012 at 14:43

  Har god tro på juletreet deres, bra du tar saken i egne hender for å få det fint! hehe 🙂 Lykke til!

 • Reply Nora 21. desember 2012 at 15:35

  Jeg har enda ikke sett en hel Gossip Girl episode enda. Er ikke det litt utrolig? Om det er fordi det er dårlig eller om jeg er treig, det veit jeg ikke. Men, jeg har endelig kommet dit at jeg skal skaffe meg en sesong, og prøve å se 🙂

 • Reply Mari H 21. desember 2012 at 17:08

  Elsker sesong 6 av Gossip Girl. Spesielt siste episoden, ble helt forelska jeg! Utrolig trist at GG er slutt for alltid da!

 • Reply Gro 21. desember 2012 at 23:43

  Shiit, du er heldig som har en hel sesong igjen! Siste episode er fantastisk!

 • Reply sklep internetowy 10. mars 2024 at 01:04

  Wow, awesome blog format! How long have you been running a blog for?
  you make running a blog look easy. The full glance of your site is fantastic, let alone the content!
  You can see similar here najlepszy sklep

 • Leave a Reply