Hverdagsliv

LAZY XMAS

27. desember 2012

Herrejesus, for en lat jul. Mac’en har for det meste fått ligge i fred, så mye blogging er det ikke blitt. Jeg sover, spiser heftige middager med familie, spiller spill (heia Alias), ser på film og sover enda mer. Jeg er så avslappet at pulsen min sikkert = null snart.

Men jeg bare koser meg! Kan helt fint leve slik i noen dager til.

Vi feiret julaften hos mormor og morfar, det er alltid hos dem jeg får mest julestemning. Og jeg må bare si det: pinnekjøtt er sånn cirka det beste i verden. Har bestemt meg for å servere pinnekjøtt i bryllupet mitt! Så min framtidige ektemann må bare finne seg i det.

Ikke få sjokk nå, men: må gå, skal se film med familien.

5 Comments

 • Reply Pauline Irene 27. desember 2012 at 21:21

  Så koselig 🙂

 • Reply Kristin 27. desember 2012 at 22:07

  Du må aldri slutte og blogge… Følger deg hver dag 🙂

 • Reply Ane 28. desember 2012 at 00:43

  Iiiiiidaaaa, vet du om Dior Forever er i ferd med å gå ut av markedet??
  De har ALDRI fargen min inne lenger, og jeg blir gæærn av dette.. Livredd for at favoritten skal bli borte!

  Svar fra Ida: nei, det vet jeg dessverre ingenting om :O

 • Reply Celin 28. desember 2012 at 13:22

  Hei! jeg tenkte og fikse neglene mine på neglehuset. Men jeg lurer på hvor mye du pleier og betale for og fikse neglene? 🙂

 • Reply MaritBE 28. desember 2012 at 13:56

  Så koselig 😉

 • Leave a Reply