Paraplyer

FUCK, SÅ IRRITERENDE

29. desember 2012

Jeg liker lister. Til og med lister over ting som irriterer meg og pisser meg off. Mine damer, herrer, blogglesere. La meg introdusere dere for paraplyene mine. Det er mye mulig de vil dukke opp flere ganger framover, og de symboliserer ting jeg syns er dritt irriterende. 

Folk som snylter. Snylting ligger så langt i fra min natur som overhodet mulig, og jeg blir derfor helt forskrekket når noen mennesker stadig sniker seg unna regningen eller med glede lar andre betale for seg gang på gang på gang. Jeg tar ofte regningen både på restaurant og taxi – fordi det er bare noe man gjør når man er med venner. Helt til man merker at det er en person som aldri gjengjelder. Snylting er så pinlig at jeg ikke en gang tør å kommentere det når jeg ser at det skjer.

Å sette punktum foran mentions på Twitter når man skriver en vågal eller «morsom» tweet til noen, for å sørge at alle får det med seg. De som kan Twitter skjønner hva jeg mener, resten; nevermind. Og til dere punktum-mennesker: håper Twitter-fuglen kommer og hakker hull i hodebunnen deres en vakker dag.

 Folk som spør meg om å linke til helt urelevante ting på bloggen – spesielt folk som kjenner meg. Jeg har vanskelig for å si nei når jeg egentlig ikke har noen god grunn, så det gjør meg egentlig bare ukomfortabel. Skal jeg legge ut russelåta til russebussen til søstra til katta til naboen din på bloggen? Ja, det tror jeg jammen leserne mine ville hatt glede av. For ikke å snakke om meg selv – som hater russ.

 Russebusser/russevans som mailer meg og spør om jeg vil betale dem 20.000 for at det skal stå «Idawulff.com» bak på bilen deres. Jeg hater russ! Neste gang bruker jeg 20.000 kroner på å leie et team som kan ramponere bussen deres!

 Fattige blogghenvendelser. Nei, jeg vil ikke skrive om den urelevante og dårlige nettbutikken din for et gavekort på 100 kroner. Jeg ville heller spist dritt enn å anbefale leserne mine det du selger.

 Bekjente som prøver å chatte med meg på Twitter. Send meg en SMS – eller vil du helst ta samtalen foran 16.000 følgere? Ja, kanskje du vil det.

 Folk som 1. går på alle eventer de blir invitert på for å spotte kjente fjes og gribbe til seg en goodiebag. 2. Stiller opp på alt som gir dem omtale i media. Det gjelder selvfølgelig ikke de folka jeg er glad i, de kan gjøre som de vil uten at det er teit. Jeg sikter kun til de som er teite i utgangspunktet, hvor dette gjør dem enda teitere.

 Denne blir vanskelig og forklare. Men dere vet de folka som har failet i noe, og som høylytt og intenst skal overbevise deg om at «det var akkurat det jeg ville». Woah, de er de verste. Hvis jeg failer i noe syns jeg det føles bedre å slå ut armene og si «shit happens» – eller eventuelt tie det i hjel.

19 Comments

 • Reply Anna-Nathalie 29. desember 2012 at 11:29

  Haha elsker at læse sådan noget..Man skal bare ud med det nogle gange! 😀

 • Reply Kamilla Haaland 29. desember 2012 at 14:28

  Elsker disse innleggene dine! Godt å få det ut og!

 • Reply Lena 29. desember 2012 at 15:06

  Ah, er sååå enig i den øverste! Fuck snyltere

 • Reply Gina 29. desember 2012 at 16:32

  Aldri slutt å blogg!

 • Reply ungdomsperioden - en blogg for ungdommer 29. desember 2012 at 16:59

  Hahaha, så enig!

 • Reply Aina Catrine 29. desember 2012 at 17:46

  Skjønner at det er mye å irritere seg over at andre gjør når man har en stor blogg. Er jo så mange som er sjalue og vil sole seg i din glans at en blir tullerusk. Bare få litt oppmerksomhet på twitter fordi du «kjenner dem» eller bli nevnt på bloggen som kompis. Æsj!

 • Reply marte pedersen 29. desember 2012 at 19:00

  Herrigud! Kunne ikke være mer enig om det med snyltere. Ei bekjent ble med til tyrkia med meg og søsteren min og jeg og søsteren.min er ganske relaxed med penger. Er ikke så farlig om ting er akkurat på krona og vi byttet litt på å ta regningen, men denne venninngen til søsteren min tok aldri noenting. Og når vi tilslutt foreslo at hun kanskje skulle ta regningen denne gangen synes hun at vi selvfølgelig måtte dele denne? Jeg klarte ikke si noe på det. Var bare veldig flau over alt resten av uken og betalte jammen meg lunchen hennes siste dagen også.

  Svar fra Ida: det er usmakelig og pinlig!

 • Reply Sofie 29. desember 2012 at 20:09

  Flere irriterende ting:
  * Folk som skriver «urelevant». Urelevant er ikke et ord, det heter irrelevant.

 • Reply Marianne 29. desember 2012 at 21:52

  Hahahaha, fantastisk bra, hear hear!

 • Reply Baremeg 29. desember 2012 at 22:03

  Har aldri kommentert på bloggen din før nå, og vil bare si at jeg elsker bloogen din.

  thumbs up for nr 1 og nr 8, kunne ikke ha sagt det bedre selv. !

  Svar fra Ida: tusen takk, så hyggelig

 • Reply Jeanette 29. desember 2012 at 22:39

  Det verste er de snylterne som inviterer på middag, kino, bytur etc som du VET er snyltere og du bare sitter å VENTER på at kortet ikke skal fungere, eller at stillheten på restauranten eller i taxien fører til at du strekker frem kortet fordi du blir så FLAU.

  Svar fra Ida: word!!

 • Reply Tina 29. desember 2012 at 22:53

  Fantastisk – elsker ærlige innlegg.

 • Reply Hilde 29. desember 2012 at 23:17

  Ida, røyker du? hasj? haha. hvis du gjør det må du sende meg en mail!

 • Reply MaritBE 30. desember 2012 at 01:04

  Haha, love it!

 • Reply Henrik 30. desember 2012 at 01:44

  Jeg synes det er fuck så irriterende at du ikke legger ut flere bilder av dine nydelige føtter.

 • Reply Karianne 30. desember 2012 at 11:51

  Haha, dritbra!!!:))

 • Reply Lindy 2. januar 2013 at 17:08

  Du er rå!

 • Reply Maria H. 23. februar 2013 at 13:12

  Det finnes absolutt ikke noe verre enn overseriøse mennesker som aldri tar en spøk. Som aldri tuller om noe, og kan da en spøk videre uten å si «kødda» hele tiden.

  Ikke minst mennesker som kan sitte å si noe til deg, og når hele gjengen er samlet at personen ikke tør å innrømme eller stå for det man sier – og heller ror seg bort. Og da snakker jeg ikke om å ta opp et emne for å være douche altså..

 • Reply PARAPLYER I 2017 23. april 2017 at 11:22

  VI VIL hHA PARAPLYER I 2017 VÆRÅSSNILL IDA

 • Leave a Reply