Uncategorized

RIBBE VS ELIXIA

29. desember 2012

Pinnekjøtt. Ribbe. Indrefilet. Saus. Poteter. Kolrabistappe. Julepølser. Riskrem. Cookies. Julekaker. Dessert-is. Sjokolade. Lakris. Julebrus. Julemarsipan. 

Og det er sikkert bare halvparten av de forskjellige godsakene jeg har stappet i meg den siste uken.

Dere vet at jeg elsker mat. Og jeg elsker å være hjemme og slappe av. Men kroppen min skriker etter treningsstudioet, beina verker etter å løpe på mølla, armene verker etter å få kjørt seg på en egentlig-litt-for-slitsom-gruppetime. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det, men jeg vil hjem til Oslo og svette av meg alt dette ribbefettet. Jeg savner virkelig følelsen etter en god treningsøkt.

Er det fler enn meg som er lei av å gå rundt og være konstant mett? Misforstå meg rett, ingenting er mer hyggelig enn et langbord med det beste man vet av både mat og mennesker. Men… Mett.

Nei, tilbake på tredemølla dere! Og dere som ikke har et medlemskap kan jo alltids melde dere inn på Elixia her.

Ikke for å bli syltynne på to uker, slik mediene mener vi bloggere oppfordrer leserne våre til – men for å ha en sunn livsstil som inneholder trening og mosjon. Alle burde fylle hverdagen sin med det.

… Spesielt etter all denne julematen.

9 Comments

 • Reply Tonje 29. desember 2012 at 11:45

  Skulle ønke eg kunne reist på treningsstudio og.. Har desverre ikkje muligheiten til det pga sjukdom.. Vil så gjerne bli fornøyd med meg sjølv! Men den dagen eg bli frisk, da skal eg bli fornøyd og! 😀

 • Reply Vanja Lie 29. desember 2012 at 12:06

  Jeg er så enig! Rett fra en heftig eksamensperiode, til så mye julemat at det tyter ut av alle åpne hull, og videre til en sofaliggende tilværelse med snørr og gørr.. Kroppen skriker etter trening og velvære! Vil tilbake NÅ!

 • Reply maria 29. desember 2012 at 12:15

  jeg syns det er merkelig med alt om DE EKSTRA JULEKILOENE GÅ NED I VEKT ETTER JULEN maset. Altså, man trenger da vel absolutt ikke spise så intenst mye mer enn man gjør til vanlige middager? Greit det er godt, men ha da litt selvkontroll å spis til du er vanlig mett å stopp der, å litt ekstra godteri og godsaker i en liten uke, tror jeg ikke gjør at man går opp mange kilo. hmmhm menmen skjønner selvfølgelig at det blir mye tung mat som gjør at man vil trene osv!:D

 • Reply Victoria Madeleine 29. desember 2012 at 13:15

  He he.. Kjøpte nytt treningstøy og div fra Victoria’s Secret her om dagen, så det er vel i tanktene mine…hver dag?

 • Reply Cecilie Lykke 29. desember 2012 at 13:57

  Mølla ble inntatt på julaften, var så rastløs da jeg våknet etter alt godteri på lillejulaften! Det er fantastisk å få svettet av seg litt nå, merker at kroppen er drittlei mat egentlig.

 • Reply solstråle 29. desember 2012 at 16:30

  Å jeg misunner deg egentlig jeg 🙂 Har ligget med omgangssyke siden onsdag, ikke klart å spist eller vært med på fest sammen med alle vennene mine .. Vel, vel, trøster meg med at jeg har mistet noen kilo å spart en del lapper.. men skulle heller hatt kosen med mat å fest 🙂 hihi 🙂 Kose deg masse videre med GOOOOD samvittighet Ida, du ser fantastisk ut alltid 🙂 Klem fra meg 🙂

 • Reply Amalie 29. desember 2012 at 22:22

  er vi søstre? hehe

  Svar fra Ida: mulig? 😀

 • Reply Tina 29. desember 2012 at 22:51

  Å trene i jula slår alt 🙂

 • Reply Guri 30. desember 2012 at 10:40

  Haha, herregud. Hva med å ta seg en løpetur ute? Ut i skogen? Ut på ski? Må du virkelig stå og stampe på et treningsstudio for å «»»trene»»»?
  Du høres litt hjelpesløs ut.

  Svar fra Ida: løpe en tur ute? Har du sett ut?

 • Leave a Reply