Hverdagsliv

NEW YEARS EVE

2. januar 2013

Hvordan er det med dere? Jeg har fortsatt ikke kommet meg etter nyttårsaften. Alle jentene våknet opp syke, så mye tyder på at vi enten har vært hverandres nyttårskyss – eller kysset samme fyr da klokka slo 00:00. Nyttårskyss er jo obligatorisk, og her i gården er det om å gjøre å få så mange som mulig av dem – det bringer lykke. Så dette bør bli one hell of a happy year!

Jeg fatter fortsatt ikke hvordan en leilighet med 6 jenter, ballonger og tapas kunne bli til 30 mennesker, glasskår og shots – men det ble i hvertfall en ganske vill feiring. Vill, i forhold til det at vi bare skulle ha en rolig kveld. Her er noen flere bilder fra feiringen vår, før det smalt vel å merke:

Oh yes, vertinnen hadde kjøpt en hel tank med helium, i utgangspunktet til ballongene. Så vi spiste helium til langt på natt. Helium burde være obligatorisk på alle fester! Både flyvende ballonger og smurfestemme er jo veldig gøy. 

21 Comments

 • Reply Elena 2. januar 2013 at 20:57

  Godt nyttår!

 • Reply Marita D 2. januar 2013 at 22:14

  Godt nytt år Ida 😀 Gleder meg til å følge bloggen din videre i 2013!! 🙂
  Forresten veit du hvor venninna di kjøpte den tanken med Helium?? og hvor mye det kostet? Skal feire bursdag om ikke lenge å tenkte å ha masse ballonger 😉

 • Reply Elle 3. januar 2013 at 00:15

  Så fin hårbun 😀 Nydelig var du!

 • Reply Christine 3. januar 2013 at 00:44

  Hei Ida! Så fine dere var 🙂 Lurte veldig på hvor du fikk tak i den heliumtanken? Og hvor mye kostet det? Stor takk på forhånd 🙂

 • Reply Trine 3. januar 2013 at 08:33

  Å puste inn helium når du har drukket alkohol er ikke alltid så lurt.

 • Reply Julie 3. januar 2013 at 09:28

  Hvor kjøper du heliumgass, og hva koster det for.. tja, nok til en kveld? 🙂

 • Reply Sara 3. januar 2013 at 10:50

  Sa du at dere ble dårlige? Og veldig fulle? Jeg var på et vors der en del av oss spiste helium, mens et par ikke gjorde det. Det endte med at alle vi som hadde spist helium fikk total blackout og ble skikkelig dårlige (type kastet ut av Peppes i Tøns), mens de to som ikke spiste helium var helt fine. Det må være en sammenheng, jeg har iallefall aldri blandet helium og alkohol igjen! Tar ikke sjansen på den type angst igjen!

  Svar fra Ida: omg, kanskje det er en sammenheng! Aldri mer, i såfall!

 • Reply Kamilla Haaland 3. januar 2013 at 12:00

  Ser ut som du koste deg hvertfall 😉
  Jeg vil også på helium-party!

 • Reply MaritBE 3. januar 2013 at 12:33

  Hahah, hørtes artig ut 😉

 • Reply ida 3. januar 2013 at 13:26

  Hei!
  Har du bestilt ifra MyBeauty før? Fått produkter? For jeg benyttet meg av den rabattkoden i ett innlegg du hadde engang og kjøpte noe av det du anbefalte, ikke fått en dritt, jeg bor i Moss, og det tar virkelig ikke så lang tid sende en pakke. Jeg har alle mailene, og på hver mail sitter en «Marius» og skriver at oi, nei den ble ikke sendt, jo den ble sendt, alltid en vri på hver melding! Og igår fikk jeg kopiert inn ett ordrenr ( igjen ikke noe ordrenereftelse som andre leverer, ikke noe sendings/sporingsnr som man kan trykke på.) jeg limte inn dette på postens sine sider, og dette finnes ikke. Han sier min første var sendt som b pakke, derfor sendte han en ny en igår, jeg bor i Moss, fikk nesten en pakke ifra ebay fortere enn hva dette har tatt, og ja jul er jul, men platekompaniet som jeg bestilte ifra første gang har klart levere, de mellomlander i sarp før de kommer til Moss. Dette er bare sykt mistenkelig og ikke noe gøy, produktene skulle vært hos meg for lengst og jeg har ikke mottat noe, og jeg bestilte derifra etter jeg så julekalenderen din med artdeco produkter, Så derfor lurer jeg på om denne siden er til å stole på? Så mye krøll ser virkelig ikke bra ut for dem.

  Svar meg gjerne på email, vil bare ha produktene jeg betalte for.

 • Reply Ammelina 3. januar 2013 at 14:45

  Kan du ikke ha en header som er litt sånn tidlslinje-aktig? Fra du startet å blogge og til i dag :o)

 • Reply Lene 3. januar 2013 at 15:22

  Ååh, genialt med helium!! H or får du kjøpt det å vet du å mye det koster? 🙂

 • Reply Floor Daasvand 3. januar 2013 at 20:02

  Haha ser koselig ut da 🙂

 • Reply Benedikte 3. januar 2013 at 20:27

  Hahaha, hørtes sykt gøy ut 😀

 • Reply km 3. januar 2013 at 20:46

  Hei Ida!
  Har du lyst til å legge ut et nærbilde av brynene dine tatt med kamera (ikke webcam/mobil)
  Hadde vært kjempeflott ettersom jeg vurderer å tattovere øyenbrynene mine, men er litt usikker!

 • Reply Celine 4. januar 2013 at 08:42

  Hvor er den heliumtanken fra?

 • Reply siri 5. januar 2013 at 20:16

  hvorfor svarer du ingen på hvor heliumtanken er fra? dødsteit

 • Reply tine 5. januar 2013 at 21:38

  hvor er heliumtanken fra? 🙂

 • Reply Henriette 5. januar 2013 at 22:47

  Godt nytt år til deg, Ida 🙂 Håper du får et spennende år, med både oppturer og eventuelle nedturer. Jeg vet du takler alt uansett hva 🙂 Gleder meg veldig til å følge deg i dette året. Startet året som singel(etter tre år). Ikke akkurat gøy men tanken min hele tiden er at ingenting kan ødelegge dette året. Dette er mitt år. Håper på masse spennende for deg også, at du trives. Du gir meg en stor glede i hverdagen med innleggene dine, og det tror jeg at du vil fortsette å gjøre dette året.
  Stor klem fra PLL Henriette <3

  Svar fra Ida: åh, du varmer hjertet mitt! Og velkommen til singelklubben. Håper du kommer til å trives etterhvert, selv om det suger i starten. Klemmer til deg

 • Reply naz 6. januar 2013 at 01:44

  Hei, hvor har du kjøpt nyttårkjolen ifra?hvilket merke er det?

  Svar fra Ida: Gestuz er merket, kjøpte den på Neoz i Tønsberg 🙂

 • Reply Linda 16. februar 2014 at 15:06

  Hei:)

  hvor har dere fått tak i den heliumtanken? og hva er prisen? 🙂

 • Leave a Reply