Uncategorized

CHANGE OF PLANS

3. januar 2013

Skulle vel egentlig presset meg inn i en paljettkjole i kveld, og kjent de glitrende paljettene skrape opp huden på ryggen min mens mascara og lipgloss sakte men sikkert forvandlet det hovne ansiktet mitt til noe litt vakrere – men jeg ga opp. Jeg ga opp, slukte noen paracet og et hvitløksfedd, og krøp til sengs med Homeland og verdens lateste katt.

Jeg ligger under dyna og kjenner at beina spreller fordi jeg skulle vært et annet sted, men noen ganger må man bare lytte til kroppen sin og holde seg i ro. Spare energi. Etter nyttårsaften følte jeg meg så fæl at jeg løp rett på treningsstudioet og løp i en og en halv time. Og jammen skal jeg gjøre det samme i morgen. Overfladisk mingling, her-står-jeg-og-drikker-champagne-med-folk-jeg-elsker-men-egentlig-ikke-kjenner-bilder og den type ting får vente.

Selv om jeg egentlig er motstander av nyttårsforsetter etter å tidligere ha glemt dem 1. nyttårsdag, må jeg innrømme at jeg har ett. ETT. Og det er: gjøre hva faen jeg vil, uansett hva folk forventer av meg og ønsker at jeg skal gjøre. 

Haha. Det er vanskelig å føle seg lat ved siden av denne lille krabaten. Jeg får så mange spørsmål om Bella hele tiden, så tenkte å lage et oppsummeringsinnlegg med svar på alt sammen. Det kommer, det kommer! 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Vanja Lie 4. januar 2013 at 01:35

  For et fantastisk bra nyttårsforsett! Den henger jeg meg virkelig på. Godt å høre det er fler enn meg som må la festlighetene ligge på hylla disse dagene, og heller ta vare på kropp og sjel. Men skal jammen si jeg er rastløs av å ha ligget i sengen/på sofaen i snart åtte dager.. Vil så gjerne tilbake til trening og dansing igjen, at jeg ikke har ord – jeg vil gjøre akkurat det jeg føler for, hele tiden!

 • Reply Linn Cecilie 4. januar 2013 at 12:46

  Er imot nyttårsforsetter selv, men har søren meg lagd meg noen i år!

  Bli flinkere til å vøre med venninner og reise mer!

  Svar fra Ida: høres veldig bra ut 🙂

 • Reply Floor Daasvand 4. januar 2013 at 20:03

  Jeg er fortsatt utrolig sliten, men var på senter med noen venner i dag for å slappe litt av og kjøpt noen herlige ting da 😀

 • Reply Amalie 4. januar 2013 at 20:42

  Haha, igjen – digge dæ Ida

 • Reply eva 4. januar 2013 at 20:59

  likte nyttårsforettet:)mitt forsett er fortsett som før:)deilig å bare vere hjemme og å våkne klar i hodet uten angst..ha en fin kveld

 • Reply Annie 5. januar 2013 at 11:38

  Godt nyttår, ja, måtte 2013 bringe det beste ever! 😀 Ligger syk under x antall pledd i stuen, men håper liksom at matlysten ikke kommer tilbake for full 😉 You know what I mean! Ha et KNAS bloggår!

 • Reply Tonje 5. januar 2013 at 12:20

  Tidenes beste nyttårsforsett!
  Don’t you forget it 😉

 • Leave a Reply