Ida tipser

NYTT ÅR, NYE MULIGHETER?

3. januar 2013

Selv om jeg mener at «nytt år, nye muligheter» er et dumt ordtak, og bare en unnskyldning for alt man burde gjort – men ikke gjorde det året som har gått, vil jeg bruke det nå. Bare èn gang, og aldri igjen; nytt år og nye muligheter for å se bra/bedre ut.

Neglhuset sine timelister har allerede begynt å fylle seg opp, så alle som vil ha flotte vipper, og ikke minst freshe negler, bør kaste seg over telefonen i nærmeste framtid. Neglhuset har blant annet tatt inn en negledesigner som er helt sykt proff i å tegne på negler, så den som er litt mer vågal enn meg, kan jo benytte seg av det også.

Besøk Neglhuset sin nettside for priser og mer info her, eller følg dem på Facebook her.

Mange av dere er veldig nysgjerrig på vippeextensions. Neglhuset har laget en video som viser godt hvilke produkter som brukes, hvordan det gjøres, og hvordan resultatet blir. Enjoy!

//Reklame for Neglhuset

3 Comments

 • Reply marte pedersen 4. januar 2013 at 13:39

  jeg tok vippeextentions der i november og ble veldig fornøyd med hvordan det så ut med en gang, men når vippene mine begynte å vokse ut så jeg fort at de hadde fester flere vipper sammen på en løsvippe så det gjorde fryktelig vondt siden vippene mine vokser forskjellig,, så tilslutt endte jeg med å dra av meg alle vippene ettersom det så og kjentes helt forferdelig ut. Ble desverre veldig misfornøyd :/

 • Reply Kine Nielsen 4. januar 2013 at 15:08

  Det er så utrolig fint! Skulle ønske jeg hadde penger til det der og at det fantes et bra sted å få freshe vipper i Stavanger! (Noe det sikkert gjør, men jeg har ikke peiling 😛 )

 • Reply Øyvind Sandve 5. januar 2013 at 18:43

  Godt nyttår!

  Masse muligheter, og om du vil kan du lese blogginnlegget mitt om 30 gyldne råd for 2013 🙂 Bruk det gjerne i bloggen din om du føler for det, er bare hyggelig det.

  http://haugalandcoaching.no/2013/01/03/fasiten-for-et-bedre-liv-i-2013/

 • Leave a Reply