Hverdagsliv

FORNUFTIG?

6. januar 2013

Var på konsert med Jarle Bernhoft på Rockefeller i går. Jeg syns han er ganske amazing egentlig, kjenner at ørene mine begynner å bli litt fan.

Fornuftige folk drar hjem til sengen sin etter en flaske vin og konsert. Så jeg gjorde det, for jeg vil jo så gjerne være fornuftig. Jeg drakk en vaskebøtte med vann, og bestemte meg for å bestille mat på nettet.

For fornuftige folk går jo ikke til 7Eleven alene midt om natten. Så jeg tenkte jeg skulle være litt ekstra fornuftig og bestille en salat. Men salaten kostet jo bare 39 kroner, og man måtte bestille for 249 kroner for å i det hele tatt bestille hjem. SINGEL-DISKRIMINERING!

Men fair nok, det. Full forståelse for at kebab-eliten ikke gidder å bruke bensin på å kjøre salatblader rundt på Oslo Vest.

Problemet er bare at plutselig satt jeg i sengen med en knøttliten salat, en toast, en cheeseburger og en rullekebab. Og en liter brus. 

Tror dere jeg følte meg mye fornuftig? Neste gang velger jeg noe helt annet enn den fornuftige veien.

14 Comments

 • Reply Jules 6. januar 2013 at 07:48

  Elite-ræva di kan jo selvsagt ikke lette på seg heller? Kjære deg da.. Av og til mekker du trippelironi; hvilket får deg til å fremstå som en latterlig liten .. yeah. Please, vær så kul og politisk ukorrekt du bare orker. Men dum? Da skjemmer du «oss» ut

 • Reply hilde 6. januar 2013 at 07:57

  Jobber du ennå hos Chills?

 • Reply MaritBE 6. januar 2013 at 11:19

  Hehe, huffda 😛 Bernhoft er utrolig god!

 • Reply Lillian 6. januar 2013 at 11:29

  Haha, shit happens!;D

 • Reply Ingrid 6. januar 2013 at 11:44

  Haha, du skriver de morsomste innleggene. Ler og blir alltid i godt humør når jeg klikker meg inn på bloggen din 🙂 Det er det som gjør bloggen din så unik, spør du meg. Så fortsett med å skrive slik du skriver 🙂

  Ellers har jeg selv nettopp fått min egen blogg. Ta gjerne en titt innom http://www.strongandhealthy.blogg.no

  Ha en fin søndag!
  klemmer

 • Reply Betina 6. januar 2013 at 13:16

  Hvorfor kjøpte du ikke bare på veien fra konserten?

 • Reply Tina 6. januar 2013 at 14:34

  Nå døde jeg litt av latter.

 • Reply Linn 6. januar 2013 at 14:40

  Jules, du virker som et meget reflektert menneske! Herregud….

  Ha en fin søndag Ida!

 • Reply therese kristina 6. januar 2013 at 17:07

  Hahaha 🙂 Var konserten bra?

  Svar fra Ida: veldig bra! 🙂

 • Reply Therese 6. januar 2013 at 17:36

  haha! Tror nok heller jeg hadde tatt turen innom 7 eleven på hjemveien jeg da 😉

 • Reply Alexandra 6. januar 2013 at 18:29

  Jeg elsker når du skriver slike innlegg! De får meg til å le ;D Fortsett slik, Ida! Og ha en fin dag 🙂

 • Reply tina 6. januar 2013 at 21:57

  du er seriøst norges beste blogger!!! no doubt 😉

 • Reply Elle 7. januar 2013 at 11:49

  Jarle Bernhoft er helt fantastisk! Norge er heldig som har en slik artist! 🙂

 • Reply Cecilie Lykke 7. januar 2013 at 21:12

  Neste gang ville jeg bestemt meg for mat før jeg begynte på hjemferden 🙂 Men du skal ha fo at du i det minste prøvde å være fornuftig da!

 • Leave a Reply