Hverdagsliv

MOBILBLOGG

7. januar 2013

Etter å ha krabbet desperat rundt i senga for å finne en stilling å sovne i, konkluderte jeg med at det verken var puta eller dynetrekket det er noe galt med.

Jeg har bestandig et titalls gode grunner til å ikke få sove, men i dag er det bare bloggen.

Ettersom både samboeren og jeg har vært mer eller mindre sengeliggende etter nyttårsaften, er det ikke særlig mye å skrive hjem om. Jeg har sett så mange TV-serier at jeg drømmer om dem om natta, og bestilt så mye mat at jeg nesten har glemt hvor kjøkkenet er.

Så, ja. Det føles egentlig bedre å ikke oppdatere dere, men nå ligger jeg her og trommer i vei på iphonen i håp om å få sove snart.

Skal tidlig opp, nemlig. Tror ikke jeg kan ramse opp én hverdagsirritasjon som er verre enn å stå tidlig opp.

God natt!

4 Comments

 • Reply Ida 7. januar 2013 at 19:32

  Hei hei.
  Håper du tar deg tid tid til å lese dette. Jeg vil gjerne dele dette med alle norges jenter da jeg personlig begynner å bli mektig lei av gutter som kun er ute etter en ting. Da jeg selv brant meg på dette, bestemte jeg meg for å heve meg over han og ikke la han tråkke på meg. Det gjorde jeg på denne måten:

  http://www.youtube.com/watch?v=q4UpJY0CQME&feature=youtu.be

 • Reply therese kristina 7. januar 2013 at 22:38

  Håpe du fekk sove 🙂

 • Reply Kathrine 8. januar 2013 at 17:56

  Fant ut for et par år siden at hvis det største problemet man har er at man må stå opp tidlig, har man det jaggu bra.

 • Reply Eline Naley 10. januar 2013 at 12:12

  kan ikke du legge ut tips om serier som ikke bare er de vanlige pretty little liars, gossip girl og one tree hill som alle har sett ? :- )

 • Leave a Reply