Ida tipser

CHILI FORTE

10. januar 2013

Så denne reklamefilmen på TV her om dagen, og må bare dele den med dere:

//Reklamefilm

Haha, så det ikke gøy ut? Å være tungpusta og sliten med litt for mange kilo på kroppen, for så å bli slått ned av Chili Forte-lynet som gjør deg fit og sprek som bare det?

Vi kan jo drømme! Jeg har fått Chili Forte i posten for å teste det, så skal oppdatere dere på hva jeg syns om det etterhvert. Det sies at det skal øke forbrenningen og dempe søtsug – høres jo bra ut.

Enn så lenge går jeg og venter på at det røde lynet skal slå ned i meg!

12 Comments

 • Reply Anette 10. januar 2013 at 18:06

  jeg har prøvd den før. Funka ikke på meg iallfall.

 • Reply Marit 10. januar 2013 at 20:15

  Høyere ble hun også, du bør måle før og etter på høyden din. 🙂

 • Reply Line 10. januar 2013 at 21:11

  oh, the irony

 • Reply Karianne 10. januar 2013 at 21:39

  Er dette kødd? Eller har du virkelig laget et nesten 100% likt innlegg som Kristina Andersen? Håper virkelig dette er en parodi på henne….

 • Reply Mette 10. januar 2013 at 22:10

  Har faktisk gått på disse tablettene ett år nå og min erfaring er at at søtsuget forsvant umiddelbart og kiloene har gått ned, men jeg trener også!

 • Reply Martine 10. januar 2013 at 22:25

  Haha, har sett den jeg også. Kanskje man bør prøve, så kanskje man går ned til størrelse XS.

 • Reply sara 11. januar 2013 at 01:10

  lol. For et tragisk dårlig reklameinnlegg. Må si du skuffer med alt maset ditt om shaihøvler, womanabonnement og nå LATTERLIGE slankepiller? Herregud.

 • Reply Charlotte Heisann 11. januar 2013 at 01:54

  Ida, Ida, Ida… Hva gjør man når hjertet sitt nettopp har blitt knust? Kjæresten min gjorde det nettopp slutt med meg, og her ligger jeg midt på natta og klarer ingenting. Ikke å sove, ikke å være våken. Høres det rart ut? Rarere enn at jeg ligger her og kommenterer på bloggen din og spør om hjelp? Hmm. Jeg veit egentlig ikke hvorfor jeg gjør det her, men jeg vil bare høre at det skal bli bra. Hva kan jeg gjøre? Er det noe jeg kan gjøre? Hvordan får jeg bort den skrekkelige følelsen? Hvordan skal jeg klare å gå på skolen for å konsentrere meg igjen?
  Vi hadde kommet ganske langt, og hadde planlagt å flytte sammen nå i vinter. Men plutselig ble ting ganske annerledes, og nå er det slutt. Jeg veit det er min skyld pga. mange kranlger som jeg selv har starta osv.. Men jeg veit ikke hvordan jeg skal gjøre det bra igjen.

  Det er på en måte en «pause», fordi han ikke visste hva han følte lenger. Men vi begge veit jo hva det egentlig betyr, ikke sant? Eller? Er det noe jeg kan gjøre? Og om ikke; hvordan kommer jeg meg videre?

  Er det veldig rart at jeg spør deg, en helt fremmed person, Ida?

  Kommenterer også med et annet navn, bare i tilfelle noen skulle finne på å google navnet mitt en dag og finne den kommentaren her.

  Svar fra Ida: Hei! Uffda, det hørtes ikke særlig kjekt ut. Er jo ikke så mye man man gjøre, annet enn å ta tiden til hjelp – selv om det høres ut som verdens kjipeste råd. Dessuten er jo ikke alt håp ute, hvis han har sagt at han bare må finne ut av hva han føler? Det er dessverre ikke så mye jeg kan hjelpe deg med, men jeg håper du har noen gode venninner som kan ta deg med på ting og få tankene dine på andre ting. Det svir som f, men man dør ikke av det – OG uansett hvilken retning det tar, så kommer det en dag hvor du kan se tilbake på dette uten at det gjør vondt i magen. Lykke til

 • Reply ICT 11. januar 2013 at 05:04

  Jeg startet på det i fjor, og etter rundt to uker hadde jeg ikke lyst på smågodt lenger (jeg var en skikkelig godtemoms) pluss at jeg hadde slitet litt med magen en stund, og det ble også som normalt. Nå har jeg ikke brukt det siden juli, og magen varierer, men det beste er at jeg har vendt meg helt av smågodt 🙂 Spiser selvfölgelig sjokolade og andre sötsaker i blant, men smågodt tror jeg er det usunneste, så det er et stort pluss! 😀

  Nå som jeg ikke bruker Chilli Forte lenger, pröver jeg heller å spise så sterk mat som mulig. Et lite tips: Svelg mat eller masse vann etter chillipillene, hvis ikke kan du få litt «sure oppstöt»/irriterende brennende fölelse i halsen.

 • Reply Ida H 11. januar 2013 at 14:43

  Funket ikke på meg… Og advarsel: IKKE ta de uten å spise ved siden – BURN!

 • Reply Laila 19. februar 2013 at 11:02

  Disse pillene inneholder krom, som er bra for å stoppe søtsug. Hvis man bare vil kutte ned på godteri spisinga, så kan man bare kjøpe vanlige krom tabletter 🙂

 • Reply kristine 19. april 2013 at 02:14

  er noen 100% sikkere på at de fungerer?? jeg sliter veldig med vekta. og pga at jeg er stor så føler jeg at jeg blir behandlet som et monster…. vet ikke hva jeg skal gjøre!

  jeg er 18 år og får ikke hjelp av leger fordi jeg tydeligvis er for feit for min alder…. jeg syntes det med vekt er no dritt.

  du er heldig ida som er lita!
  skulle ønske jeg var i dine og mange andre jenter sine sko!

  er ikke lett å være stor og blir sett på hele tiden på gata, jeg føler meg som et monster…

 • Leave a Reply