Hverdagsliv

HOW’S YOUR HAIR?

14. januar 2013

Husker dere at jeg planla tidenes jentekveld i desember? Det var ikke hvilken som helst jentekveld, det var nemlig warm up party for Pantenes comeback i Norge og nettsiden How’s your hair!

How’s your hair ble lansert I DAG, og er en side hvor dere kan finne inspirasjon og hjelp til alt dere måtte lure på av hår. Jeg skal være gjesteredaktør på siden, og skal dele alt fra hårtips til how to-videoer. Dere spør meg jo mye om hår, så nå vet dere hvor dere skal gå for å finne svar! På forsiden kan dere lese et lite intervju med meg – flere goodies kommer veldig snart!

Men tilbake til festen! Jeg inviterte et lass med jenter som får meg til å smile, og kombinert med vin, tapas og Pantene-goodiebags, ble det en girls night det kommer til å bli vanskelig å overgå. Pantene sin stylist kom og ordnet jentene på håret, så alle ble – og følte seg kjempefine.

Håper dere er klare for et bildedryss 

Fineste jentene mine! Og gøyeste jentekvelden på hundre år. Skulle ønske jeg kunne invitere alle dere også, alle burde få oppleve en kveld med min jentegjeng. Vi ble ganske så bortskjemte etter denne kvelden, og jeg hørte noen snakke om at vi burde begynne å få besøk av stylister på hver girls night… Haha.

Ikke glem å klikke inn HER for å lese intervjuet mitt, samt mye annet (som er litt mer) nyttig.

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Pantene

12 Comments

 • Reply ungdomsperioden - en blogg for ungdommer 14. januar 2013 at 19:23

  Så morsomt!

 • Reply MaritBE 14. januar 2013 at 21:07

  Åh, det så ut som en fin kveld 😉 Virker som en bra side 😉

 • Reply Amalie 14. januar 2013 at 21:33

  HVOR er kjolen din fra, Ida? Nyyyyydelig

  Svar fra Ida: Second Female 🙂

 • Reply therese kristina 14. januar 2013 at 22:46

  Så kjekt 🙂

 • Reply Kristin 14. januar 2013 at 23:15

  Fantastisk fin på håret, men herregud for en fin hud du har!!

 • Reply Helene 15. januar 2013 at 09:34

  For en drøm av en kjole, Ida!! Hva heter modellen? Vet du om det fortsatt er mulig å kjøpe den noen plass? Sjekket Second Female ++ sine sider, men finner den ikke noen plass 🙁

  Svar fra Ida: vet ikke hva modellen heter. Jeg kjøpte den på vareprøvesalget hos Storheil Agenturer, så regner med at den kommer i butikk mot vår/sommer 🙂

 • Reply Jeanette S 15. januar 2013 at 13:55

  ÅÅ skulle ønske du noen gang inviterte lesere med på sånne ting! Det ser så innmari gøy ut. *Ønsketenke** vet det høres helt pling i bollen ut men. Hadde vært gøy! Gleder meg til du skal legge ut hårvideo =D

 • Reply Anne Karolina 15. januar 2013 at 13:56

  FINE dere er <3 Kan du ikke vise på video hvordan du krøller håret ditt i hverdagen? Trenger tips til hvordan man gjør det KVIKT!

 • Reply Britt 15. januar 2013 at 14:16

  Så gøy 😉

 • Reply Silje Reistad 15. januar 2013 at 15:32

  Wow, for noen kule bilder! Du er dødspen jo 🙂 Heldige som fikk håret fikset! Jeg er HÅPLØS når det kommer til hår..

 • Reply Julie 15. januar 2013 at 19:52

  Hei Ida! 🙂 Ville bare oppmuntre deg med å si at du ikke er alene om frizzy, krøllete hår med et enormt volum! Har du noen gode tips til hårkur/shampo/balsam som både gjør krøllete hår glattere, pluss å pleie håret så det kan vokse ut og bli friskt? Hadde satt stor pris på det!

  Stor klem! 🙂

 • Reply Irene 18. januar 2013 at 08:14

  Elsker kjolen du har på deg her! Nydelig fargekombo:)

 • Leave a Reply