Uncategorized

SUSHI HEARTBREAK

15. januar 2013

Samboeren og jeg er begge støle som to misfostre i dag, så vi bestemte oss for å unne oss en skikkelig movie night. Så vi nærmest krabbet ned til sushisjappa vi har gått til i over tre år. Fra leiligheten vår tar det 15 minutter hver vei. Så det sier seg selv at vi var ganske sushi-sugne.

Og jeg må bare si det: jeg har aldri spist eklere sushi. Og det hjelper ikke akkurat at jeg kjenner flere som har blitt matforgiftet og fått dårlig sushi der den siste tiden. Så siden jeg har anbefalt restauranten før, ser jeg på det som min plikt å trekke anbefalingen tilbake: Japo Sushi i Frognerveien.

Hjertet mitt er knust! Jeg spiser vanligvis sushi der flere ganger i uken, og nå kan jeg aldri dra tilbake. Så jeg trenger definitivt tips til BRA sushi-restauranter med takeaway.

Da sushien hadde gått i søpla, begynte vi på sånn… Tre forskjellige filmer. Alle sugde, så vi bestemte oss for å slå hele kosekvelden vår konkurs. Konkurs for mat og konkurs for film. Alt går ikke alltid etter planen, gitt!

Satser på en bedre kosekveld i morgen. Da skal jeg nemlig på dinner party med et knippe flotte bloggere. Forteller mer i morgen! Nå må jeg bare legge meg i fosterstilling til brekningene av maten går over. Æsj.

24 Comments

 • Reply Anine Kristin 15. januar 2013 at 21:09

  Åh, noe så kjedelig 🙁 Håper kvelden i morgen blir bedre!
  Fikk ekkel sushi forrige uke jeg også, så nå må jeg ha en ufrivelig sushi-pause til traumene har forsvunnet 😛

 • Reply martinefw 15. januar 2013 at 21:11

  Sushi House på Rosenhoff, kanskje litt langt unna? Hehe, eller Sushi & Wok på St.Hanshaugen, det er den aller beste!!! Lille sumo på national er også veldig bra

 • Reply Marie 15. januar 2013 at 21:15

  Prøv Bygdøy sushi!! Ligger i Bygdøy alle 66 tror jeg, og smaker kjempe godt!

  Svar fra Ida: ååh, den er god! 🙂 Men bor dessverre litt for langt unna til å bare svinge innom nå.

 • Reply Amalie 15. januar 2013 at 21:37

  I dag prøvde eg restautantsushi for første gang. dei 4 første bitane var nammenam-amazing. Den fjerde var TORSK? seriøst, går det ann? Var som om munnen ekspoderte i kvit fisk. Eww!

 • Reply Linn 15. januar 2013 at 22:01

  Sushi og wok på Majorstuen! Beste som finnes:)

  Svar fra Ida: har aldri prøvd sushien der faktisk, men wok-rettene er helt AMAZING!

 • Reply marita 15. januar 2013 at 22:42

  Jeg liger nippon sushi på Majorstuen 😉

 • Reply Siri 15. januar 2013 at 22:57

  Jeg liker house of sushi! Blir alltid fornøyd 😀

 • Reply Hanne 15. januar 2013 at 23:02

  Åneii, nå ble jeg oppriktig lei meg, forSushi Japao, i Frognerveien, sine vegne! Jeg elsket sushien der over alt på denne jord selv 🙁 Det var den beste <´3

 • Reply Marie 15. januar 2013 at 23:52

  Hahaha ille sushi er det verste!!! Hadde en elendig opplevelse i Australia, og endelig våget meg på litt mange måneder etterpå. Så hadde jeg mega-cravings en gang etter byen, og kjøpte på Deli. Det var ikke SÅÅÅ forferdelig, men er litt skremt igjen.. det frister liksom ikke som vanlig. Så dårlig sushi er det verste! Dessverre bor jeg ikke i Oslo, så vet ikke om noe bra der, bortsett fra Alex Sushi, men det vel mer restaurant enn take-away.

 • Reply Ina 16. januar 2013 at 00:05

  Sushi Express på Bislet! Magisk futomaki 😀

 • Reply Andrea 16. januar 2013 at 11:35

  Mitsu kafe og Sushi i Møllergata!

 • Reply Amalie 16. januar 2013 at 12:08

  Prøv Art Of Sushi i Elisenbergveien. Jeg kjøper alltid der og er like fornøyd hver gang 🙂

 • Reply L :-) 16. januar 2013 at 14:30

  Sunt og Godt Sushi på Nationalteateret/Vika, Sushi Express i Parkveien, Lille Asia i Hegdehaugsveien 🙂

 • Reply Sandra 16. januar 2013 at 15:52

  SUSHI EXPRESS I WELHAVENSGATE e bare amazing!!!!!! parallellgate til Pilestredet/ Høyskolen!!!!

 • Reply Johanne 16. januar 2013 at 18:59

  Sushihouse på Majorstua Sporveisgata, naaam..

 • Reply Julianne 16. januar 2013 at 19:10

  Bambus sushi på majorstuen er helt fantastisk! de har også ganske god sushi på Star Sushi på Frogner 🙂 Og den som er ved siden av ICA på Frogner er også veldig god!

 • Reply Hilde 16. januar 2013 at 22:30

  I Bergen er det innmari mye god sushi, men det blir gjerne litt langt å gå? I alle fall om femten minutter hver vei var over grensen mener jeg. 🙂 Sushi. nam.

 • Reply Fride 17. januar 2013 at 00:55

  Hei Ida! Jeg bestemte meg akkurat NÅ, for 15min siden at jeg skal ta neseoperasjon.. Og det skjer også, tro meg. Så kom jeg på at du hadde et innlegg om dette, så da sitter jeg her. Jeg skal «løfte» nesetippen, eller redusere kulen under, om jeg kan si det på den måten. Er det det du også skal? Kan ikke du gjøre det snart, og blogge om det? Så jeg kan gjøre det etter jeg har sett hvor bra det har gått med deg, haha. Litt skummelt egentlig. Men hvor har du tenkt å gjøre det? 🙂 Klem!

  Svar fra Ida: Hei! Jeg har bare lyst til å fikse hele nesen, har ikke kommet noe lengre enn det. Tror faktisk ikke jeg tør, så må vel kanskje bare lære meg å like den teite nesa jeg har fått tildelt 🙂 Men masse lykke til hvis du skal gjennomføre det. Klem tilbake!

 • Reply Mille 17. januar 2013 at 08:29

  Heeelt enig Japo sushi var bra før, nå suger den! Synes personalet der er blitt litt sure også, forstår de ikke at de har ca 17000 konkurenter rett rundt hjørnet? Utrolig irriterende, føler jeg har mistet sushi-stedet mitt!

 • Reply Titti 17. januar 2013 at 14:03

  Sushi-king i sporveisgata..verdens beste! Billig også:)

 • Reply Sherin 22. januar 2013 at 22:04

  ENDELIG noen som ser det jeg ser i Japosushi! Jeg bor rett over og tenkte at det virket som en bra restaurant, men etter gang på gang med dårlig service så har jeg sluttet å gå der. Star Sushi lenger ned i gaten er helt supre! Hvis jeg gidder å gå litt lengre er Cherry Sushi i Bygdøy Alle, kanskje hakket bedre 🙂

 • Reply sophie 23. januar 2013 at 09:01

  Litt lenger opp i gata (Frognerveien) ligger Star sushi. Du trenger ikke så langt, og de har dødsgod sushi og maki. 😉

 • Reply Johanna 14. februar 2013 at 10:52

  Spiser bare sushi på Lille Asia og house of sushi!

 • Leave a Reply