Uncategorized

DE SIER DET ER SUNT

20. januar 2013

Noen ganger står tiden så utrolig stille. Og det er ikke nødvendigvis noe negativt, jeg vet bare ikke hvordan jeg skal oppdatere dere på tiden som har gått, når der føles ut som klokka ikke har tikket en eneste gang på to dager.

Det sies at det er sunt å kjede seg. Jeg tror det var en idiot som sa det først, en ensom idiot med et stusselig liv – og så fulgte andre idioter etter.

Grønnsaker er sunt. Å kjede seg betyr i praksis at man har lite å gjøre, eller at man ikke lar seg underholde av det man driver med. Hvorfor skal man sitte i vinduet og telle trærne som sola gjemmer seg bak, når verden ligger for ens føtter som et eventyr med et titalls kapitler og hundretalls sider?

Det var egentlig ikke noe budskap bak dette, bortsett fra at jeg kjeder meg – og ikke har opplevd noe spennende siden sist. Og så blir man kanskje litt ekstra rastløs i lille Tønsberg når man vet at man står og gaper i New York om noen få dager?

5 Comments

 • Reply Epleballerina 21. januar 2013 at 10:05

  sunt .. fordi da har man det mye morsommere senere.. men gud så kjedelig… og ofte så ensomt..

 • Reply therese kristina 21. januar 2013 at 10:44

  Lag pakkeliste? Innlegg om alt du vil og skal sjå? 🙂

 • Reply Stian 21. januar 2013 at 22:40

  Skjønner godt at du er litt rastløs når New York venter! God tur Ida og kos deg masse 😀

 • Reply Martine 22. januar 2013 at 11:33

  Hvordan er Tønsberg? Jeg er en 21 år gammel jente som har bodd i Oslo hele livet mitt og studerer nå på Høgskolen på Bislett. Hele familien har kjøpt seg hus der nå og jeg vurderer å ta resten av studiet mitt der.

  Hvordan er livet der nede, menneskene, resturantene, utestedene, treningssenterene. haha. Jeg lurer på så mye. Føler meg litt gal som vil flytte vekk fra gode venninne gjengen og livet her i Oslo, Men tanken på å studere i lille Tønsberg høres også veldig deilig ut. Blir VELDIG glad om du tar deg tiden til å svare meg:)

  Svar fra Ida: Hei du! 🙂 For å være helt ærlig, så føler jeg meg ikke særlig Tønsbergenser – har jo bodd i Oslo i 3-4 år, og det er så å si ingen venner eller yndlingskafèer/restauranter som fremdeles er her. Men akkurat nå tenker jeg på å kjøpe meg leilighet i Tønsberg selv, for å ta noen fag og lappen. Først og fremst for å være i nærheten av familie, og her tror jeg at jeg klarer å fokusere på skole – ettersom det ikke skjer mye i ukedagene. Med mindre det er sommer, da 🙂 Jeg syns det er bra shopping her til å være en liten by, og utvalget av treningssentere er også ganske greit så vidt jeg vet. Jeg pleide å trene på et som het Spenst, det har nå byttet navn til Stamina Hot (?).. Og så er det jo flere i byen, blant annet Evo som jeg har erfaring med fra Oslo. Om sommeren er det jo helt fantaaastisk her, da får jeg alltid lyst å flytte tilbake. Utelivet er vel helt greit, veldig deilig at alle utestedene så å si ligger på rekke og rad (på brygga), så det er bare å velge og vrake. Hmm, vet ikke hva mer jeg kan si. Står litt i samme saksa selv, hehe.

 • Reply Martine 24. januar 2013 at 20:06

  Tusen takk for svar, Ida!:)

  Nå har jeg bestemt meg for å flytte dit. Jeg håper det blir bra. Da blir det lappen og skole i fokus på meg også.. Krysser fingre for oss. Da sees vi kanskje i Tønsberg:)

  Svar fra Ida: oi, så spennende! 😀 Gratulerer! See u around!

 • Leave a Reply